Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 08 Apr 2020, 20:08
Skoro 400 mrtvih u Švedskoj, više nego kod ostalih vikinga, a bili su u egalu.
Dolazi na naplatu komocija.
Kako sad izgleda, svi će kad tad morati određene mjere postaviti. Krenuli su Britanci tako, pa ajoj majko šta bi
Pa ameri..
Eto sad i Šveđani...
Kod nas se solidno smirio rast, od utorka ide popustanje mjera pomalo.
harvard professor arrested in USA was implicated for receiving 50,000 a month from china for research in biology
arrested for setting up a RESEARCH LAB IN WUHAN without USA government permission
arrested for STEALING MATERIAL FROM USA and taking it to the RESEARCH LAB IN WUHAN
vala ako vase glave ne kontaju ovo, onda nista nece kontati
Last edited by hopjoppe5 on 08 Apr 2020, 21:01, edited 1 time in total.
storm wrote: 08 Apr 2020, 20:02
Sad će zavjerasi imati materijala
A ja ću se odmah staviti pod tu aplikaciju.
Samim otvaranjem Google računa na smartphone, netko ako hoće, može dostupiti do svih tvojih kretanja... Konačno bi ta opcija bila iskorištena i za nešto pametno.
Sta tu ima skrivati, ne razumijem?
Ne treba aplikacija.
Google vec odavno ima informacije o kretanju.
Uostalom big brother vec uveliko zna sve o nama. Znaju sta kupujes u prodavnicama, znaju sta jedes i pijes, gdje ides na godisnje odmore, kakvo ti je stanje po bankovnim racunima, itd.
Eto sad treba da me bude strah sto znaju gdje se krecem.
Koga da lazemo umisljajuci da imamo nekakve slobode.
Ako hoces da neko ne zna gdje si, koristi kes i ne nosaj mob.
Pa to pričam.
A preko tih aplikacija, računa, mreža, kojima su dali prilikom registriranja sve dozvole, urlaju o slobodama.
A aplikacija samo pošalje, da si bio blisko sa osobom, koja je pozitivna. Anonimno koliko sam razumio. Ne znaš tko je.
storm wrote: 08 Apr 2020, 20:02
Sad će zavjerasi imati materijala
A ja ću se odmah staviti pod tu aplikaciju.
Samim otvaranjem Google računa na smartphone, netko ako hoće, može dostupiti do svih tvojih kretanja... Konačno bi ta opcija bila iskorištena i za nešto pametno.
Sta tu ima skrivati, ne razumijem?
Ne treba aplikacija.
Google vec odavno ima informacije o kretanju.
Uostalom big brother vec uveliko zna sve o nama. Znaju sta kupujes u prodavnicama, znaju sta jedes i pijes, gdje ides na godisnje odmore, kakvo ti je stanje po bankovnim racunima, itd.
Eto sad treba da me bude strah sto znaju gdje se krecem.
Koga da lazemo umisljajuci da imamo nekakve slobode.
Ako hoces da neko ne zna gdje si, koristi kes i ne nosaj mob.
insomnia wrote: 08 Apr 2020, 18:45
Bgm kako je krenulo obistinice se laprdanja zavjerasa.
Francuska vlada razmislja uvodjenje aplikacije za pracenje koja bi se zasnivala na BT. Ako se zadrzis u dovoljnoj blizini i dovoljno vremena blizu nekog vasi telefoni bi se “prepoznali” putem BT. To bi se registrivalo i ako bi neko od vas dvojice kasnije bio testiran i pozitivan ovaj drugi bi o tome bio obavjesten
Super.
Treba napravit da aplikacija pibice ako se priblizava neko zarazen da ga mores na vrijeme eskivirat.
Bip bip...izvini rodjo, odabiJ!
insomnia wrote: 08 Apr 2020, 18:45
Bgm kako je krenulo obistinice se laprdanja zavjerasa.
Francuska vlada razmislja uvodjenje aplikacije za pracenje koja bi se zasnivala na BT. Ako se zadrzis u dovoljnoj blizini i dovoljno vremena blizu nekog vasi telefoni bi se “prepoznali” putem BT. To bi se registrivalo i ako bi neko od vas dvojice kasnije bio testiran i pozitivan ovaj drugi bi o tome bio obavjesten
Super.
Treba napravit da aplikacija pibice ako se priblizava neko zarazen da ga mores na vrijeme eskivirat.
Bip bip...izvini rodjo, odabiJ!
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ne kupuj pajdo nista, sta ces ako ti kaze: "Sacire@, de nazovi hodzu, izljubi se sa zenom i djecom, vidi hoce li narod halalit,..."
Zajebi.
Povuci rijec, vrati se tri koraka nazad, puhni triput uzase nizase i prouci elham.
Zabonje se odmah za jaja fataju i prave rogove sa prstima, to je sve sto mogu za tebe uraditi. To koriste protiv uroka a eno Havane@ pa nek ti prouci taj elham.
Povuci rijec, vrati se tri koraka nazad, puhni triput uzase nizase i prouci elham.
Zabonje se odmah za jaja fataju i prave rogove sa prstima, to je sve sto mogu za tebe uraditi. To koriste protiv uroka a eno Havane@ pa nek ti prouci taj elham.
SaCu zvat donalda da upali puljke i uperi u onu Chezenu...
Jel se tako rekne, cezena?