Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Evo da ja ponovim - gdje pise da se ukida zakon o nosenju maski?
Procitaj opet S RAZUMJEVANJEM
From tomorrow, biking or running without a face mask will be tolerated
znaci, nema aktivne zabrane nenosenja maski , a u BiH je zabranjeno hodati bez maske vani , traccala, ne trcala
Znači tolerisaće se bez maske za brzo kretanje (trčanje ili biciklisti) a oni koji se sporo kreću (hodanje) ili su statični (stajanje ispred prodavnice) moraju i dalje imati masku.
From tomorrow, biking or running without a face mask will be tolerated
znaci, nema aktivne zabrane nenosenja maski , a u BiH je zabranjeno hodati bez maske vani , traccala, ne trcala
Znači tolerisaće se bez maske za brzo kretanje (trčanje ili biciklisti) a oni koji se sporo kreću (hodanje) ili su statični (stajanje ispred prodavnice) moraju i dalje imati masku.
da, a meni na forumu kazu zasto se bunim za naredbu o nosenju maski vani
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Mislim da niko jos konkretno nije kaznjen zbog hodanja bez maske a da je saroliko sve jeste itekako brate ,konkretno ti sto trce jos vise prenose virus i udisu bakterije
da, a meni na forumu kazu zasto se bunim za naredbu o nosenju maski vani
Ama, naređena je, nosi je dok se ne odredi. I ne komplikuj.
Hurija wrote: 07 Apr 2020, 20:25
Mislim da niko jos konkretno nije kaznjen zbog hodanja bez maske a da je saroliko sve jeste itekako brate ,konkretno ti sto trce jos vise prenose virus i udisu bakterije
Posto trce brze prenose? I kakve veze s tim imaju bakterije i njihovo udisanje ?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Hurija wrote: 07 Apr 2020, 20:25
Ma kako će ovo uticati na psihu svih nas?
danam mi je u suret išao lik bez maske i rukavica i ja se usro od straha, kad sam ga vidijo.
Zaustavio disanje i udahnuo sam tek kad je prošao pored mene i odmakao dvadeset metara.
Umal se ne uguših pod maskom
Nikakve vjerovatno ,zasto je onda Krizni stab Civilne zastite odredio da se nose ,jesi li ti trcala kad Spacebonud ,mislim da nisi odavno oprosti , posebno gdje recimo ima ljudi kao u Vilsonovom ,neka trce ali pod maskama ,ako vrijedi za sve neka bude jednako
Hurija wrote: 07 Apr 2020, 20:33
Nikakve vjerovatno ,zasto je onda Krizni stab Civilne zastite odredio da se nose ,jesi li ti trcala kad Spacebonud ,mislim da nisi odavno oprosti , posebno gdje recimo ima ljudi kao u Vilsonovom ,neka trce ali pod maskama ,ako vrijedi za sve neka bude jednako
na Vislonovom tokom dana je jako malo osoba , dio u kojem ja setam
nma kretanja za osobe do 18 ogdina i iznad 65 , to je visok broj populacije onemugecen da bude vani
vani je tokomm dana jako malo osoba
jeste panicari
maska gusi, kako moze netko trcati pod maskom
sad je toplo , grozno je pod maskom
necu da nosim masku
Krokodil Behko wrote: 07 Apr 2020, 20:29
Ma kako će ovo uticati na psihu svih nas?
danam mi je u suret išao lik bez maske i rukavica i ja se usro od straha, kad sam ga vidijo.
Zaustavio disanje i udahnuo sam tek kad je prošao pored mene i odmakao dvadeset metara.
Umal se ne uguših pod maskom
Hurija wrote: 07 Apr 2020, 20:33
Pa ovo trcanje bez maski vazi za Cesku, ne za nas. Na Vilsonovom je kaznjivo. A sta je s bakterijama i kakve veze imaju s koronom?
Na ovaj pokusaj uvrede, sukanja, sta li, necu odgovorit
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Imaju Svedi pravo.
Ebo distanciranje, ebo maske i rukavice.
Treba sve ko krdo pustiti da se krece gdje god ko hoce.
Sloboda izbora svima.
Ko prezivi, pricace.
Ko kolapsira, bagerima pokupit s ulica i pravac krematorij.
Sve bi se fino zavrsilo za par mjeseci.
Ko ostane, nek nastavi rahat zivjeti.
MunDZi wrote: 07 Apr 2020, 20:41
Imaju Svedi pravo.
Sloboda izbora svima.
Ko prezivi, pricace.
Neka bona samo što nije
20200407_204220.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Imaju Svedi pravo.
Sloboda izbora svima.
Ko prezivi, pricace.
Nas Premijer Babis danas zatrazio da se vanredno stanje produzi do 11og maja.
Za sada je parlament spreman produziti do kraja aprila, za dalje ne znam, vidjet cemo.
Julia-Klara wrote: 07 Apr 2020, 20:46
Nas Premijer Babis danas zatrazio da se vanredno stanje produzi do 11og maja.
Za sada je parlament spreman produziti do kraja aprila, za dalje ne znam, vidjet cemo.
@Venera - sa razumjevanjem citaj
Mora i kod nas biti iza 1. maja.
Zamisli da nas raspuste pred praznik
Imaju Svedi pravo.
Sloboda izbora svima.
Ko prezivi, pricace.