Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Čupava wrote: 04 Apr 2020, 22:23
Ima li lijepih vijesti danas na ovu temu?
Ima. U proslu nedelju onaj ciko, nije ministar no directeur générale de la Santé ne znam kako bi ovo bilo na nasem, rece da bi se prvi znaci djelovanja izolacije trebali pojaviti krajem ove sedmice. Rece takodje da je u svemu najbitniji broj ljudi koji zavrse na intenzivnoj. Evo prema danasnjoj objavi taj broj se lagano smanjuje pa cemo vidjeti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 04 Apr 2020, 22:22
Bgm Amerikanci a bome evo i Francuzi sve glasniji sa pricom kako je ovo cudo zaraznije nego sto se misli. Prema najnovijim istrazivanjima dovoljno je samo biti u blizini nekog zarazenog i eto te. Nema potrebe za kasljanjem i kihanjem. U Fr sve glasnije preporuke za nosenje maski pri bilo kakvom izlasku
Meni je odmah bilo nelogično - ne trebaju maske.
A pozadina je vjerojatno, maski ovaj tren nema za sve! Kraj priče.
HAVANA wrote: 04 Apr 2020, 22:22
Zarazi se koronom i j... mater. Lazu ba sve, rolingstonsi jos sviraju.
Pratiš li ti onu grupu Udruženje malih biznisa?
Ma jok. Nemam ti ja zivaca za to. Ovi debili ce svakako slabo sta pomoci a i malo me nervira kuknjava, svi propali za 15 dana. Jebo te tvoj biznis ako mjesec ne mozes izdrzati.
Ma jok. Nemam ti ja zivaca za to. Ovi debili ce svakako slabo sta pomoci a i malo me nervira kuknjava, svi propali za 15 dana. Jebo te tvoj biznis ako mjesec ne mozes izdrzati.
Ma šta znam, kontam.mozda možeš kakvih korisnih informacija dobiti.
Zavisi kad su francuzi zadnji put poslali podatke. Neko šalje svakodnevno a neko čeka da se utvrdi stvarni uzrok smrti, da ne guraju sve pod koronu
Stranica je sa FR brojevima updated u zadnjih par sati, nakon ostalih i pokazuju 1053.
Insomnia vjerovatno bolje zna jer tamo zivi.
U 7:30 kao i svako vece ciko koji je glavni za te tantavice rece da je u posljednja 24h u bolnicama preminula 441 osoba. U taj broj nisu ukljuceni staracki domovi ali sumnjam da ih je tu preminulo sesto jer je ukupna brojka mrtvih u starackim domovima 2028 od pocetka epidemije
Vidim i ja da neki mediji pisu o hiljadu mrtvih ali ne znam odakle vade tu brojku jer bi to bio rekord
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Stranica je sa FR brojevima updated u zadnjih par sati, nakon ostalih i pokazuju 1053.
Insomnia vjerovatno bolje zna jer tamo zivi.
U 7:30 kao i svako vece ciko koji je glavni za te tantavice rece da je u posljednja 24h u bolnicama preminula 441 osoba. U taj broj nisu ukljuceni staracki domovi ali sumnjam da ih je tu preminulo sesto jer je ukupna brojka mrtvih u starackim domovima 2028 od pocetka epidemije
Vidim i ja da neki mediji pisu o hiljadu mrtvih ali ne znam odakle vade tu brojku jer bi to bio rekord
Tačno je da je 441 preminulo u zadnjih 24h
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.