Ufatio se korone ko u mene mama i babo, te nemoj pricat sa drugima, ne idi u grupe, peri ruke, umivaj se, otvaraj prozor

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Ufatio se korone ko u mene mama i babo, te nemoj pricat sa drugima, ne idi u grupe, peri ruke, umivaj se, otvaraj prozor
Pa ne moze jedna osoba biti pametnija od nas 20, ali dzaba, hajde ti to njoj dokaziMaja wrote: 10 Apr 2020, 15:21 Pa sta je s temama koje nisu ni politika ni pricaona. Pogledaje sta je uradjeno od npr teme Velika razlika u godinama.
PS ja kad god otvorim temu o koroni nesto se zaebajete.
Znas da je vazda bilo cast izuzecimaMrH wrote: 10 Apr 2020, 15:23Pa ne moze jedna osoba biti pametnija od nas 20, ali dzaba, hajde ti to njoj dokaziMaja wrote: 10 Apr 2020, 15:21 Pa sta je s temama koje nisu ni politika ni pricaona. Pogledaje sta je uradjeno od npr teme Velika razlika u godinama.
Ne sumljam ja u njega
Nista,Maja wrote: 10 Apr 2020, 15:21 Pa sta je s temama koje nisu ni politika ni pricaona. Pogledaje sta je uradjeno od npr teme Velika razlika u godinama.
Ti si samo dokonaJulia-Klara wrote: 10 Apr 2020, 15:27 Evo i ovdje pocinjete o pitama, i rodjacima, pa kazete nema offa.
IMA, uvijek i svugdje.
Opet kazem , ima dovoljno tema na kojima je dozvoljen i chat, i off, ali jok - mora se sHebat svaka, jer eto, moze vam se.
Mozes li imenovati tih 5-6 ljudi?gospođa Brams wrote: 10 Apr 2020, 15:33 Apsolutno
Nema teme koju ne zachata uglavnom 5-6 istih ljudi
Do te mjere da nemas pojma na koju si temu kliknuo
Ajde barem da je zanimljivo ili duhovito za citati, ali nije
ja -ne- oftopicim
ali ja pisem sadrzaj vezan za temuMrH wrote: 10 Apr 2020, 15:23Pa ne moze jedna osoba biti pametnija od nas 20, ali dzaba, hajde ti to njoj dokaziMaja wrote: 10 Apr 2020, 15:21 Pa sta je s temama koje nisu ni politika ni pricaona. Pogledaje sta je uradjeno od npr teme Velika razlika u godinama.
Da, evolucija ...MunDZi wrote: 10 Apr 2020, 15:28 Ne pretjerujte.
Forum je da se ljudi druze.
Malo sale, malo ozbiljno, pa sve tako u krug.
Moderatori bi da budu moderatori a da ne rade nista.
Nema toga u kapitalimu.![]()
Nek upozore kad se precera ili nek zazmire na jedno oko.
Potpisujem!Fuddo wrote: 10 Apr 2020, 15:41 Mozda treba napraviti eksperiment.
Ostaviti ove sto se kao striktno drze topika, ostali da ne mogu nista pisat, sam citat.
I onda Djulsa, Spejsshuttle, Bramsica i Ina jedna drugoj da vicu
Jao kak si krasna spisateljica
Lajkaj i suti!
StaS drugo
Ja, ti, beni, salko, havana i hani.MrH wrote: 10 Apr 2020, 15:38Mozes li imenovati tih 5-6 ljudi?gospođa Brams wrote: 10 Apr 2020, 15:33 Apsolutno
Nema teme koju ne zachata uglavnom 5-6 istih ljudi
Do te mjere da nemas pojma na koju si temu kliknuo
Ajde barem da je zanimljivo ili duhovito za citati, ali nije
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests