Svi pokušavaju da što manje testiraju.rima wrote: 05 Apr 2020, 22:27Sto se tice danske tu zivim i vladam jezikom, pratim preskonferencije i ovo sto sam napisao je iz usta ministrice i doktora sa tih preskonferencija. Nisam mislio da ce se ogromna populacija zarazit za 14 danaIskra wrote: 05 Apr 2020, 20:42
Ne slušaš koga treba slušati i čitati u ovakvim situacijama, A to je struka i samo struka. Tvoje subjektivno mišljenje, ili moje, ili bilo čije je u nedostatku adekvatnih, istinitih i pouzdanih informacija je temeljeno na vlastitoj percepciji stvari, strahu i strepnji i a najviše na informacijama kojim nas bombarduju. Novinari nikada nisu imali toliko širok prostor za senzacionalizam kao sada. I oni to obilato koriste.
Ja i dalje mislim i tvrdim, niko neće dozvoliti tj sjediti skrstenih ruku i čekati da mu se zarazi 60% populacije. E tek tada bi ekonomija nepovratno bila uništena.al plan je do 3 godine. WHO je ih kritikovao zbog tog cak nisu htjeli poslusati WHO na pocetku pandemije da testiraju masovnije pa su popustili zbog javnosti i medija al su rekli da nece toliko pratiti WHO jer oni imaju svoju strategiju. Eto toliko samo da znas da sistem nepoznaje i nema emocije. A za dalje, zar toliko mrtvi u 3 sedmice koliko vec traje italija spanija francuska amerika njemacka itd.. jel to tebi normalno?
Da, zaraziće se masa, samo u dužem periodu. To je od početka bio plan. Peglanje krivulje.