Za ove moje koji nisu rotirali po klinikama. Sad računam ja imam.viska sati

Izgleda ja gotova , dam.ova 4 , predam diplomski i caooooooo

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa završila hamaaaaan
Moderator: Krokodil Behko
O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao
Ti jesi.opičen, ali nisi Italijan.
Moji dokumenti na fakultetu, a fakulteti ne rade. Uzeo na revers iz firme i predao na faks kada sam ga (opet) upisivao.
Dorian wrote: 02 Apr 2020, 12:12Znam. Ali ne mogu ni vječito biti u kući.
Ozbljno, šta ako se ovo produži na 6 mjeseci i duže. Šta bi ti?
Imam osjećaj da ako se ovo zaista produži, ili ako se dogodi da se smiri pa za koji mjesec poslije smirivanja da se ponovi, da će se ipak ići na imunizaciju krda.
A onda čemu sve ovo do sada?
Vidjećemo...
Hannibal wrote: 02 Apr 2020, 12:19aa to vama, nama ne moze takoIskra wrote: 02 Apr 2020, 12:15
Za ove moje koji nisu rotirali po klinikama. Sad računam ja imam.viska satii kažu što si ba ambiciozna
![]()
Izgleda ja gotova , dam.ova 4 , predam diplomski i caooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa završila hamaaaaan
izgleda da ce laksi predmeti bit online, eno iz joza sam vec uradio online parcijalu
Hannibal wrote: 02 Apr 2020, 12:23izgleda da ce laksi predmeti bit online, eno iz joza sam vec uradio online parcijaluIskra wrote: 02 Apr 2020, 12:21
Vidjet ćemo još sta ce biti. Nezvanicno je. Nama.je najgore, priznaj.
I vama.ce nešto.morati skontati. Vidjet ćeš.a npr anatomiju i patologiju ne daju online nego u salama kad se steknu uslovi za to, nekad bog zna kad
Hannibal wrote: 02 Apr 2020, 12:25 napiso sam za joz esej od tisucu i 200 rijeci o koroniji, stavio bi vam ga ovdje al ce mi ga neko ukrast i okoristit se
Mi možemo ovako do sutra.Iskra wrote: 02 Apr 2020, 12:18Dorian wrote: 02 Apr 2020, 12:12
Znam. Ali ne mogu ni vječito biti u kući.
Ozbljno, šta ako se ovo produži na 6 mjeseci i duže. Šta bi ti?
Imam osjećaj da ako se ovo zaista produži, ili ako se dogodi da se smiri pa za koji mjesec poslije smirivanja da se ponovi, da će se ipak ići na imunizaciju krda.
A onda čemu sve ovo do sada?
Vidjećemo...
Znaš i ti da Bih ima milion stanovnika starosne dobi 55- 85 godina. Prema.posljednjem popisu. A zdravstveno stanje nacije nam je jako jako loše. Kakva imunizacija krda kod populacije narušenog zdravlja? O čemu pričamo?
Sve nas zanima hajde pliz objaviiHannibal wrote: 02 Apr 2020, 12:25 napiso sam za joz esej od tisucu i 200 rijeci o koroniji, stavio bi vam ga ovdje al ce mi ga neko ukrast i okoristit se
mojoj tetki u pazaru doso ovaj lik u prodavnicuChloe wrote: 02 Apr 2020, 12:50 Imali smo stranku sa ovakvom maskom ...
Tako mi Boga nasmijala sam se od srca.
Čiko se maskirao, ima 73. godine a MORA riješiti svoje obaveze ...![]()