Nisam mislio da ti lično imaš taj kompleks, već da svi imamo tu fazu gdje gledamo u sebe i mislimo da trebamo biti još veći. Pa kada postignemo i tu "veličinu" onda opet isto u krug, nije dovoljno pa idemo dalje. Kad postigneš što želiš i staneš na tome, jer si zadovoljan to je to onda. Samo sam htio da objasnim da je normalna pojava, i da neki to znaju imati pod kontrolom, dok drugi izgube kontrolu.MrH wrote: 04 Apr 2020, 17:51
Nemam brt komplex, samo eto imam neki cilj i svoju viziju, a nisam jos blizu toga.
Da li nas teretana čini zdravijim i jačim?
Moderator: Krokodil Behko
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Status: Offline
Re: Da li nas teretana čini zdravijim i jačim?
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
A cuo sam za to, cak nesto malo i gledao. Ako obolim od toga ( ne dao mi Bog ), javicu ti se da mi posaljes koji klipalmir90 wrote: 04 Apr 2020, 17:55Nisam mislio da ti lično imaš taj kompleks, već da svi imamo tu fazu gdje gledamo u sebe i mislimo da trebamo biti još veći, pa kada postignemo i tu "veličinu" onda opet isto u krug, nije dovoljno pa idemo dalje. Kad postigneš što želiš i staneš na tome, jer si zadovoljan to je to onda. Samo sam htio da objasnim da je normalna pojava, i da neki to znaju imati pod kontrolom, dok drugi izgube kontrolu.MrH wrote: 04 Apr 2020, 17:51
Nemam brt komplex, samo eto imam neki cilj i svoju viziju, a nisam jos blizu toga.

11/11/22
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Polako ljudi, sta vam je. Ili niko ne trenira ili svi treniraju. Nidje sredine
Samo sabura
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Eto pročitaj u drugom postu koji sam napisao. U bodybuildingu se dešava taj problem, da osobe zaglave u situaciju kada nikada nisu zadovoljne svojom veličinom. Imaju cilj, postignu ga, i ne budu zadovoljne, i tako nastave dalje; i svaki puta kada postignu cilj nisu zadovoljne, žele biti sve veći. Da, radi se kompleksu, ima čak i naziv bigorexia. Naravno, imaš ogroman broj ljudi koji nemaju taj problem; evo primjer ja i Mrh nemam taj problem. Ja sam sam htio da kažem da je normalna pojava, ali je druga stvar kako će neko to iskontrolisati kada im se desi. Ovo je vezano i za samopouzdanje i kakvu generalno imamo sliku o sebi.Merlin246 wrote: 04 Apr 2020, 18:15
Pa sto odmah mislis da netko ima kompleks![]()
Kompleks je teska rijec![]()
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Ma kome Bog mater?!
Ma vidis da je co'ek objasnio o cemu se radi

Samo sabura
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9194 times
Ja nemam taj problem, ja želim da budem manja, što manjaalmir90 wrote: 04 Apr 2020, 18:21Eto pročitaj u drugom postu koji sam napisao. U bodybuildingu se dešava taj problem, da osobe zaglave u situaciju kada nikada nisu zadovoljne svojom veličinom. Imaju cilj, postignu ga, i ne budu zadovoljne, i tako nastave dalje; i svaki puta kada postignu cilj nisu zadovoljne, žele biti sve veći. Da, radi se kompleksu, ima čak i naziv bigorexia. Naravno, imaš ogroman broj ljudi koji nemaju taj problem; evo primjer ja i Mrh nemam taj problem. Ja sam sam htio da kažem da je normalna pojava, ali je druga stvar kako će neko to iskontrolisati kada im se desi. Ovo je vezano i za samopouzdanje i kakvu generalno imamo sliku o sebi.Merlin246 wrote: 04 Apr 2020, 18:15

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2776 times
- Been thanked: 22966 times
E ja tako. Il treniram, idem na bazen, saunu, fitnes... Il nista. Snicla, keks, stoki kisela i gitara. Pa onda ko trudan, pa se naljutim, pa pusim elektricnu, ne pijem, treniram... Pa opet stok, kisela gitara, meza... I tako. 

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine
Trenutna 186 cm 97kg.Grozno.Moram 5 kg skinut. 10 godina mladji se osjecam sa 90 do 92.Ako me korona ne sjebe, stalno mi se jede. I pije. A lijepo je i mezit i pit jebo mater. 

Al ako netko kaze da izgleda sebi mrsavo ne mora odmah znaciti da je iskompleksiran.. Ili ako kazes izgledam debelo. Nisi mozda iskompleksiran nego vidis realno stvari.almir90 wrote: 04 Apr 2020, 18:21Eto pročitaj u drugom postu koji sam napisao. U bodybuildingu se dešava taj problem, da osobe zaglave u situaciju kada nikada nisu zadovoljne svojom veličinom. Imaju cilj, postignu ga, i ne budu zadovoljne, i tako nastave dalje; i svaki puta kada postignu cilj nisu zadovoljne, žele biti sve veći. Da, radi se kompleksu, ima čak i naziv bigorexia. Naravno, imaš ogroman broj ljudi koji nemaju taj problem; evo primjer ja i Mrh nemam taj problem. Ja sam sam htio da kažem da je normalna pojava, ali je druga stvar kako će neko to iskontrolisati kada im se desi. Ovo je vezano i za samopouzdanje i kakvu generalno imamo sliku o sebi.Merlin246 wrote: 04 Apr 2020, 18:15

Glupo mi bilo sto odmah spominjes komplekse a ne znas ni visinu ni kilazu ni nista

Isto kad netko kaze ide u teretanu i nekome je odmah pomisao evo ga kompleksas, hoce misice.
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Očigledno da sam trebao odmah da napišem da je ovo vezano samo za bodybuilding, i da je ovo vezano jedino za situaciju koju sam gore napisao. O stvarima u životu van svega ovoga sada ne pričamo.Merlin246 wrote: 04 Apr 2020, 18:34
Al ako netko kaze da izgleda sebi mrsavo ne mora odmah znaciti da je iskompleksiran.. Ili ako kazes izgledam debelo. Nisi mozda iskompleksiran nego vidis realno stvari.![]()
Glupo mi bilo sto odmah spominjes komplekse a ne znas ni visinu ni kilazu ni nista![]()
Isto kad netko kaze ide u teretanu i nekome je odmah pomisao evo ga kompleksas, hoce misice.
- HAVANA
- Forumaš godine
Ma vala jebe mi se kako kome izgledam. Sebi sam dobar i dobro se osjecam sa 90 do 92kg.Kad imam 90kg skocim sa 2 platforme kamiona. Kad imam 97kg moram na one stepenice. Cim ne mogu skocit, ja pocnem trenirat. To mi ko nako mjerilo.
Sad nemam pojma, nit platforme nit kamiona. Al stepenice garant 

Ja imam obicaaj da na poslu moram uvijek nesto slatko imati.. Pa pojedem kad osjetim da mi je opala energija pa onda kad pojedem osjecam se bas mocno
Nesto najgore mi je kad operem zube, legnem u krevet i trazi mi se slatko
Postajem ovisna o slatkom

Nesto najgore mi je kad operem zube, legnem u krevet i trazi mi se slatko

Postajem ovisna o slatkom

- HAVANA
- Forumaš godine
Ja oko 4 ustanem i spucam jadro leksa i hladnog mlijeka i vratim se abuba. Ko beba.
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
I ja sam jedno vrijeme ovako, udri slatko iza sna u po noći, i morao sam da se odučim, izjebe me kiselina.HAVANA wrote: 04 Apr 2020, 18:55 Ja oko 4 ustanem i spucam jadro leksa i hladnog mlijeka i vratim se abuba. Ko beba.

- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Zdrava ishrana je osnov.
Mozete vezbati koliko vam volja ako ishrana nije dobra, rezultati nece biti vidljivi
Mozete vezbati koliko vam volja ako ishrana nije dobra, rezultati nece biti vidljivi

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Merlin246 wrote: 04 Apr 2020, 18:53 Ja imam obicaaj da na poslu moram uvijek nesto slatko imati.. Pa pojedem kad osjetim da mi je opala energija pa onda kad pojedem osjecam se bas mocno![]()
Nesto najgore mi je kad operem zube, legnem u krevet i trazi mi se slatko![]()
Postajem ovisna o slatkom![]()

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9809 times
- Been thanked: 16537 times
Isto 'vako, sve za rukav vuce, nesreca jednaalmir90 wrote: 04 Apr 2020, 19:11Merlin246 wrote: 04 Apr 2020, 18:53 Ja imam obicaaj da na poslu moram uvijek nesto slatko imati.. Pa pojedem kad osjetim da mi je opala energija pa onda kad pojedem osjecam se bas mocno![]()
Nesto najgore mi je kad operem zube, legnem u krevet i trazi mi se slatko![]()
Postajem ovisna o slatkom![]()
![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.