Da li nas teretana čini zdravijim i jačim?
Moderator: Krokodil Behko
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Da li nas teretana čini zdravijim i jačim?

Ostalo je cutanje.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times
Teretane ....imaju svrhu propuhivanja,napuhivanja ....Hurija wrote: 04 Apr 2020, 07:35Teretana je ok ali neki tipovi i zene sto idu u nju su bas bez veze
...ponajprije totalno debilnih osoba .....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Ma da nema FB, Instagram, i ostalih mreža, pola ili više, nikad ne bi zavirili unutra

Još doda koji mudri citat, korice od knjige, koju je mazno baki iz regala za potrebe profila... I eto, savršeno

Habibti, ya nour el - ain... 

- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Pasaga
- Hadžija
nisi,nedo bog ...
samo kazem,ima mnogo pametnijih i korisnijih poslova
gdje covjek moze iskoristit svoju energiju,vrjeme ....
nemojte to tako shvatati ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
storm wrote: 04 Apr 2020, 07:50Ma da nema FB, Instagram, i ostalih mreža, pola ili više, nikad ne bi zavirili unutraPasaga wrote: 04 Apr 2020, 07:44
Teretane ....imaju svrhu propuhivanja,napuhivanja ....
...ponajprije totalno debilnih osoba .....![]()
Još doda koji mudri citat, korice od knjige, koju je mazno baki iz regala za potrebe profila... I eto, savršeno![]()
Šta je regal?

- MrH
- 22 bez glave
Nisam ni pomislio da si rekao kako jesam, samo pitam. Hvala na odgovoru
A sta mislis o onima kojima je teretana pomogla da budu zdraviji?
11/11/22
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
To je tvoje subjektivno mišljenje, ako nisi probao najmanje godinu dana i lično se uvjerio da je tako, onda u redu; ali ako nešto ne podržavaš da tebi bude lakše, to baš i nije uredu. Ja sam krenuo sa treniranjem jer sam imao problema sa zdravljem kojih danas nemam. Vjerujem da ima mnogih u istoj situaciji, samo što imaju oni koji pokušavaju na sve načine da privuku pažnju na sebe, narcisoidne ličnosti, i imaš ih svugdje, ne samo u fitnesu.
Last edited by Grom on 04 Apr 2020, 08:38, edited 1 time in total.
- Pasaga
- Hadžija
..cuj...nemam namjeru sjedit na optuzenickoj klupi ...MrH wrote: 04 Apr 2020, 08:34Nisam ni pomislio da si rekao kako jesam, samo pitam. Hvala na odgovoruPasaga wrote: 04 Apr 2020, 08:28
nisi,nedo bog ...
samo kazem,ima mnogo pametnijih i korisnijih poslova
gdje covjek moze iskoristit svoju energiju,vrjeme ....
nemojte to tako shvatati ....
....ima atletika....kraljica .....
..a ono,nabildat misice,obuc trokutastu majicu,da se vide u carsiji...da se zna ko je glavni baja ....
to je ba bolesno...
tako ja to vidim....
moj stav ......a svak ima svoje....bujrum ....
nadam se da cemo se sloziti ....

Last edited by Pasaga on 04 Apr 2020, 08:38, edited 1 time in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Sklop ormana, knjižnih polica, itd u dnevnom boravku svakog domaćinstva na Balkanu, koje drži do sebe

Habibti, ya nour el - ain... 

- MrH
- 22 bez glave
Niko tebe ne optuzuje ni za sta. Samo pitam da li smo svi debili kojima je teretana vratila zdravlje i onima koji ne idu da nosaju trokutaste majice da ih carsija vidi.Pasaga wrote: 04 Apr 2020, 08:37..cuj...nemam namjeru sjedit na optuzenickoj klupi ...MrH wrote: 04 Apr 2020, 08:34
Nisam ni pomislio da si rekao kako jesam, samo pitam. Hvala na odgovoru
....ima atletika....kraljica .....
..a ono,nabildat misice,obuc trokutastu majicu,da se vide u carsiji...da se zna ko je glavni baja ....
to je ba bolesno...
tako ja to vidim....
moj stav ......a svak ima svoje....bujrum ....
Hvala na misljenju Pasaga

11/11/22
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Mene teretana uvijek podsjeti na vrijeme inkvizicije. One masine za razvlacenje, natezanje, samo jos lomaca fali. 
Ma neka je ko voli, nije to ni lose ali ko moze i voli. Za moj ukus dosadno, ne vidim tu sportskog antagonizma.

Ma neka je ko voli, nije to ni lose ali ko moze i voli. Za moj ukus dosadno, ne vidim tu sportskog antagonizma.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9793 times
- Been thanked: 16451 times
Ja se divim ljudima koji su u teretani mjesecima, godinama. Treba za to disciplina, cvrstina i odlucnost, a sve su to pozitivne osobine. Izgradit takva tijela nije lagan niti posao koji se postize preko noci. Voljela bih da posjedujem toliku odlucnost i fokusiranost.
Meni sve brzo dosadi.
Meni sve brzo dosadi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Teretana u cilju postizanja dobre forme tijela i uma, po meni znaci i dovodjenje zdravlja u tu fazu i apsolutno sam za to.
Ono što danas vidimo kod nas vrlo često, skoro.pa postalo.pravilo, je pretjerivanje .
Oblikovanje i povećanje mišićne mase, počesto nema.nikakve mjere, pa se estetika kojoj se tezi, apsolutno izgubi. Da ne pričam o gubitku vremena , koje su izgubili radi tog pretjerivanja. Sinoć gledam.neki mladi bračni par, fitness treneri , pretjerali oboje. Baš ružno za vidjeti. S druge strane, lijepo oblikovano tijelo, definirani mišići, koje uz to prati snaga uma, je apsolutno poželjna kombinacija i estetski i na svaki drugi način. Za mene lično, neodoljiva.
I da dođem ono što si često umisle , teretana nije natjecateljski sport, nego individualan način poimanja ljepote tijela, i način da se dodje do željene definicije
Ono što danas vidimo kod nas vrlo često, skoro.pa postalo.pravilo, je pretjerivanje .
Oblikovanje i povećanje mišićne mase, počesto nema.nikakve mjere, pa se estetika kojoj se tezi, apsolutno izgubi. Da ne pričam o gubitku vremena , koje su izgubili radi tog pretjerivanja. Sinoć gledam.neki mladi bračni par, fitness treneri , pretjerali oboje. Baš ružno za vidjeti. S druge strane, lijepo oblikovano tijelo, definirani mišići, koje uz to prati snaga uma, je apsolutno poželjna kombinacija i estetski i na svaki drugi način. Za mene lično, neodoljiva.
I da dođem ono što si često umisle , teretana nije natjecateljski sport, nego individualan način poimanja ljepote tijela, i način da se dodje do željene definicije

- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2761 times
- Been thanked: 22817 times
Da li je iko ikad posjedovao bilo kakav regal osim smedji.Postoji li to?

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine
A ne idem vise ni u fitnes,ni saunu,bazen,nista.Sve mi zatvorilo.Al sam zato stalno u trenerci. 

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
HAVANA wrote: 04 Apr 2020, 08:55 A ne idem vise ni u fitnes,ni saunu,bazen,nista.Sve mi zatvorilo.Al sam zato stalno u trenerci.![]()
Ići ćeš, kad prodje korona da skida S kilograme. Ko i svi mi

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9793 times
- Been thanked: 16451 times
Jedi kelj da se ne udebljasHAVANA wrote: 04 Apr 2020, 08:55 A ne idem vise ni u fitnes,ni saunu,bazen,nista.Sve mi zatvorilo.Al sam zato stalno u trenerci.![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Forumaš godine