Teretane ....imaju svrhu propuhivanja,napuhivanja ....Hurija wrote: 04 Apr 2020, 07:35Teretana je ok ali neki tipovi i zene sto idu u nju su bas bez veze
...ponajprije totalno debilnih osoba .....
Moderator: Krokodil Behko

Teretane ....imaju svrhu propuhivanja,napuhivanja ....Hurija wrote: 04 Apr 2020, 07:35Teretana je ok ali neki tipovi i zene sto idu u nju su bas bez veze

Ma da nema FB, Instagram, i ostalih mreža, pola ili više, nikad ne bi zavirili unutra

nisi,nedo bog ...
storm wrote: 04 Apr 2020, 07:50Ma da nema FB, Instagram, i ostalih mreža, pola ili više, nikad ne bi zavirili unutraPasaga wrote: 04 Apr 2020, 07:44
Teretane ....imaju svrhu propuhivanja,napuhivanja ....
...ponajprije totalno debilnih osoba .....![]()
Još doda koji mudri citat, korice od knjige, koju je mazno baki iz regala za potrebe profila... I eto, savršeno![]()

Nisam ni pomislio da si rekao kako jesam, samo pitam. Hvala na odgovoru

..cuj...nemam namjeru sjedit na optuzenickoj klupi ...MrH wrote: 04 Apr 2020, 08:34Nisam ni pomislio da si rekao kako jesam, samo pitam. Hvala na odgovoruPasaga wrote: 04 Apr 2020, 08:28
nisi,nedo bog ...
samo kazem,ima mnogo pametnijih i korisnijih poslova
gdje covjek moze iskoristit svoju energiju,vrjeme ....
nemojte to tako shvatati ....
A sta mislis o onima kojima je teretana pomogla da budu zdraviji?
Sklop ormana, knjižnih polica, itd u dnevnom boravku svakog domaćinstva na Balkanu, koje drži do sebe

Niko tebe ne optuzuje ni za sta. Samo pitam da li smo svi debili kojima je teretana vratila zdravlje i onima koji ne idu da nosaju trokutaste majice da ih carsija vidi.Pasaga wrote: 04 Apr 2020, 08:37..cuj...nemam namjeru sjedit na optuzenickoj klupi ...MrH wrote: 04 Apr 2020, 08:34
Nisam ni pomislio da si rekao kako jesam, samo pitam. Hvala na odgovoru
A sta mislis o onima kojima je teretana pomogla da budu zdraviji?
....ima atletika....kraljica .....
..a ono,nabildat misice,obuc trokutastu majicu,da se vide u carsiji...da se zna ko je glavni baja ....
to je ba bolesno...
tako ja to vidim....
moj stav ......a svak ima svoje....bujrum ....
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Da li je iko ikad posjedovao bilo kakav regal osim smedji.Postoji li to?

HAVANA wrote: 04 Apr 2020, 08:55 A ne idem vise ni u fitnes,ni saunu,bazen,nista.Sve mi zatvorilo.Al sam zato stalno u trenerci.![]()

Jedi kelj da se ne udebljasHAVANA wrote: 04 Apr 2020, 08:55 A ne idem vise ni u fitnes,ni saunu,bazen,nista.Sve mi zatvorilo.Al sam zato stalno u trenerci.![]()