pa vidis kakose blendam

ne razlikujes me od Fajerfox pozadine i od,
prosjecnog obicno, drugog forumasa nekog.
Moderator: Krokodil Behko
Willkommen hilberthilbert wrote: 06 Apr 2020, 14:26 Samo da pozdravim sve forumase dobre, ali i zle volje. Da previse ne laprdam, nadam se da cemo se postepeno upoznavati, druziti, saliti, smijati, svadjati i tuzakati. No da budem iskren, najvise bih se volio druziti.![]()
![]()
Danke.Beni_dvosekundas wrote: 06 Apr 2020, 14:32Willkommen hilberthilbert wrote: 06 Apr 2020, 14:26 Samo da pozdravim sve forumase dobre, ali i zle volje. Da previse ne laprdam, nadam se da cemo se postepeno upoznavati, druziti, saliti, smijati, svadjati i tuzakati. No da budem iskren, najvise bih se volio druziti.![]()
![]()
Kako planiras stepenovati?hilbert wrote: 06 Apr 2020, 14:26 Samo da pozdravim sve forumase dobre, ali i zle volje. Da previse ne laprdam, nadam se da cemo se postepeno upoznavati, druziti, saliti, smijati, svadjati i tuzakati. No da budem iskren, najvise bih se volio druziti.![]()
![]()
druzenje se zasluzuje !hilbert wrote: 06 Apr 2020, 14:26 Samo da pozdravim sve forumase dobre, ali i zle volje. Da previse ne laprdam, nadam se da cemo se postepeno upoznavati, druziti, saliti, smijati, svadjati i tuzakati. No da budem iskren, najvise bih se volio druziti.![]()
![]()
Ako to mislis, mozemo se prvo pobit' pa onda na pivu ili obrnuto. Kako god ti pase.Username wrote: 07 Apr 2020, 16:15Kako planiras stepenovati?hilbert wrote: 06 Apr 2020, 14:26 Samo da pozdravim sve forumase dobre, ali i zle volje. Da previse ne laprdam, nadam se da cemo se postepeno upoznavati, druziti, saliti, smijati, svadjati i tuzakati. No da budem iskren, najvise bih se volio druziti.![]()
![]()
Poštovani/na Honey, dobrodošao/la na naš forum.Honey wrote: 10 Apr 2020, 00:33 ojjj dok te nadjoh,hvala medjede.valja mi se snaci na probnom kmeeeee
Tako jeMrH wrote: 10 Apr 2020, 00:38Poštovani/na Honey, dobrodošao/la na naš forum.Honey wrote: 10 Apr 2020, 00:33 ojjj dok te nadjoh,hvala medjede.valja mi se snaci na probnom kmeeeee
Kratka obavjest za tebe.
Da bi nastavio/la forumati moraš ispuniti samo jedan uslov za daljnje normalno korištenje foruma.
Klikni na ovaj link i glasaj za Fuddo
viewtopic.php?f=69&t=28572&p=2325261#p2325261
Ugodno druženje želimo, tvoj forum team
Omajgoš