Jutros sam negdi ulovila izjavu federalnog ministra ili koga vec
Nesto oko 2000 (malo manje)testiranih na podrucju federacije
Moderator: Krokodil Behko
Jutros sam negdi ulovila izjavu federalnog ministra ili koga vec
4,89%
+7 oporavljenih danas
pda...jel ti blizu gdje da mi uslikašMutevelija wrote: 03 Apr 2020, 09:47Vojska?carobnjak N wrote: 03 Apr 2020, 06:48
Mute ja sam ti bio na Okresanici tu, kota 815 Majevica, deset mjeseci
Dalje sam ja od Okresanice a i nize je moje naselje dosta , nisam u tolikim vukojebinama, de ja sad malo rekao da sam u vukojebini ti mene skroz
U Srbiji produžen policijski sat, trajat će od subote od 13 pa do ponedjeljka do 5 sati ujutro.Hannibal wrote: 03 Apr 2020, 10:34 vucic obeco svim punodobnim gradjanima po 100 eurane znam sta cu s tim parama ocm
al vama bake nece dat sto euraBeni_dvosekundas wrote: 03 Apr 2020, 10:46U Srbiji produžen policijski sat, trajat će od subote od 13 pa do ponedjeljka do 5 sati ujutro.Hannibal wrote: 03 Apr 2020, 10:34 vucic obeco svim punodobnim gradjanima po 100 eurane znam sta cu s tim parama ocm
![]()
vucic pohovani kurcic
Prestani.Cak i stručnjaci savjetuju da se treba malo udaljiti od vijesti o Koroni.
telefon kuci i lagano u setnjuvrhbosnica wrote: 03 Apr 2020, 10:58 "Google će javno pratiti kretanja ljudi tokom pandemije koronavirusa. Iz kompanije su rekli da se nadaju da će informacije koristiti nadležnima u zdravstvu i drugima kako bi se izborili s pandemijom."
tacno sam cekala na ovu vijesti.. uhodimo vas - za vase dobro
Mi se ovdje smijemo... Vlada donijela interventni zakon, da će u privredu pustiti 3,5 milijarde eura...