Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 06 Apr 2020, 21:30
Mater li joj j.... sunja mi se po familiji i prijateljima. Krenulo od luksemburga pa njemacka, evo je sad izgleda na 100 metara od mene u prvoj familiji. Izolacija, temperatura, kontakti...Na poslu neko imao, svi u karantin...
Onima kojima neko blizak umre, sigurno neće zaboraviti preko noći.
Ukoliko se brzo završi, ima šanse da se vratimo u "normalu", u suprotnom teško da će se to tako zvati
Da.. Onima koji nekoga izgube. U petak mi ciko kaze sin mu zaražen 53 godine. Dobro se osjeca, kuci je. U subotu kaze pozlilo mu i zavrsio na intenzivnoj. U nedjelje kaze dobro je, bolje mu je Al osto je u bolnici za svaki slučaj. Jutros mi govori, nazvo ga Doktor i reko mu da se preko noci pogorsalo stanje toliko da 99% nece prezivjeti.. Haos koje govno i kolko se ne zna o svemu tome.
Taj ciko i takvi nece zaboraviti a govorio sam za vecini.. Bice sljedece godine vec neka nova prica, neki novi zivot. Tako je, sta ces mu sad..
A da ce se brzo zavrsiti.. Daj boze. Narod se nada i glasno razmislja. To je sve
Otprilike tako, mnogi nonšalantno pristupaju svemu, nisam za dizanje panike ali verujem nekim doktorima iz Kliničkog centra kod nas i primetna je zabrinutost.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
MunDZi wrote: 06 Apr 2020, 19:22
Sudeci po onome sto je njegova zana ispricala,
ako je "srao" po nasim doktorima onda je s pravom "srao",
a oni i dokazase da je s pravom "srao".
pa eto kako mu se vratilo
...e yebo nanu svoju, a i mamu, ko tebi da diplomu, pa makar i zubarsku!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Vrag wrote: 06 Apr 2020, 23:32
Zalosno za Pasagica, fina porodica. A doktori ako se nastave ovako bojati i ponasati, tesko nama i sa gripom.
Zato su glavni na Internetu i sve znaju..
Da ima bar malo države, ako je istina ovo sto supruga prica, svi koji su mu odbili doci ili testirati ga, vec bi bili u zatvoru.
Al hajd, dzaba mlatimo. Nista se opet promjeniti nece.
Vrag wrote: 06 Apr 2020, 23:32
Zalosno za Pasagica, fina porodica. A doktori ako se nastave ovako bojati i ponasati, tesko nama i sa gripom.
Zato su glavni na Internetu i sve znaju..
Da ima bar malo države, ako je istina ovo sto supruga prica, svi koji su mu odbili doci ili testirati ga, vec bi bili u zatvoru.
Ma nije problem u testiranju, vec u odbijanju lijeciti ga. Doktor si, to je tvoja duznost. Ovo bi se moglo desiti i da ima gripu ili nesto drugo.
Ma nije problem u testiranju, vec u odbijanju lijeciti ga. Doktor si, to je tvoja duznost. Ovo bi se moglo desiti i da ima gripu ili nesto drugo.
Pa to sam i napiso "odbili doci ili testirati".. Kurcobolja.
Ostalo je bezveze i komentarisati. Uglavnom, ko hoce da vidi, vidi.
Preventiva i rana dijagnoza su lijek. Kad to promasis, a nasi to fulaju redovno, imas ovakvu situaciju.
Ma ne mogu ni kontrolisati sve, vidio si svabe od oka. Hajd ti oma dalje. A i 2x mu pokaza da je negativan. I to govno tek iz treceg pokusaja potrefi. Jbg nasi doktori, a znaju protestovati i traziti vecu platu.