Kako se svađate?
Moderator: Krokodil Behko
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
- Status: Offline
Re: Kako se svađate?
Mi ovdje, jarane, suza nam suzu goni, ona bešćutna došla, ledena kraljica: etooo jaaa ne znamm zaplakat....kuću, štaću...
Idi s Majom pravi kolače, biži...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4083 times
Ne sama Zizi, ne samaaaa.Zizi wrote: 08 Apr 2020, 13:35Vjerujem da nisi sklon svađi, ti si mi više za dobrih raspravaarzuhal wrote: 08 Apr 2020, 13:30
Ja jučer gledao (nekad prije sam to već gledao, ovo je drugi put al' sam bio zaboravio) kako je "čitav grad naučio znakovni jezik zbog jednog mladića", pa kako on ide sa sestrom/djevojkom, svi mu nešto "kažu", naišarete: "usputni" i "slučajni" prolaznic, neki dedo, neki prodavac, taksista. Pitaju ga kako je, o vremenu, pozdrave ga... Kako više ljudi s njim komunicira, on sve zbunjeniji i začuđeniji. I na kraju, kada su mu rekli o čemu je riječ, poče plakat...
Hbmti, kanisterčić patoke kad nisam surdukn'o, skupilo mi se bilo... TO SMO MI, ŠKORPIJE!
'em ti svađžu...![]()
Bilo bi zanimljivo s tobom uživo ukrstiti koplja![]()
Klanjam džematile po parkovima.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
pa placem i jaarzuhal wrote: 08 Apr 2020, 13:40 Mi ovdje, jarane, suza nam suzu goni, ona bešćutna došla, ledena kraljica: etooo jaaa ne znamm zaplakat....kuću, štaću...
trebal lista filmova za isplakati se
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Pitanje je svadja u kuci, sa partnerom, ili generalno?Maja wrote: 27 Mar 2010, 22:27 Kako se vi svađate?
1. Vičete li, vrijeđate li, bacate li stvari po kuci, kažete li i ono što ne mislite
2. smireno pokušavate da razgovarate i riješite problem
3. šutite očiju punih suza i sve držite u sebi
Nije isto kad se svadjam sa partnericom ili sa nekim medjedom. Nije isto ni kad se svadjam sa partnericom koja je dala i koja tek treba da da' ...
Prije mene ima.amneuiju, tako bar kaže
Ma on se i ne zna baš naljutiti. Ja ga nikad nisam morala kotrljati ko što kaže.
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2972 times
- Been thanked: 3396 times
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1073 times
- Been thanked: 963 times
jok to.. stihovi su rezervisani za ljubavni zanos i tihu melanholiju.. nema tu mjesta ljutnji..Zizi wrote: 08 Apr 2020, 12:56Naredni put se svađaj u stihovima, možda ćeš smanjiti ljutnjumedvjed23 wrote: 08 Apr 2020, 01:36 konto sam do neki dan da se ne umijem svađati.. al eto, neki dan mi jedna gospođa izvukla živce, pa zagalamio.. onda pauziro, izvinio se što dižem ton.. i zatim nastavio galamiti.. dijelom nepovezano, dijelom, koliko je afekt dopustio, argumentovano..
nešto poslije toga, kaže gospođa: neću se ja više svađati s tobom, dosta mi jednom..![]()
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
dobro Iskra, ali ja sam njega pitala, pa neka on odgovoriIskra wrote: 08 Apr 2020, 14:08
Ma on se i ne zna baš naljutiti. Ja ga nikad nisam morala kotrljati ko što kaže.iskreno ja mislim da sam.mnogo gora kad planem...sramota me i pričati. Imam osjećaj da bih i Golijata savladala tada i verbalno i fizički. "Cacina huja" tako nana kaže.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Najvise se svadjam sama sa sobom, tako da tu nema vriske, galame itd, poneki lup u celo, rondanje.. i prodje 
Nisam sklona svadji s drugim ljudima, ma bilo ko da je u pitanju, mozda nekad mirno prepucavanje. Pokusam razgovorom izgladiti ako je moguce, ako nije, civilizovano prekinem odnos s osobom koja mi ne prija, ili kojoj ne prijam i to je to. Retko se vracam ljudima u zivot.
Nisam sklona svadji s drugim ljudima, ma bilo ko da je u pitanju, mozda nekad mirno prepucavanje. Pokusam razgovorom izgladiti ako je moguce, ako nije, civilizovano prekinem odnos s osobom koja mi ne prija, ili kojoj ne prijam i to je to. Retko se vracam ljudima u zivot.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
A šta prije, kako prije...?Venera wrote: 08 Apr 2020, 15:23dobro Iskra, ali ja sam njega pitala, pa neka on odgovoriIskra wrote: 08 Apr 2020, 14:08
Ma on se i ne zna baš naljutiti. Ja ga nikad nisam morala kotrljati ko što kaže.iskreno ja mislim da sam.mnogo gora kad planem...sramota me i pričati. Imam osjećaj da bih i Golijata savladala tada i verbalno i fizički. "Cacina huja" tako nana kaže.
![]()
Opisao sam dosta precizno, kako se svadjam.
Habibti, ya nour el - ain... 
Znam biti gadna u svađi. Zavisi s kim, zbog čega i tako...bolje da me ne ljutite
Ozbiljno
Ozbiljno
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Ja i svadja nikad ne mozemo jedno sa drugim,ne znam nikako da se svadjam sa nekim,tacno mi nekad dodje da sam sama na sebe bijesna i ljuta,iskreno to me nervira, zasto sam takva
Zasto nisam drugacija zasto ne tjeram pravdu uvijek sam ta neka koja smiruje i popusta 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Ne bih otišla, nema šanse 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ja ne mogu ništa da držim u sebi, moram reći.Lanci wrote: 08 Apr 2020, 16:00 Ja i svadja nikad ne mozemo jedno sa drugim,ne znam nikako da se svadjam sa nekim,tacno mi nekad dodje da sam sama na sebe bijesna i ljuta,iskreno to me nervira, zasto sam takvaZasto nisam drugacija zasto ne tjeram pravdu uvijek sam ta neka koja smiruje i popusta
![]()
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
Venera
- Seksologinja

pitalala sam te kako se odljutis
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4083 times
-
Venera
- Seksologinja

znacenje rijeci svadja aludira na sukobe koji su jednsotavno i meni odvratnitoxic wrote: 08 Apr 2020, 15:50 Najvise se svadjam sama sa sobom, tako da tu nema vriske, galame itd, poneki lup u celo, rondanje.. i prodje
sukob misljenja ne mora biti dramaticno kao u svadjama
svadje ukljucuju razne "ispade" , tuce, psovanje, a nista od toga ne prkticiram
Ma odakle ćeš znati
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti