A da je Hićo osvojio svijet sad bi sve bilo kvalitet das gutHAVANA wrote: 03 Apr 2020, 19:10 Da zavrnem saraf, zavrne mi se sarafciger, video nadzor rade 2 od 4,dijelovi,tehnika,sta god, mudo pd ovce.

Moderator: Krokodil Behko
A da je Hićo osvojio svijet sad bi sve bilo kvalitet das gutHAVANA wrote: 03 Apr 2020, 19:10 Da zavrnem saraf, zavrne mi se sarafciger, video nadzor rade 2 od 4,dijelovi,tehnika,sta god, mudo pd ovce.
Ma ovdje je to u malo vecem obimu.
Da. Svjesna sam da trebaju i sirovine.Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:03Preusmjerava, al ne moze preko noci.MunDZi wrote: 03 Apr 2020, 18:59
U mojoj dimenziji, nazvati ikoga Bogom je sarkazam koji si ti fulao da prepoznas.
Ne znam druze Behko.
Vec pokazano i dokazano da su njihovi testovi i roba frljavi.
Ovo je vanredna situacija.
U vanrednoj situaciji, bas kao i u ratnoj - uzdas se u se i u svoje kljuse.
Preusmjeris svu svoju proizvodnju na ono sto je zemlji u tom trenutku potrebno.
U ovakvoj situaciji vjerovati njihovim maskama i testovima je isto sto i vjerovati meni da mogu pjevati kao Pavaroti.
Treba i sirovine, ne mozes od vazduha pravit.
Proces je to
j.... li mu nanu malu.
Šta ovdje rade... Septembra je veliki obrtno industrijski sajam...HAVANA wrote: 03 Apr 2020, 19:06 Ma trebalo je njima davno jebati mamicu, kad su krali ideje, projekte, spijunirali, stancali sve i svasta od svega i svacega a radio mu taj za sismisa i bananu... Al narod voli jeftino. E sad nek kupuju maske i respiratore...
j.... i njemu babu zgobavu.Mutevelija wrote: 03 Apr 2020, 19:11A da je Hićo osvojio svijet sad bi sve bilo kvalitet das gutHAVANA wrote: 03 Apr 2020, 19:10 Da zavrnem saraf, zavrne mi se sarafciger, video nadzor rade 2 od 4,dijelovi,tehnika,sta god, mudo pd ovce.![]()
Dokle je sa vakcinom, sta kaze Trump?Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:11Ma ovdje je to u malo vecem obimu.storm wrote: 03 Apr 2020, 19:07
Ovdje se, čitam, dosta firmica bacilo na to... I pretežno maske za pranje i visekratnu upotrebu.....
GM i Ford su poceli stancat respiratore,
Naka firma je pocela stancat maske, stice se to.
Zateklo je sviju, jbg
Pojeli su govno sto su bas njima prebacili tu jeftinu industriju, moglo se naci kolko tolko sigurnije podrucje...
Juzna Amerika recimo...al kasno je sad naprdjivat, sta je tu je, spasavaj se kako znas i umijes.
Izvući ćemo se...Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:11Ma ovdje je to u malo vecem obimu.storm wrote: 03 Apr 2020, 19:07
Ovdje se, čitam, dosta firmica bacilo na to... I pretežno maske za pranje i visekratnu upotrebu.....
Zateklo je sviju, jbg
Pojeli su govno sto su bas njima prebacili tu jeftinu industriju, moglo se naci kolko tolko sigurnije podrucje...
Juzna Amerika recimo...al kasno je sad naprdjivat, sta je tu je, spasavaj se kako znas i umijes.
Ma standarno. Kad sam ja dosao iz belgije ihahajj a sjecam se i prije 2002 su ih hapsili za spijunaze nekakve, cak i na univerzitetu u leuvenu, ne mogu se vise ni sjetiti sta... Podzoni sve, ukrade, onda one gore jade rintace, veceraju koker spanijela i spucaju corbu od nake baje i u krevet.storm wrote: 03 Apr 2020, 19:11Šta ovdje rade... Septembra je veliki obrtno industrijski sajam...HAVANA wrote: 03 Apr 2020, 19:06 Ma trebalo je njima davno jebati mamicu, kad su krali ideje, projekte, spijunirali, stancali sve i svasta od svega i svacega a radio mu taj za sismisa i bananu... Al narod voli jeftino. E sad nek kupuju maske i respiratore...
Zakupe najveći paviljon, dodje njih 200. Prvi dan razleti se to po sajmu, fotka, snima, grabi prospekte i sve što postoji... Ostalih 6 dana nikoga nema. Sve prazno.
Dok sajam još nije završio, oni stancaju već robu![]()
Ne moze bolan, pa rekli su u najboljem slucaju 18 mjeseci.Mirelam wrote: 03 Apr 2020, 19:14Dokle je sa vakcinom, sta kaze Trump?Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:11
Zateklo je sviju, jbg
Moraju oni iskihat za mnogo stvari. Ne znam kako se uopste dozvolilo da rade to sto su radili.storm wrote: 03 Apr 2020, 19:15Izvući ćemo se...Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:11
Zateklo je sviju, jbg
Nije zapad postigao neke standarde zbog njih... Bogami, oni jesu zbog zapada.
E od sad pametnije s njima.
Kako bnb ne moze, nek pocne streljat doktore, pa's vidjet kako moze.Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:16Ne moze bolan, pa rekli su u najboljem slucaju 18 mjeseci.
Dobili su dozvolu da testiraju antitijela kod onih sto su prezivjeli ovo sranje, nisam skonto sta ce sa tim, lijek ili vakcinu... sporo to ide, al stas mu
Ja isto kontam da su oni svoju karijeru zavrsili, mogu jos malo kenjat dok je ovog belaja, njima je cim ovo zavrsi noga u dupe.storm wrote: 03 Apr 2020, 19:15Izvući ćemo se...Fuddo wrote: 03 Apr 2020, 19:11
Zateklo je sviju, jbg
Nije zapad postigao neke standarde zbog njih... Bogami, oni jesu zbog zapada.
E od sad pametnije s njima.
Korupcijom su postizali to.
Korporacijska glad,
Fata jadna vazda najebe, i s kinezima i bez kineza.MunDZi wrote: 03 Apr 2020, 19:22Bas tako.
Kad smo kod qraca i jeftinoce.
Vic.
Prodao Kinez Husi specijalne cvike pojeftino.
Kad ih stavis na glavu i pogledas oko sebe, vidjet ces sve ljude gole.
Kad ih skines, svi normalno obuceni.
Dolzi Huso kuci, kad tamo Fata na kamari s komsijom Hasom.
Huso brze bolje skine cvike, Fata i Haso goli.
Huso stavi cvike, Fata i Haso opet goli.
Skine cvike, oni goli.
Stavi cvike oni goli.
Puj, mater im kinesku jeftinicarsku, znao sam da ce se odmah pokvariti.
Mirelam wrote: 03 Apr 2020, 18:11Pa ti samo da se dezinfikujes tako kako opisa, ne mogu ti 24 sata biti dovoljna dnevno da ga hebes.Iskra wrote: 03 Apr 2020, 16:55
Ja stavim dvoje rukavice jedne preko drugih. Kad sve obavim što treba, kad hoću u auto...imam.kesicu u džepu, skinem gornje rukavice, stavim u kesicu, kesicu pod noge u auto. Vozim u čistim. Kad sve izvadim iz auta, naprskam dezinficijensom i prebrisem, unutra i steke okolo. Pa bacim i te u kantu za smeće. Svaki proizvod naprskam , obrisem, stavim na mjesto. Onda obucu naprskam, steke , pa se presvucem. Stavim.sve na pranje. Ne mogu više majke.mi.![]()
Users browsing this forum: biha and 7 guests