I spavam pravo dobro (izuzev ovakvih noči kad me prodje san jer cekam tatu pa onda ne spavam nikako).
Moderator: Krokodil Behko
okrenut krevet?uvijek_kontra wrote: 01 Apr 2020, 03:17 Ne sanjam nikako otkako je okrenut krevet.Tj. mozda i sanjam al se ne sjecam. Nikad mi se to desavalo nije. Sto je super, inace.
I spavam pravo dobro (izuzev ovakvih noči kad me prodje san jer cekam tatu pa onda ne spavam nikako).
Tako je. Tj. ne znam jel feng shui, al meni je super.
googlam tlocrte spavacih soba da vidim dje kazu da krevet treba bitiuvijek_kontra wrote: 01 Apr 2020, 13:09Tako je. Tj. ne znam jel feng shui, al meni je super.
Nisam spavala nikako, stalno se burila pa rekoh da sve malo okrenem i sad je zaista super. Nit se budim vise, nit imam problem spavat.
nemas ti sta tu da guglasvrhbosnica wrote: 01 Apr 2020, 15:25 googlam tlocrte spavacih soba da vidim dje kazu da krevet treba biti![]()
ovaj san, mozda, inije bio za pricuElTriconi wrote: 02 Apr 2020, 19:02 Sanjo tobejarabi da smo otisli ja i babo u kopirnicu, babo nesto printa za poso a ja naso neke slike golih zena da mi isprinta.![]()
Meni je babo viko da bi se trebo zenit
Udri krmkaMaja wrote: 03 Apr 2020, 10:24 Napravila tortu na sprat nekom u Mostar a nema je ko odnijeti, tata zatvoren zbog korone, ovi iz Mo ne mogu doci.
I tako kukam ja, kad Hani salje poruku na viber da ce on doci da isporuci tortu.
I stvarno parkira pred kucu i ja se pitam kako zna gdje zivim pa kazem ahaaaa jesam luda, dolazio je vec s Mrhom.
Odem da spakujem tortu a njega ostavim vani s tatom. Dok sam pakovala kontala sam kako cu mu za uslugu dati 5KM
Medjutim, krmcinu je tata nesto naljutio i ovaj je na gas i otisao.