Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sta bolan, bravo. Ja jaje jedva znam ubit, i to mi ne da. Uprznim. E rostilj znam.
Rostiljjjjjj
Fakju
Jooj, bastica moja, peljesac, gitara, kamena kuhinja puna svega, u bastici limun... Ustanem mamuran, odgegam 100 metara i tarlahnem se u vodu. Ko nov. Oooj j.... li im majku kinesku.
Chloe wrote: 03 Apr 2020, 19:37
On: "Moja mama pravi bolji burek."
Ja: "Halo mama, napravi svom sinu burek, računaj i mene."
E tako ja s kljukusom i burekom. Bolji mamin. A i mlada jedva doceka. Priznala je poraz. Al zato zajebajem mamu bolja zeljanica kod zene. Pa onda ona nju ispituje sta stavi, a ova nju... A ja i djeca jedemo.
Tako se to radi...
Suparništvo izmedju supruge i majke je nezdravo. Dvije različite uloge žena u životu muşkarca, i čemu onda to?
Bar taj problem nisam imala nikad.
E tako ja s kljukusom i burekom. Bolji mamin. A i mlada jedva doceka. Priznala je poraz. Al zato zajebajem mamu bolja zeljanica kod zene. Pa onda ona nju ispituje sta stavi, a ova nju... A ja i djeca jedemo.
Tako se to radi...
Suparništvo izmedju supruge i majke je nezdravo. Dvije različite uloge žena u životu muşkarca, i čemu onda to?
Bar taj problem nisam imala nikad.
Ja tih problema nemam, moja se nista ne petlja a fali nju vise nego mene. A punica opet pravo zajebana al davno je skontala kakav sam, zena ima problema i rasprava sa njom, ja nemam. Ja sam zet. Najbolji.
Napijem se, zaglavim, dodjem u 3.Ona ronda, kaze punica de bona pusti ga mora se i on odmorit i dahnut dusom. I tata ti je tako. A punac mi je bio jedan od najboljih i najzanimljivijih ljudi sto sam u zivotu vidio.