Tako da ti je bolje da si slobodna, nego u braku a da nemas djece
Trazi sobu u WG, poslusaj me
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nemoj jebat

Na teškim si mukama, hem ti valja trpit te teroriste od familije, ići na posao, i još valja sebi kakvog roba nać'. Suosjećam se, ali ti ne bh bio u koži.Merlin246 wrote: 10 Apr 2020, 21:43
Kad mi pukne film pa se bas udam![]()
Nemaa da ima udala bi se istog casa![]()
![]()

Najjace je kad ljudi kazu zvao bih na rakiju ali nije vrijeme cemu, korona i toRemzija wrote: 10 Apr 2020, 21:44 Na selu nema korone![]()
Mi došli sa sve maskama, ljudi nas u čudu gledaju![]()
U pravu siJulia-Klara wrote: 10 Apr 2020, 21:43Udaja ti u Njemackoj nije izlaz, jer morate se dogovoriti oko steuer klasse
![]()
Tako da ti je bolje da si slobodna, nego u braku a da nemas djece
Trazi sobu u WG, poslusaj me
Ma kakva korona? Da hoće ove poslodavce, direktore, dioničare i te pm zakačiti. Al nece njih, oni su sigurni.

A da nisi u kredit zaglibio pa ti pojede po plate rata?

Dumke kakoe, kako se devri? Ima li i kod tebe lezanja po kuci radi korone?
Nisam. Nemam ja nikakvog kredita. Ne smijem se ni usuditi, s obzirom na platu. Nego jednostavno, takve su nam plate ybg.

Joj ako te opalim odletices do Kruscice

Vidio sam nedavno jelena i srne blizu krusciceDuminjo wrote: 10 Apr 2020, 21:55Joj ako te opalim odletices do KrusciceElTriconi wrote: 10 Apr 2020, 21:52
Dumke kakoe, kako se devri? Ima li i kod tebe lezanja po kuci radi korone?
Evo hocu doruckovat, tolko lezim..
I pusti sad mene. De da vidimo hocel se merlinka odluciti na ocajan potez i udaju.
Ne mora se udati, imaju ovi moderni sto samo zive skupa. Nesto kao zajednicki zivot, kako li se zove, pojma neam. Samo kazem![]()

Joj prica mi Mama tamo oko kruscice, kute, rama sve neki požari. Ide narod gasit, haos.. Jebemti. A negdje i u ovcarima isto gori. Haos.ElTriconi wrote: 10 Apr 2020, 21:58Vidio sam nedavno jelena i srne blizu krusciceDuminjo wrote: 10 Apr 2020, 21:55
Joj ako te opalim odletices do Kruscice
Evo hocu doruckovat, tolko lezim..
I pusti sad mene. De da vidimo hocel se merlinka odluciti na ocajan potez i udaju.
Ne mora se udati, imaju ovi moderni sto samo zive skupa. Nesto kao zajednicki zivot, kako li se zove, pojma neam. Samo kazem![]()
Jes ti ono u njemackoj? Imas stan? Morda...![]()
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests