Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49878 times
- Been thanked: 8850 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
De ih j..., tako je kako je. Mora se dobro cojik namucit za bilo sta a tako i za toPodrinjac wrote: 10 Apr 2020, 20:06 j... ga, volim srat protiv nekih. Posebno ako su u pitanju djevojke.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
I meni je nekako djelovalo kao da si se nadao da ćeš umočit' zbog toga što si posudio knjigu, a na kraju dobio čokoladu isteknutog roka. Zato te ne ide kad imaš takav pristup. Dobro ti Triconja reče, ako radiš nešto a očekuješ nešto zauzvrat, nemoj misliti da to drugi ne primjete; pogotovo žene znaju kada nešto muškarac radi za njih samo da bi joj gaćice spale, mada se većina prave lude kao da ne znaju.Podrinjac wrote: 10 Apr 2020, 20:06 j... ga, volim srat protiv nekih. Posebno ako su u pitanju djevojke.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ja da se nadam da umočim? Brate, ja nisam umočio 28 godina, a da se sada nadam. Pffffalmir90 wrote: 10 Apr 2020, 20:09I meni je nekako djelovalo kao da si se nadao da ćeš umočit' zbog toga što si posudio knjigu, a na kraju dobio čokoladu isteknutog roka. Zato te ne ide kad imaš takav pristup. Dobro ti Triconja reče, ako radiš nešto a očekuješ nešto zauzvrat, nemoj misliti da to drugi ne primjete; pogotovo žene znaju kada nešto muškarac radi za njih samo da bi joj gaćice spale, mada se većina prave lude kao da ne znaju.Podrinjac wrote: 10 Apr 2020, 20:06 j... ga, volim srat protiv nekih. Posebno ako su u pitanju djevojke.
Ne nadam se ja ničemu.
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Čemu si se onda nadao od nje? Nemoj reći da nisi, jer očigledno da jesi kad si krenuo sa pričom kako te ne ide sa ženama. Nije problem u tome da hoćemo jebat', ne treba se stidjeti to priznati. Problem je kada se to radi neiskreno, tipa radiš nešto za nju u nadi da će reciprocirat nečim što želiš.Podrinjac wrote: 10 Apr 2020, 20:12
Ja da se nadam da umočim? Brate, ja nisam umočio 28 godina, a da se sada nadam. Pffff
Ne nadam se ja ničemu.
Ma ja sam mislila da imam karakter dok nisam pocela sa strinom zivjetivila wrote: 10 Apr 2020, 15:32Kazem ti ..ja danas postim bas skroz po pravilu i cak stroze (jer nigdi ne pise niti se igdi posti kao kod nas)Merlin246 wrote: 10 Apr 2020, 14:45
al zamisli zene.. nije mi dala ni mlijeko cak s kavom a sad za rucak spremila krumpir na margarinu.
Nista s nicim.
U biti danas po pravilu mozes jednom pojestii do sitosti sve osim mesa...znaci samo jedan obrok
Al da mi netko kaze e moras postit zato sto i ja postim
Ne bi namjerno
To u meni izazove revolt...jer nitko ne posti za drugog
Nego zbog sebe i svog osjecaja bi li trebao ili ne

Neces da ispadnes bezobrazan, posto eto stanujes tu, hoces da joj u svemu ugodis, da se ne svadjas.. a ti se sve gore osjecas i sve vise ti samo zivce trosi.
Ne znam kako da kazem neke stvari a da to ne ispadne kao napad i da ne bude poslije "nezahvalna i svakakva"

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3889 times
- Been thanked: 2925 times
,,,odmah noga odatle...
bit ce ti jos gore,losije...
ako imas ikakvu mogucnost,snalazi se ....
znam,skupo je....
ali....svoj mir ..... neprocjenjiv ....
bit ce ti jos gore,losije...
ako imas ikakvu mogucnost,snalazi se ....
znam,skupo je....
ali....svoj mir ..... neprocjenjiv ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Kakvo j.....? Ne mogu do veze da dođem, a ne do tog jebanja. Meni da je do jebanja, platio bih kurvu i izjebao je.almir90 wrote: 10 Apr 2020, 20:45Čemu si se onda nadao od nje? Nemoj reći da nisi, jer očigledno da jesi kad si krenuo sa pričom kako te ne ide sa ženama. Nije problem u tome da hoćemo jebat', ne treba se stidjeti to priznati. Problem je kada se to radi neiskreno, tipa radiš nešto za nju u nadi da će reciprocirat nečim što želiš.Podrinjac wrote: 10 Apr 2020, 20:12
Ja da se nadam da umočim? Brate, ja nisam umočio 28 godina, a da se sada nadam. Pffff
Ne nadam se ja ničemu.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Nikome ne bih preporucila da se ponasa ovako kako se ja trenutno ponasam u ovoj situaciji zato sto stetim sebi jedino. Zivci su mi katastrofa, na poso kada idem idem ljuta nekako a sama na sebe se ljutimuvijek_kontra wrote: 10 Apr 2020, 14:54 Merlin, ja postujem svakog i svacije odluke, al ne bih nikad nikome dozvolila, da mi naredjuje i odlucuje sta cu i kako. Sve ima svoje granice. Ipak, nije strinino da odlucuje mjesto tebe.
Lijepo je sve sto rade za tebe, al sve ima svoje granice. I trebala si joj to reci, ako nikad prije, sad. Ja ti se divim, zaista. Nisam konfliktna osoba ali tu gdje si, popizdla bi.![]()

Napadnem one koje ne treba i na poslu sto je najodvratnije

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14376 times
- Been thanked: 9955 times
Pa zasto to sebi radis?
Jel nemas bas nikakve uslove da odes od tetke?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Podrinjac
- Forum [Bot]
Što mrzim kad mi na instagramu dođe obavještenje da je neko startao live kameru. Šta mene to briga?
Može li se to ikako ukinuti? Ili da ukinem instagram, to mi je nekako najoptimalnije.
Može li se to ikako ukinuti? Ili da ukinem instagram, to mi je nekako najoptimalnije.
Omg Trico sta pricaaas.ElTriconi wrote: 10 Apr 2020, 20:04 Jeboga ti podrinjac, ako ces pomoc nekom pomozi a nista ne ocekuj.
Nije fazon poslije srat ti mu pomogo a on tebi tako vraca.
Bolje ispast supak i nekog odjebat nego kasnije srat i spominjat ga na sva zvona.
Nije on ni ocekivao nista nego eto bas peh i ruzan osjecaj sigurno kad tako nesto ti se dogodi.
Nije ni rekao da joj je pomogao nego je spomenuo da je posudio knjigu samo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2698 times
- Been thanked: 8356 times
- Status: Online
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23470 times
- Been thanked: 6172 times
- Status: Online
Maaajoooooooooooooooooo, sad moze, znaci do mene?! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Odakle mi stan Julija.. sve pretrpano a ono i sto ima je sve preko 1000 eura, meni je to nenormalno skupo..Julia-Klara wrote: 10 Apr 2020, 21:10 Pa zasto to sebi radis?
Imam jednu opciju jeftiniju malo ali bih morala onda skoro sat vremena putovati na posao..

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Zato i pitam o uslovima.
Ako zelis zivjeti sam svugdje je skupo, jednom sam ti spominjala WG kao jednu od boljih opcija.
Sigurno ima soba koje bi mogla iznajmiti i zivjeti sa sebi jednakima, koji te ne bi zaHebavali kao tetka.
I to je jedna od mogucih opcija za pocetak, dok ne ustedis neke pare, a neces se peglat.
Ako zelis zivjeti sam svugdje je skupo, jednom sam ti spominjala WG kao jednu od boljih opcija.
Sigurno ima soba koje bi mogla iznajmiti i zivjeti sa sebi jednakima, koji te ne bi zaHebavali kao tetka.
I to je jedna od mogucih opcija za pocetak, dok ne ustedis neke pare, a neces se peglat.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49878 times
- Been thanked: 8850 times
Kako nije pomogao, zar to posudit nekom literaturu nije pomoc? Nisam znao da akademska literatura raste na graniMerlin246 wrote: 10 Apr 2020, 21:17Omg Trico sta pricaaas.ElTriconi wrote: 10 Apr 2020, 20:04 Jeboga ti podrinjac, ako ces pomoc nekom pomozi a nista ne ocekuj.
Nije fazon poslije srat ti mu pomogo a on tebi tako vraca.
Bolje ispast supak i nekog odjebat nego kasnije srat i spominjat ga na sva zvona.
Nije on ni ocekivao nista nego eto bas peh i ruzan osjecaj sigurno kad tako nesto ti se dogodi.
Nije ni rekao da joj je pomogao nego je spomenuo da je posudio knjigu samo

Ma kazem da se ne ocekiva nista u smislu ako nesto i bude budi sretan sto je i to. Bitna je na kraju krajeva i namjera neka, dobio si nesto i to je to. Ne moras na sva zvona govorit jel ti se svidjelo ili nije ili cak da si dobio nesto. Neka osnovna kultura, sta ja znam.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
hmmmm
kaucija 3 kirije
Puno...