Djesi Iskro, jesi živa
Bujrum na sok od drenjaka i kahvu, samo bRez ljubljenja
Jesi dobro?
Moderator: Krokodil Behko

Svakako... Da bacimo koju oko fotografije,SmokingMan wrote: 07 Apr 2020, 20:57 @Storm, a nešto smo pričali, mogao bi nekada svratiti u Sa kada sve ovo prođe.
Poročena... Mi se svidjaIskra wrote: 07 Apr 2020, 20:59Zagorka wrote: 07 Apr 2020, 20:51
Djesi Iskro, jesi živa...
Bujrum na sok od drenjaka i kahvu, samo bRez ljubljenja![]()
Jesi dobro?
Sve suoer Bogu hvala. Ziva, zdrava, porocena sto bi rekli slovenciDržim distancu od dva metra, ti metni sok pa se odmakni
![]()
Lijepo te vidjeti, kako je mali? Ti?

Uvijek, bujrum za sve dobronamjerne. A paraturu ponesi, ionako se stvarno radujem tome, ima mojh kolega iz kluba,sigurno bi par njih išlo sa nama, gost je gost.storm wrote: 07 Apr 2020, 21:01Svakako... Da bacimo koju oko fotografije,SmokingMan wrote: 07 Apr 2020, 20:57 @Storm, a nešto smo pričali, mogao bi nekada svratiti u Sa kada sve ovo prođe.
Jesi mjesec danas radio?
Crveni, veliki je bio![]()
Super, drago mi je uvijek razmijeniti iskustva, uvijek učimo... Hvala ti punoSmokingMan wrote: 07 Apr 2020, 21:07Uvijek, bujrum za sve dobronamjerne. A paraturu ponesi, ionako se stvarno radujem tome, ima mojh kolega iz kluba,sigurno bi par njih išlo sa nama, gost je gost.storm wrote: 07 Apr 2020, 21:01
Svakako... Da bacimo koju oko fotografije,
Jesi mjesec danas radio?
Crveni, veliki je bio![]()
![]()
Ako misliš za ovu coronu,bio sam 14 dana u izolaciji, radim još hvala Bogu, za sada, u nadi da neću ići na čekanje. Sve opet zavisi od klijentele i tržišta. Doduše, posao je fleksibilan, tako da ga mogu raditi i od kuće. Sada u kancelariju dolazim sam, i od kuće radim sam, ostale kolege rade od kuće. Ali se u uredu uvijek zabavim, dobrila mi uvijek, iskreno malo više više volim da radim samostalno.![]()
![]()
Ajoj drug, malo me zbnjuše pitanjem, ne zdan da li si podrazumejvao vezano za fotografije sa "Crvenog kuka" i sl.![]()

Ajoj ja i zaboravio, vjerovao ili ne, zadeverao se oko nekih drugih stvari i svoje ljepše polovine.storm wrote: 07 Apr 2020, 21:15Super, drago mi je uvijek razmijeniti iskustva, uvijek učimo... Hvala ti punoSmokingMan wrote: 07 Apr 2020, 21:07
Uvijek, bujrum za sve dobronamjerne. A paraturu ponesi, ionako se stvarno radujem tome, ima mojh kolega iz kluba,sigurno bi par njih išlo sa nama, gost je gost.![]()
Ako misliš za ovu coronu,bio sam 14 dana u izolaciji, radim još hvala Bogu, za sada, u nadi da neću ići na čekanje. Sve opet zavisi od klijentele i tržišta. Doduše, posao je fleksibilan, tako da ga mogu raditi i od kuće. Sada u kancelariju dolazim sam, i od kuće radim sam, ostale kolege rade od kuće. Ali se u uredu uvijek zabavim, dobrila mi uvijek, iskreno malo više više volim da radim samostalno.![]()
![]()
Ajoj drug, malo me zbnjuše pitanjem, ne zdan da li si podrazumejvao vezano za fotografije sa "Crvenog kuka" i sl.![]()
A mislio sam na mjesec, motiv u kadru...
Danas bi trebao ovakav izaći
32FWGQNKRJBWHDOHJFXKYUVAGA.jpg
Samo nisam siguran hoće li kod nas baš tako crven - ustvari prošlo već) ali je najbliži nama sad Tj najveći...
Pokušaj ako ti je makina pri ruci, znam da si astral fan![]()
Ma i ja vidio u grupi objavu, ali nisam stigao ništa konkretno se pripremiti... I tu je zut kao i obicno do sad bio...SmokingMan wrote: 07 Apr 2020, 21:19Ajoj ja i zaboravio, vjerovao ili ne, zadeverao se oko nekih drugih stvari i svoje ljepše polovine.storm wrote: 07 Apr 2020, 21:15
Super, drago mi je uvijek razmijeniti iskustva, uvijek učimo... Hvala ti puno
A mislio sam na mjesec, motiv u kadru...
Danas bi trebao ovakav izaći
32FWGQNKRJBWHDOHJFXKYUVAGA.jpg
Samo nisam siguran hoće li kod nas baš tako crven - ustvari prošlo već) ali je najbliži nama sad Tj najveći...
Pokušaj ako ti je makina pri ruci, znam da si astral fan![]()
![]()
Eu, upravo sad pogledah vani nebo, ma mjesec za sada isti kakav inače jeste, žut ko' limuntos.
Nebo je par ekselans čisto, ali treba otići van grada, na planinu i zabavljati se sa opremom, samo još malo da otopli i bit će kako ja to zamišljam.

Iskra wrote: 07 Apr 2020, 20:59Zagorka wrote: 07 Apr 2020, 20:51
Djesi Iskro, jesi živa...
Bujrum na sok od drenjaka i kahvu, samo bRez ljubljenja![]()
Jesi dobro?
Sve suoer Bogu hvala. Ziva, zdrava, porocena sto bi rekli slovenciDržim distancu od dva metra, ti metni sok pa se odmakni
![]()
Lijepo te vidjeti, kako je mali? Ti?
storm wrote: 07 Apr 2020, 21:22Ma i ja vidio u grupi objavu, ali nisam stigao ništa konkretno se pripremiti... I tu je zut kao i obicno do sad bio...SmokingMan wrote: 07 Apr 2020, 21:19
Ajoj ja i zaboravio, vjerovao ili ne, zadeverao se oko nekih drugih stvari i svoje ljepše polovine.![]()
Eu, upravo sad pogledah vani nebo, ma mjesec za sada isti kakav inače jeste, žut ko' limuntos.
Nebo je par ekselans čisto, ali treba otići van grada, na planinu i zabavljati se sa opremom, samo još malo da otopli i bit će kako ja to zamišljam.
Ma još će izlaziti, nadam se
I da... Treba otići visoko i pucati... Grad ubi svjetlom puno toga...![]()
Iskra wrote: 08 Apr 2020, 05:49storm wrote: 07 Apr 2020, 21:22
Ma i ja vidio u grupi objavu, ali nisam stigao ništa konkretno se pripremiti... I tu je zut kao i obicno do sad bio...
Ma još će izlaziti, nadam se
I da... Treba otići visoko i pucati... Grad ubi svjetlom puno toga...![]()
E jest mi žao što nisi stigao slikat Mjesec, odoh plakat![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Upravo se pakujem da idem skljocati zalazak sunca...
Jesu li vam napokon dozvolili izlaženje vani?