Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
histericno je da bolnice nemaju takav obik zastite za radnike i kad nije period pandmeije , jer postoje periodo epide
mija i slicnih vanrednih situacija
Ti bas trazis da ti se sve nacrta.
A i nakon toga bi bilo a zasto, a kako, hahahaha, hihihihi....
I tako u nedogled.
Aaaa neeee,
To su neke opasne sado igre.
Ne igrala se ja budalastinja.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
pa vidis na vijestima da ne nose , bilo gdje, a rade u bolnicama
pa se cude sto je tako visok procenat oboljelih
drugo, stiti za lice nije od jucer , koristi se na raznim radnim poziicjama
otkud sad da u bolnicama to nisu skuzili
npr. u avijaciji, osob ekoej ciste lavatory/WC ispod aviona moraju imati stiti za lice
meni je reakcija bonica
alloooooooooooooo, pa dje ti stvarno zivis kao da si spala sa kruske na beton ...ni u yebenoj Njemackoj ne nose, a kao sila sto se tice zdravstva, NEEEEMAAAAJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ZAPAAMTII VEC JEDNOOOOOOOOOOOM!!!
protokol blnica je da MORAJU imati, to je dio opreme za radnike u vanrednim situacijama !!!
ah, sad, svi su stedjeli, zao uloziti novac, zato isprstaju medicniski radnici
sad je April znaci, dva mjeseca , a tek prije par dana poclea masovna prozivodnja u svjetu
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
alloooooooooooooo, pa dje ti stvarno zivis kao da si spala sa kruske na beton ...ni u yebenoj Njemackoj ne nose, a kao sila sto se tice zdravstva, NEEEEMAAAAJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ZAPAAMTII VEC JEDNOOOOOOOOOOOM!!!
protokol blnica je da MORAJU imati, to je dio opreme za radnike u vanrednim situacijama !!!
ah, sad, svi su stedjeli, zao uloziti novac, zato isprstaju medicniski radnici
sad je April znaci, dva mjeseca , a tek prije par dana poclea masovna prozivodnja u svjetu
...aj bizi!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Hurija wrote: 07 Apr 2020, 20:25
Mislim da niko jos konkretno nije kaznjen zbog hodanja bez maske a da je saroliko sve jeste itekako brate ,konkretno ti sto trce jos vise prenose virus i udisu bakterije
Ma kako će ovo uticati na psihu svih nas?
danam mi je u suret išao lik bez maske i rukavica i ja se usro od straha, kad sam ga vidijo.
Zaustavio disanje i udahnuo sam tek kad je prošao pored mene i odmakao dvadeset metara.
Umal se ne uguših pod maskom
Socrates wrote: 07 Apr 2020, 22:31
Amerika 1687 žrtava danas.
Šta kaže malaričar?
Jel naredio novu beautiful odluku o nečemu?
Behko , vecinom umire raja u krajevima koji glasaju za Demokrate, nece ni corona Republikanaca, jos je podjelio socijalu ovaj htjedoh reci stimulus kupio covjek izbore i ne zuri mu se al eto kaje nece biti 200 hilljada mrtvih. Vjeruj mu na rijec.
Ma jarane, standardno njihovo sranje, lafo nakav heritage qratz palac....
Nema ba nista, dva grada i suma okolo.
U onim brdima zive divljaneri, i svak svakog jebe.
Brat sestru, sestra oca, mater...
Ludo.
Incest im je najpoznatiji trademark
MunDZi wrote: 07 Apr 2020, 22:55
Pravilno je i masku, i rukavice i zastitu za oci u kontaktu sa ljudima.
pa to nosi medicinsko osoblje, ja pisem o stitnicma/vizirima za lice
masa medicniskih radnika to NEMA!!!
u apoeti imaju, u prodavnici nemaju
Vizir se nosi kada potencijalo mozes doci u kontakt sa tjelesnim tekucinama, i kada su pacijent na droplet , airborne precautions.
I vecinu zastitne opreme skidas prije izlaska iz sobe a masku dok izlazis preko vrata.
pa to nosi medicinsko osoblje, ja pisem o stitnicma/vizirima za lice
masa medicniskih radnika to NEMA!!!
u apoeti imaju, u prodavnici nemaju
Vizir se nosi kada potencijalo mozes doci u kontakt sa tjelesnim tekucinama, i kada su pacijent na droplet , airborne precautions.
I vecinu zastitne opreme skidas prije izlaska iz sobe a masku dok izlazis preko vrata.
Ludo.
Znas onaj kad se frajer iz Kentucky ozeni i ode na bracno putovanje , kad u po noci lupa na vrata , otvori mu otac kaje sta je bilo , kaze stari ona nevina, a otac ce na to dobro je da si je ostavio na vrijeme , kad nije valjala svojoj familiji nece valjat ni nasoj.
Ludo.
Znas onaj kad se frajer iz Kentucky ozeni i ode na bracno putovanje , kad u po noci lupa na vrata , otvori mu otac kaje sta je bilo , kaze stari ona nevina, a otac ce na to dobro je da si je ostavio na vrijeme , kad nije valjala svojoj familiji nece valjat ni nasoj.
Ma jedini kraj u AmerikU dje je normala bit krezav.
StaS dalje pricat
I jeftinije cigare