Božo Vrećo
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: BOŽO VREĆO: Smrt u doba korone
Ne vjeujem da ima još onih koji brane drugima da žive kako žele....
Što bi Bruca rekao "...Vi zapravo mrzite sami sebe.....Kontaš.... Braca.... Bruda...... Brada....."
Što bi Bruca rekao "...Vi zapravo mrzite sami sebe.....Kontaš.... Braca.... Bruda...... Brada....."
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
ma bice ok on...
da su mu sta htjeli uraditi - uradili bi..
nebi mu prijetili..cemu prijetnja..samo ce se bolje cuvati..
logicno
odoh da vidim tu novu pjesmu
nebi mu prijetili..cemu prijetnja..samo ce se bolje cuvati..
logicno
odoh da vidim tu novu pjesmu
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Gledaj branioca Islama i religije. Nikad u životu kuran u ruke nije uzeo, ali je branioc Islama.
Ja da sam musliman mene bih naprosto bilo stid ikoga vrijeđati na ovakav način. Ovo treba prijaviti policiji i tražiti tužbu protiv ovog.
Religije su najveći razlog mržnje, šovinizma i ljudske netreperljivosti.
Ja da sam musliman mene bih naprosto bilo stid ikoga vrijeđati na ovakav način. Ovo treba prijaviti policiji i tražiti tužbu protiv ovog.
Religije su najveći razlog mržnje, šovinizma i ljudske netreperljivosti.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
cuj "...atak na čovjeka koji nikad nikom ružno nije pomislio
i neće, čak ni u ovom trenu" a prijavio cojka jadna !?!
al nastranu salu na stranu... kreten je Mirso, nema tu dvojbi
ako je vec vjernik neki, nasta se poziva haman evo
trebo
bi da stalozeno Bozi to sve razjasni, prevede ga na njegovu
originalnu vjeru, tetovaze mu skine, a ne ovako ej... palice
da se ko mača laća i jos ga u guzicu da Bozi mece. fuck fuj.
boze mi oprosti
a i Bozi, isto
i neće, čak ni u ovom trenu" a prijavio cojka jadna !?!
al nastranu salu na stranu... kreten je Mirso, nema tu dvojbi
ako je vec vjernik neki, nasta se poziva haman evo
bi da stalozeno Bozi to sve razjasni, prevede ga na njegovu
originalnu vjeru, tetovaze mu skine, a ne ovako ej... palice
da se ko mača laća i jos ga u guzicu da Bozi mece. fuck fuj.
boze mi oprosti
a i Bozi, isto
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
meni su ljudi slali još gore poruke u inbox , a anoniman sam čojk
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
a ovaj smatra da su gejevi nastrani, a on bi "jebo bejzbolkom u šupak " nekoga 
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Meni Bozo ide na zivce a i sva pompa oko njega. Isti clanak na Jutarnjem, gdje su hrvati napisali "Kralj bosanskog sevdaha Bozo Vreco dobio prijetnje smrcu" sto je po meni veca uvreda za sevdah jer uz njegovo pjevanje nikad nisam dozivio osjecaj sevdaha kao kad zapjeva rahmetli Himzo Polovina koji je takodjer bio gej, ali je mnogo bolje pjevao. Bozo mi nekako cvili taj sevdah, nema dubinu glasa. Razumijem da se zenama svidja njegovo pjevanje jer ima taj feminizirani glasic, meni nikad nije bio za slusanja. Ali nazvati ga "Kraljem" sevdaha ...
I sav taj njegov izvjestaceni imidz jadnog napacenog geja neshvacenog umjetnika ... sve izvjestaceno uz ogromnu pozadinsku podrsku stilista, sminkera i LGBT lobista. Nije on nimalo jadan, samo je provalio fol kako da ostaje u medijima, kao i Kardasijanke ...
I sav taj njegov izvjestaceni imidz jadnog napacenog geja neshvacenog umjetnika ... sve izvjestaceno uz ogromnu pozadinsku podrsku stilista, sminkera i LGBT lobista. Nije on nimalo jadan, samo je provalio fol kako da ostaje u medijima, kao i Kardasijanke ...
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Niko jos nije umro od necega u supak
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Klasika.carobnjak N wrote: 03 Apr 2020, 12:38 a ovaj smatra da su gejevi nastrani, a on bi "jebo bejzbolkom u šupak " nekoga![]()
Latentni.
Projecira sebe na druge.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
To je njegov nacin pjevanja. Ja ne slušam ni sevdah, ni Božino pjevanje istoga. Ali da zna pjevati, zna. Ali ovdje se ne radi o njegovom pjevanju, vec o njegovom odjevanju, stilu, njegovom lgbt pripadnošću. U tome je stvar.Odraz wrote: 03 Apr 2020, 13:00 Meni Bozo ide na zivce a i sva pompa oko njega. Isti clanak na Jutarnjem, gdje su hrvati napisali "Kralj bosanskog sevdaha Bozo Vreco dobio prijetnje smrcu" sto je po meni veca uvreda za sevdah jer uz njegovo pjevanje nikad nisam dozivio osjecaj sevdaha kao kad zapjeva rahmetli Himzo Polovina koji je takodjer bio gej, ali je mnogo bolje pjevao. Bozo mi nekako cvili taj sevdah, nema dubinu glasa. Razumijem da se zenama svidja njegovo pjevanje jer ima taj feminizirani glasic, meni nikad nije bio za slusanja. Ali nazvati ga "Kraljem" sevdaha ...![]()
I sav taj njegov izvjestaceni imidz jadnog napacenog geja neshvacenog umjetnika ... sve izvjestaceno uz ogromnu pozadinsku podrsku stilista, sminkera i LGBT lobista. Nije on nimalo jadan, samo je provalio fol kako da ostaje u medijima, kao i Kardasijanke ...![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
Himzo nije bio peder, to su mu napakovali nasi ljudi jer su zavidni, pa gay. Lahko za mrtvog čovjeka reći peder bioOdraz wrote: 03 Apr 2020, 13:00 Meni Bozo ide na zivce a i sva pompa oko njega. Isti clanak na Jutarnjem, gdje su hrvati napisali "Kralj bosanskog sevdaha Bozo Vreco dobio prijetnje smrcu" sto je po meni veca uvreda za sevdah jer uz njegovo pjevanje nikad nisam dozivio osjecaj sevdaha kao kad zapjeva rahmetli Himzo Polovina koji je takodjer bio gej, ali je mnogo bolje pjevao. Bozo mi nekako cvili taj sevdah, nema dubinu glasa. Razumijem da se zenama svidja njegovo pjevanje jer ima taj feminizirani glasic, meni nikad nije bio za slusanja. Ali nazvati ga "Kraljem" sevdaha ...![]()
I sav taj njegov izvjestaceni imidz jadnog napacenog geja neshvacenog umjetnika ... sve izvjestaceno uz ogromnu pozadinsku podrsku stilista, sminkera i LGBT lobista. Nije on nimalo jadan, samo je provalio fol kako da ostaje u medijima, kao i Kardasijanke ...![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
himzo
zaim
zehra

zaim
zehra
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Mutevelija
- Selonačelnik

Bozo je končita i zato prolazi kroz sevdah danas izjasni se da si gay radi bilo šta proći ćeš.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
zar prolaziMutevelija wrote: 03 Apr 2020, 13:52 Bozo je končita i zato prolazi kroz sevdah danas izjasni se da si gay radi bilo šta proći ćeš.
ja jos nisam upoznala nekoga da mu je bio na koncertu, da kaze da ga slusa, da ga voli, da kaze > kad bozo zapjeva-ja izginuh...
- Mutevelija
- Selonačelnik

U medijimavrhbosnica wrote: 03 Apr 2020, 13:54zar prolaziMutevelija wrote: 03 Apr 2020, 13:52 Bozo je končita i zato prolazi kroz sevdah danas izjasni se da si gay radi bilo šta proći ćeš.![]()
ja jos nisam upoznala nekoga da mu je bio na koncertu, da kaze da ga slusa, da ga voli, da kaze > kad bozo zapjeva-ja izginuh...
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
Bozo nije Himzo al inemere biti, vidim neki traze od
njega da bude al da dobro pjeva, pjeva... medjutim
svatam da (vecini?) iritantan je. moglobise cak reci
da podsjeca malo na mene jel
ajme mila majko dal to sad znaci da ija sam - gej !?
ajde bar onda garant i dobro pjevam, sta fali...
njega da bude al da dobro pjeva, pjeva... medjutim
svatam da (vecini?) iritantan je. moglobise cak reci
da podsjeca malo na mene jel
ajme mila majko dal to sad znaci da ija sam - gej !?
ajde bar onda garant i dobro pjevam, sta fali...
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
"Kralj je mrtav! Živio kralj!"Odraz wrote: 03 Apr 2020, 13:00 Meni Bozo ide na zivce a i sva pompa oko njega. Isti clanak na Jutarnjem, gdje su hrvati napisali "Kralj bosanskog sevdaha Bozo Vreco dobio prijetnje smrcu" sto je po meni veca uvreda za sevdah jer uz njegovo pjevanje nikad nisam dozivio osjecaj sevdaha kao kad zapjeva rahmetli Himzo Polovina koji je takodjer bio gej, ali je mnogo bolje pjevao. Bozo mi nekako cvili taj sevdah, nema dubinu glasa. Razumijem da se zenama svidja njegovo pjevanje jer ima taj feminizirani glasic, meni nikad nije bio za slusanja. Ali nazvati ga "Kraljem" sevdaha ...![]()
Himzo Polovina jeste bio kralj sevdaha. Ali radi se o pjevaču koji je pokojan već skoro četrdeset godina. Što znači da je nastupao prije pedeset, šesdeset i više godina.
Nove generacije imaju nove kraljeve, ne može se očekivati da mladi ljudi imaju isti ukus kao i njihovi djedovi i bake.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- civor
- Sitna buranija

- Mood:
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Sadašnji izvođači sevdalinki su, logično, razvili neki svoj moderni stil, eto i onaj Damir Imamović to radi na poseban način, i imaju uspjeha!
Kažu da je i on gej!
Božu prvi puta slušao na Sa Jazz festivalu, dok je pjevao sa Halkom, drugi put njihov koncert u BKC-u, tada pred kraj koncerta ode Božo i vrati se u haljini, i nastavi pjevati, u publici prilično šoka i zgledanja
, ali eto, sve "bez sranja" prođe....
Što se mene tiče, ne zanima me da idem ponovo slušati njegov sevdah, ne što je eto, gej, nego vizuelno mi je gadan, strašan, da ne kažem odvratan....
Neka on pravi svjetsku karijeru
Kažu da je i on gej!
Božu prvi puta slušao na Sa Jazz festivalu, dok je pjevao sa Halkom, drugi put njihov koncert u BKC-u, tada pred kraj koncerta ode Božo i vrati se u haljini, i nastavi pjevati, u publici prilično šoka i zgledanja
Što se mene tiče, ne zanima me da idem ponovo slušati njegov sevdah, ne što je eto, gej, nego vizuelno mi je gadan, strašan, da ne kažem odvratan....
Neka on pravi svjetsku karijeru
Vidim svoju majku kako sikter kuva ajvar bajram vakuf bojler rahatventil kahvu starome babajku , čarobniceeee....
- Odraz
- Inventar foruma

Ja sam se sa jednom jaranicom skoro pomarisao, odnosno skoro da budem marisan od nje kad sam joj na pitanje da li slusam Bozu rekao da ga ne smatram vele pjevacem. Odmah je pocela salva "On je divan, on je pazljiv, on je umjetnik, da je vise osoba kao on, on je hrabar on je pravi muskarac jer je i zena i razumije nas zene, on je njezan ..." i ne sjecam se svih epiteta sto je nabrojala ... Uglavnom ima tih osoba koje su se uhvatile na taj mamac pa se smatraju odgovornim da zastite svaku homoseksualnu osobu, daju im podrsku, podrzavaju parade, idu na njih a one koji ne misle kao oni smatraju nizim bicima koja ne treba da naseljavaju planetu jer nisu fensi moderni humani. Cak i ako kazes da te se to uopce ne tice, to nije dovoljno za njih, moras aktivno pomagati homoseksualno orijentirane osobe.vrhbosnica wrote: 03 Apr 2020, 13:54zar prolaziMutevelija wrote: 03 Apr 2020, 13:52 Bozo je končita i zato prolazi kroz sevdah danas izjasni se da si gay radi bilo šta proći ćeš.![]()
- Odraz
- Inventar foruma

Samo je jedan kralj, a to je Halid.dadojović wrote: 03 Apr 2020, 14:50
" Kralj je mrtav! Živio kralj! "
Himzo Polovina jeste bio kralj sevdaha. Ali radi se o pjevaču koji je pokojan već skoro četrdeset godina. Što znači da je nastupao prije pedeset, šesdeset i više godina.
Nove generacije imaju nove kraljeve, ne može se očekivati da mladi ljudi imaju isti ukus kao i njihovi djedovi i bake.