znaci, nisu sve zene sa forum, samo dvije zene su zabrljaleOdraz wrote: 08 Apr 2020, 18:52Pa pisem konkretno za taj forum. Pokrenuo ga je nas prijatelj koji je preselio u medjuvremenu i mi smo se trudili da ga odrzimo njemu u spomen, ali dvjema tukama ni to nije bilo sveto. Kad se sve raspalo saznao sam da su cak zivkale forumase i ucjenjivale kao ili si sa njom ili samnom, i ljudima dodijalo ...![]()
TROSJED
Moderator: VIP
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: Selfie moj poremećeni
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
na svakoj temi je 90 posto sadraja oftopik i sad cemo cjepidlacit oko selfijaMrH wrote: 08 Apr 2020, 18:31 Ja ga nikad ne bi obrisao da mi nisu rekli kako to nije selfi vec slika i ako sam se ja sam slikao.
Moze li mi neko objasniti. Je li selfi samo ako drzis aparat u ruci ili na selfi stapu ili moze biti ako aparat stoji na nekom stalku, stolu, dijelu namjestaja, drvetu, mjesecu, planeti nekoj, necemu
🐽
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
I to udate zene ... nije bilo prilike ni da se vidimo uzivo i zakuhaju zbog lajkova
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Sta cu brtHannibal wrote: 08 Apr 2020, 18:55na svakoj temi je 90 posto sadraja oftopik i sad cemo cjepidlacit oko selfijaMrH wrote: 08 Apr 2020, 18:31 Ja ga nikad ne bi obrisao da mi nisu rekli kako to nije selfi vec slika i ako sam se ja sam slikao.
Moze li mi neko objasniti. Je li selfi samo ako drzis aparat u ruci ili na selfi stapu ili moze biti ako aparat stoji na nekom stalku, stolu, dijelu namjestaja, drvetu, mjesecu, planeti nekoj, necemu![]()
11/11/22
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
sta bi tek bilo da sam ih spario sa mnom...Odraz wrote: 08 Apr 2020, 18:57I to udate zene ... nije bilo prilike ni da se vidimo uzivo i zakuhaju zbog lajkova![]()
🐽
-
Venera
- Seksologinja

ja ne mogu, em cu biti poznata licnost, em sam u vezi sa jednom poznatomm licnosti
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
CestitamVenera wrote: 08 Apr 2020, 19:03ja ne mogu, em cu biti poznata licnost, em sam u vezi sa jednom poznatomm licnosti![]()
11/11/22
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
nismo mi u veziVenera wrote: 08 Apr 2020, 19:03ja ne mogu, em cu biti poznata licnost, em sam u vezi sa jednom poznatomm licnosti![]()
🐽
- Odraz
- Inventar foruma

Bih ja sefice, evo pokusavam vec tri sata ali mi je router na spratu u spavacoj koju sam nasprejao zbog stjenica koje su se pojavile toliko da ne mogu da pridjem, a u prizemlju mi je signal slab i ne otvara mi sajt sa slikama, gdje sam zaglavio evo vec jedan ujutru i ne mogu na spavanje jer gore se jos ne razilazi gas ... ali ako insistiras rizikovacu da zavrsim ko u Ausvicu u gasnoj komori da downloadam selfi ako je do toga ...
- Odraz
- Inventar foruma

E o ovome govorim ... gleda a ne stavlja svoje slike.Venera wrote: 08 Apr 2020, 19:03ja ne mogu, em cu biti poznata licnost, em sam u vezi sa jednom poznatomm licnosti![]()
Zato je dobra tema sa ogranicenjem ... ne stavis sliku, ne gledas tudje.
I ja sam poznata javna licnost i sta onda?
-
Venera
- Seksologinja

a i to gledanje i postavljanje fotki mi je glupo , sto se mene tice, takve teme ni ne moraju biti na forumuOdraz wrote: 08 Apr 2020, 19:10E o ovome govorim ... gleda a ne stavlja svoje slike.Venera wrote: 08 Apr 2020, 19:03
ja ne mogu, em cu biti poznata licnost, em sam u vezi sa jednom poznatomm licnosti![]()
![]()
Zato je dobra tema sa ogranicenjem ... ne stavis sliku, ne gledas tudje.![]()
I ja sam poznata javna licnost i sta onda?![]()
imas pp, pa podjelis sa osobom ako zelis
ne kzuim postalvljanje fotki na forum, sa kompletnim licem
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
-
Venera
- Seksologinja

yonica
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Neka, ima i sutra dana. Nemoj da te na dusi nosimOdraz wrote: 08 Apr 2020, 19:08Bih ja sefice, evo pokusavam vec tri sata ali mi je router na spratu u spavacoj koju sam nasprejao zbog stjenica koje su se pojavile toliko da ne mogu da pridjem, a u prizemlju mi je signal slab i ne otvara mi sajt sa slikama, gdje sam zaglavio evo vec jedan ujutru i ne mogu na spavanje jer gore se jos ne razilazi gas ... ali ako insistiras rizikovacu da zavrsim ko u Ausvicu u gasnoj komori da downloadam selfi ako je do toga ...![]()
Pa, za nekoga kome su te teme glupe i ne kuzi ih, previse vremena, a i energije trosis na njima.Venera wrote: 08 Apr 2020, 19:17a i to gledanje i postavljanje fotki mi je glupo , sto se mene tice, takve teme ni ne moraju biti na forumuOdraz wrote: 08 Apr 2020, 19:10 E o ovome govorim ... gleda a ne stavlja svoje slike.![]()
Zato je dobra tema sa ogranicenjem ... ne stavis sliku, ne gledas tudje.![]()
I ja sam poznata javna licnost i sta onda?![]()
ne kzuim postalvljanje fotki na forum, sa kompletnim licem![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
Venera
- Seksologinja

kakvog vremenaspacebound wrote: 08 Apr 2020, 19:35Pa, za nekoga kome su te teme glupe i ne kuzi ih, previse vremena, a i energije trosis na njima.Venera wrote: 08 Apr 2020, 19:17
a i to gledanje i postavljanje fotki mi je glupo , sto se mene tice, takve teme ni ne moraju biti na forumu
ne kzuim postalvljanje fotki na forum, sa kompletnim licem![]()
pisem o temi o selfijima , gdje se postavi kompletno lice, a ne o outfitu
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24190 times
Re: TROSJED
Briga ih razvali argumentima, i onda kad joj ne mogu nista metnu je na trosjed
Nepravda
Ojjj
Nepravda
Ojjj
Dozvolite da se obratimo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Da si bio dobar admin ne bi do toga dosloOdraz wrote: 08 Apr 2020, 18:41 Mi smo na jednom forumu gdje sam bioAdmin
... imali temu "Slike forumasa". Uslov da dobijes pristup galeriji je bio da posaljes svoju prvu sliku adminu i on je stavi u galeriju, nakon toga imas pristup i sam stavljas svoje i gledas slike drugih forumasa, komentarises i slicno.
Problem je nastao kad su neke zene postale ljubomorne na druge zene koje su privukle vise muske pozornosti, to se pocupalo u toj mjeri da je forum na kraju ostao bez korisnika ... a bila je jako dobra zabava tu ... cak smo pravili okupljanja forumasa u Zagrebu, Splitu, Sarajevu ... sve ljubomorne zene upropastise.![]()
Jel seljaci online
- Odraz
- Inventar foruma

Maja wrote: 08 Apr 2020, 19:42Da si bio dobar admin ne bi do toga dosloOdraz wrote: 08 Apr 2020, 18:41 Mi smo na jednom forumu gdje sam bioAdmin
... imali temu "Slike forumasa". Uslov da dobijes pristup galeriji je bio da posaljes svoju prvu sliku adminu i on je stavi u galeriju, nakon toga imas pristup i sam stavljas svoje i gledas slike drugih forumasa, komentarises i slicno.
Problem je nastao kad su neke zene postale ljubomorne na druge zene koje su privukle vise muske pozornosti, to se pocupalo u toj mjeri da je forum na kraju ostao bez korisnika ... a bila je jako dobra zabava tu ... cak smo pravili okupljanja forumasa u Zagrebu, Splitu, Sarajevu ... sve ljubomorne zene upropastise.![]()
Jel seljaci online
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Pa budes i na toj temi, i kad sam napisala da na njima provodis puno vremena nisam mislila stavljajuci svoje slike vec komentarisuci.Venera wrote: 08 Apr 2020, 19:38kakvog vremenaspacebound wrote: 08 Apr 2020, 19:35
Pa, za nekoga kome su te teme glupe i ne kuzi ih, previse vremena, a i energije trosis na njima.![]()
![]()
![]()
pisem o temi o selfijima , gdje se postavi kompletno lice, a ne o outfitu![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.