Fuddo ubio sam se sinoc , jos hanuma raspali rostilj , olesili smo se jos se popravljam ,Fuddo wrote: 08 Apr 2020, 01:30Nije ovo on, ovo je kongrea nalupo, a on ko fol et more...ne bi onaj zutan nikom penija dao.rocko wrote: 08 Apr 2020, 01:27
A ja govorim on se pali na Druga Tita, uveo je sad socijalizam , jos malo moces spavat na klupi u parku a on ce da navuce zivotinaj u Mar Lago i preimenu je u Brione.
On da more poskido bi nam gume sa auta.![]()
Gori je od fadila.
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 262 times
- Been thanked: 164 times
- Status: Online
Re: Korona virus
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14424 times
- Been thanked: 24255 times
- Status: Offline
Ja sam tako sinoc, preksinoc, a mescini i veceras cu.rocko wrote: 08 Apr 2020, 01:41Fuddo ubio sam se sinoc , jos hanuma raspali rostilj , olesili smo se jos se popravljam ,Fuddo wrote: 08 Apr 2020, 01:30
Nije ovo on, ovo je kongrea nalupo, a on ko fol et more...ne bi onaj zutan nikom penija dao.
On da more poskido bi nam gume sa auta.![]()
Gori je od fadila.
StaS drugo jebote.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Haj postavi sliku od te astronaut style prijateljice?Venera wrote: 07 Apr 2020, 23:48pa mediji nemaju nijednu fotokgrafiju sa vizirom u doba pandemijeDorian wrote: 07 Apr 2020, 23:42
Nisi vidjela zato štoi da si htjela nisi mogla ni prići odjelima u bolnicama u kojima su pacijenti koji iz Afrike ili Azije ili Južne Amerike itd dođu oboljeli nekim "egzotičnim" bolestima. Ni svo medicinsko osoblje i ljekari iz tih bolnica nemaju dozvolu da uđu u te zone, a ne ti.
moaj prijatlejica iz bolnic je napravila selfie , a nije na infektivnom odjeljenjue, jednsotavno je dio zastite u doba pandemije za osoblje
moja druga priajtlejica u US fotkala priajtleja u specijalno odjelu tokom odlaska u dio karatnina sa oboljelim , astronaut style
vizirke se korsite tokom epidemija ili kod specijlanih prelgeda , zanci bolnice ih korsite
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9181 times
- Been thanked: 5868 times
- rocko
- Inventar foruma

Ma ima da svi lete Americkim kompanijama, jos kad pokupujemo svu italiju, spaniju, francusku a i Grenland.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

To se i sprema, al bolje i mi nego kinezi.
Marshalov plan, again
Dobro svima, i sve ovce na broju.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Ma obadvoje slobodni , uh Fuddo, jes me pogodila cevapima i sudjukicama, jedva bilo mjesta za steak. bubrege sam procistio ko da mi je opet 18
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10078 times
- Been thanked: 17075 times
Bitna je razlika ta da ce taj doktor izgubiti licencu. Kod nas je to nemoguce. Nadam se da ovo sto Radoncic sad prica nisu samo bajke.Duminjo wrote: 07 Apr 2020, 23:10Kazes većina, ja bih dodo samo da svuda ima pojedinaca. Negdje je Većina, negdje su pojedinci. A jebeno jest kad takva većina zavlada, onda i ostatak ispasta.Mister No wrote: 07 Apr 2020, 22:43
Bar je rekao javno ono sto vec svi decenijama znamo.
Vecina njih nece da radi i ceka mito za ono za sto su vec placeni.
Kome je mala plata u bolnici nek ide napolje.
Evo prva manje opasna pandemija razbježali se kucama, a u Tz postali prvi i najveci izvor zaraze.
Sta bi bilo da je ebola se pojavila?
Organizirali doktori neka specijalisticka polaganja na Univerzitetu u doba zabrane okupljanja.
Oni su najvise sami sebe poslali u karantin, a Boga mi i drugog svijeta.
Evo primjer od neki od iz, kako kazu, uredjene države.
Prije ovog sranja mi poslali zahtjev kucnim doktorima, od svih nasih zajednickih pacijenata, da nam daju brojeve na koje ce biti dostupni 00-24 u slučaju nekog sranja. Takva je situacija i tako svi moraju.
U subotu izbio belaj. Javlja se kcerka od jednog čike i kaze "radila Test i dobila danas rezultate, pozitivna". Ta kcerka bila u srijedu kod roditelja u posjeti. Bio i ja u srijedu. Poslije mene Bile jos dvije kolegice u toj kuci.
U subotu, tad odmah, šefica zove kucnog doktora od ovog cike da mu javi sta se desilo i da ga odmah testira. Doktor se ne Javlja u subotu, ne Javlja se u nedjelje i tek ga dobili u ponedjeljak. Danas mi šefica kaze kako su obavijestili policiju i centar za zdravstvo. Doktor ce vjerovatno ostati bez licence i pitanje je hoce li u zatvor ili ce platit neku masnu kaznu, ako ima para.
Dok ovako ne bude, dzaba nam se nadati u rijeci i obecanja nekog od nasih pliticara.
A koji ce klinac kcerka ici roditeljima sad
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24170 times
Bolje nase svrakino stare mi, bar se ne jebu izmedju sebe. Koliko ja znam.Fuddo wrote: 08 Apr 2020, 01:05Ma jedini kraj u AmerikU dje je normala bit krezav.rocko wrote: 08 Apr 2020, 01:03
Znas onaj kad se frajer iz Kentucky ozeni i ode na bracno putovanje , kad u po noci lupa na vrata , otvori mu otac kaje sta je bilo , kaze stari ona nevina, a otac ce na to dobro je da si je ostavio na vrijeme , kad nije valjala svojoj familiji nece valjat ni nasoj.
StaS dalje pricat
I jeftinije cigare
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Joj sto bi ja volio da si ti u mom domu zdravlja.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10078 times
- Been thanked: 17075 times
NAPAO ORGANIZACIJU
Trump najavio da će uskratiti novac za WHO, a pandemiju koronavirusa nazvao kugom
Trump najavio da će uskratiti novac za WHO, a pandemiju koronavirusa nazvao kugom
Američki predsjednik Donald Trump zaprijetio je da će uskratiti sredstva za Svjetsku zdravstvenu organizaciju, što bi je potencijalno ostavilo bez podrške svog najvećeg donatora.
Tokom dnevnog brifinga o situaciji u vezi s koronavirusom u utorak Trump se još jednom obrušio na WHO, tvrdeći da je organizacija koju je nazvao "usredotočenom na Kinu" previše spora i neučinkovita u svom odgovoru na pandemiju koronavirusa.
"Svjetska zdravstvena organizacija prima ogromne količine novca od Sjedinjenih Amerićkih Država, mi plaćamo najveći dio njihovog novca", rekao je Trump, tvrdeći da je organizacija "na krizu povukla sve pogrešne poteze".
Upitan da objasni svoju ideju obustave finansiranja organizacije, koja je vjerovatno ključno međunarodno tijelo koje se bori protiv koronavirusa, Trump se, čini se, povukao samo nekoliko minuta kasnije, rekavši da će njegova administracija samo "gledati" na tu mogućnost.
U analizi CNN-a kaže se da je Trump iznio netačne tvrdnje o Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i više lažnih izjava koje su postale potpisana obilježja njegovih svakodnevnih brifinga o coronavirusu.
CNN navodi da je Trump krenuo u cementiranje svog imidža ratnog lidera koji je suočen s "nevidljivim neprijateljem" u mračnom trenutku dok zemlja čeka da virus dođe do vrhunca.
"Ono što imamo je kuga, ali vidimo svjetlost na kraju tunela", rekao je američki predsjednik.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
policija zaustavlja buseve, provjerava jel svi nose maske
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...