Odraz

Moderator: Krokodil Behko
Odraz wrote: 09 Apr 2020, 09:23Bas bezveze mlatis praznu slamu ... ja jedno napisem ti neke svoje zakljucke iznosis ... dokle tako?Venera wrote: 09 Apr 2020, 09:08
jao jesi uvrijedjen, dzaba vam motori, niste u stanju naci zenu bez motora, to si upravo svajetovao sinooc Almira![]()
![]()
Motor je nacin zivota, sinonim za slobodu, avanturu i otvorenost prema novim iskustvima.
Haj' objasnicu ti na svom primjeru kako sam ja sjeo na motor ...
Stvarno me nikada nije privlacio niti sam razmisljao o motoru, ali imao sam jarana koji je bio u tom folu, i jednom me zvao da odemo na pivo u Route 66, kaze tamo se skupljaju moja raja bajkeri, super su, dobro se zezamo nista se ne brini.
I ja tako na pivu, zafrkancija, pozitivna raja, kad on meni - Hajde sjedi na ovaj motor ... - tu je bio parkiran mali chopper Virage 750.
- Ma necu, mogu past ..
- Ama neces, na nogarama je ...
- Ne znam vozit ...
- Neces vozit samo sjedni
I ja sjednem, i nista ... Kaze on meni - Stavi ruke na guvernalu.![]()
... i kako sam stavio ruke, u momentu mi se ukaza slika kako vozim motor nekom pustom cestom prema jugu, vjetar u licu, miris borovine a sve brige mi ostaju iza ledja ...![]()
Za par dana sam kupio prvi pocetnicki motor od 50 ccm, a prvi veliki od 750 ccm i 90 Hp vec nakon dva mjeseca.![]()
Motor je nacin zivota, nema to veze sa zenama.
Odraz wrote: 08 Apr 2020, 20:17Ti vec znas sta bih ti ja predlozio.almir90 wrote: 08 Apr 2020, 20:04 Ko bi rekao da bi se ja s tobom mogao složiti. Doduše možda je i do mene i kakav sam tip, ja još nisam doživio da mi neka direktno priđe i kaže da hoće samo seks, a nabacivale su mi se one koje i važe za "fufice" lokalno, ali nijedna nije direktna bila. Sve ono indirektno kruženje da je primijetim i da ja njoj priđem. Ne kažem ja da nema takvih koje odu sa nekim i hoće samo seks i budu direktne, sigurno da ima. Mada to bi više važilo kakav si tip, ne valja nikako biti tip za veze danas.![]()
Nabavi motor ...![]()
Sad ja njega mogu kupit, nije to problem, nego sta cu sa njim u Aziji, odnosno ko ce ga transportovat odavde, a ne mogu ni da ga registrujem ovdje i - porez je uzasan, skuplji su im motori za 30% u odnosu na Evropu.
Znam ba samo te zajebavam odkad ga želiš...Odraz wrote: 09 Apr 2020, 09:57Sad ja njega mogu kupit, nije to problem, nego sta cu sa njim u Aziji, odnosno ko ce ga transportovat odavde, a ne mogu ni da ga registrujem ovdje i - porez je uzasan, skuplji su im motori za 30% u odnosu na Evropu.![]()
A nije mi ni jedina opcija, jos neke imam u planu pa dok ne sjednem na stroj jos je sve to samo inicijalno interesovanje.
Eto bujrum, spajali i behko i jaJulia-Klara wrote: 09 Apr 2020, 09:30 Kad prebaci space tvoju pricu ovdje, onda cu i ja pricati svoju![]()
Odraz wrote: 09 Apr 2020, 09:57Sad ja njega mogu kupit, nije to problem, nego sta cu sa njim u Aziji, odnosno ko ce ga transportovat odavde, a ne mogu ni da ga registrujem ovdje i - porez je uzasan, skuplji su im motori za 30% u odnosu na Evropu.![]()
A nije mi ni jedina opcija, jos neke imam u planu pa dok ne sjednem na stroj jos je sve to samo inicijalno interesovanje.
spacebound wrote: 09 Apr 2020, 10:05Eto bujrum, spajali i behko i jaJulia-Klara wrote: 09 Apr 2020, 09:30 Kad prebaci space tvoju pricu ovdje, onda cu i ja pricati svoju![]()
![]()
Ja vidim neki postovi fale, kad sam prebacila sta je ostalo odem da vidim ko je jos radio, kad tiKrokodil Behko wrote: 09 Apr 2020, 10:24
Ma vidio kidisala, a ti na početnoj, reko možda ne prati, a ova pukla baš o motorima da piše![]()
Tako ja sa mojim prdavcem sadarzuhal wrote: 09 Apr 2020, 10:09 APN4, APN6... i udri. Komšiluk izludiš, obole na živcima dok ono prdeka povazdan niz mahalu....
Pa ne mogu o koroni stalno...A nemam ni energije natezat se sa Venerom na svakoj temi, udavi.Krokodil Behko wrote: 09 Apr 2020, 10:24
Ma vidio kidisala, a ti na početnoj, reko možda ne prati, a ova pukla baš o motorima da piše![]()
Julia-Klara wrote: 09 Apr 2020, 10:28Pa ne mogu o koroni stalno...A nemam ni energije natezat se sa Venerom na svakoj temi, udavi.Krokodil Behko wrote: 09 Apr 2020, 10:24
Samo se nadam da joj nece pasti na pameti ulaziti ovamo, posto ne voli ni motore ni motoriste
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests