Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Pa sta, pobjeglo mu?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9842 times
- Been thanked: 16591 times
- Status: Online
Sesti imanski sart.rima wrote: 11 Apr 2020, 16:01Ovo mi nije jasnospacebound wrote: 11 Apr 2020, 14:30
Vala mi je i ateista koji mrze sam spomen Boga i stalno to isticu na vrh glave.
Sta je rekla sto nije tacno? Mi koji vjerujemo u Boga vjerujemo da je sve unaprijed predodredjeno. To ne znaci da ona nece uciniti sve sto je u njenoj moci da pomogne sto vecem broju ljudi. Cuvaj zivce, trebat ce ti.
Mi koji vjerujemo u Boga vjerujemo da je sve unaprijed predodredjeno.
Kako "Mi" koji vjerujemo. Pa ija vjerujem u Boga al nevjerujem da je on naredio da korona ubije nekoliko hiljada ljudi tj. Da je predvidjeno. Bog neispunjava zelje. Doktor pa Bog.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ih imanski sart. Pa nije on ovaj m92 musliman. Dosta sto ne jede krmetinu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Aa i meni su ovi vjernici koji u svaki sistem, i u svaku srž svog života ističu boga, na vrhu glave.spacebound wrote: 11 Apr 2020, 14:30Vala mi je i ateista koji mrze sam spomen Boga i stalno to isticu na vrh glave.Podrinjac wrote: 11 Apr 2020, 10:48 Ja sam se dopisivao sa jednom med sestrom, prije jedno dvadesetak dana. Poznanica mi, radi u bolnici u Sarajevu. Pitam je kako se nosite sa Koronom. Ona meni odgovara "biće onako kako je bog odredio". Zamalo joj nisam opsovao i boga, i doktore, i državu i sve, preko poruka. Pa koji klinac postojite i uzimate pare ako je sve bog odredio...
Haću reci da jednim takvim stavom zdravstvenog sistema ne može se ni očekivati boljitak. Nije ona jedina s takvim stavom, nazalost. 90% njih i doktora se s tim stavom nose. I ne možeš ni očekivati ništa bolje od ovoga sto imamo.
Sta je rekla sto nije tacno? Mi koji vjerujemo u Boga vjerujemo da je sve unaprijed predodredjeno. To ne znaci da ona nece uciniti sve sto je u njenoj moci da pomogne sto vecem broju ljudi. Cuvaj zivce, trebat ce ti.
Ako je sve unaprijed predodređeno, zasto doktori postoje? Zašto onda zdravstveni sistem postoji? Treba ga ukinuti, skroz.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8865 times
- Been thanked: 5619 times
Ateisti postanu vjernici sa prvom turbulencijom dok se voze u avionu.
The Dark Side Of The Forum...
Do doktora je da od sebe da 150% da spasi neciji život, ili liječi nekoga . Ostalo je Njegova volja i odredjenje. Ne vidim zašto bi se nauka tj medicina i u čemu kosila s vjerom pojedinca pa.makar on bio i doktor.

- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 4253 times
- Been thanked: 3965 times
Joooj, posla sam nesto pisat al nema veze s koronom več ateistima i nekim misljenjima pa cu presutit. 
Reci cu samo, korona mars.

Reci cu samo, korona mars.

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Podrinjac
- Forum [Bot]
I ti došla da me ismijavaš???uvijek_kontra wrote: 11 Apr 2020, 16:29 Joooj, posla sam nesto pisat al nema veze s koronom več ateistima i nekim misljenjima pa cu presutit.
Reci cu samo, korona mars.![]()
- Podrinjac
- Forum [Bot]
I hoćes da kažes da u ovoj državi daju 150% svojih mogućnosti da spasu živote?Iskra wrote: 11 Apr 2020, 16:20 Do doktora je da od sebe da 150% da spasi neciji život, ili liječi nekoga . Ostalo je Njegova volja i odredjenje. Ne vidim zašto bi se nauka tj medicina i u čemu kosila s vjerom pojedinca pa.makar on bio i doktor.
Ne generalizujem, čast izuzetcima.
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 4253 times
- Been thanked: 3965 times
Ni slučajno. Podržavam te 100% sto se napisanog tiče. 
I prvi put cujem da ateisti mrze boga. I mislim da je vise ljudi na svijetu sto su promjenili vjeru ili prodali vjeru za veceru neg iz ateista prešli u vjernike. Ali to je samo moje mišljenje, jelte.

I prvi put cujem da ateisti mrze boga. I mislim da je vise ljudi na svijetu sto su promjenili vjeru ili prodali vjeru za veceru neg iz ateista prešli u vjernike. Ali to je samo moje mišljenje, jelte.

Last edited by uvijek_kontra on 11 Apr 2020, 16:34, edited 1 time in total.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13955 times
- Been thanked: 23040 times
Zato sto ti je podario razum, pamet, i lijepo ti porucio na prvoj stranici,Podrinjac wrote: 11 Apr 2020, 16:15Aa i meni su ovi vjernici koji u svaki sistem, i u svaku srž svog života ističu boga, na vrhu glave.spacebound wrote: 11 Apr 2020, 14:30
Vala mi je i ateista koji mrze sam spomen Boga i stalno to isticu na vrh glave.
Ako je sve unaprijed predodređeno, zasto doktori postoje? Zašto onda zdravstveni sistem postoji? Treba ga ukinuti, skroz.
Uci!
I onda su neki ljudi odlucili da uce, pa danas imas izmedju ostalog i doktore.
Ne valja bit iskljuciv, onda postoji opasnost da se insan u svemu izgubi pa postane pretjerano qrcevit,
A opasnost vreba na svakom koraku, i za sekundu sad te ima sad te nema, vidis sad ovog devera,
Kad mislis da si zajeban, imas svu moc svijeta, mislis da mozes kako hos...e nes rocko.
Jedan malesni viruscic, i hop, svi u podrum.
Eeeee
Dozvolite da se obratimo
Podrinjac wrote: 11 Apr 2020, 16:33I hoćes da kažes da u ovoj državi daju 150% svojih mogućnosti da spasu živote?Iskra wrote: 11 Apr 2020, 16:20 Do doktora je da od sebe da 150% da spasi neciji život, ili liječi nekoga . Ostalo je Njegova volja i odredjenje. Ne vidim zašto bi se nauka tj medicina i u čemu kosila s vjerom pojedinca pa.makar on bio i doktor.
Ne generalizujem, čast izuzetcima.
Nisam.uopce govorila o tome nego o pravu ljekara na iman. Ne izvrci bezveze. Čak sam.misljenja da će ljekar vjernik biti posveceniji svojoj misiji nego onaj koji to nije.

- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2793 times
- Been thanked: 23106 times
Ma i prije. Vec na trajektu za peljesac kad puhne bura, ja ono nanino pocnem ucit. I nikad nisam potono. Slava mu i hvala.Mister No wrote: 11 Apr 2020, 16:17 Ateisti postanu vjernici sa prvom turbulencijom dok se voze u avionu.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8865 times
- Been thanked: 5619 times
Sam polako, malo vas uz limenu glazbu i udaraljke odete na Ahiret.
The Dark Side Of The Forum...
- HAVANA
- Forumaš godine
- HAVANA
- Forumaš godine
Ja cu poludit od ove maske. Samo sat dva nek je nosim pocne me grlo boliti i curi mi nos? Sve sam konto da umisljam ali definitivno od nje.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2275 times
- Been thanked: 5456 times
Ostalo je zabilježeno, da si i na ovoj temi Fatihu proučio

Habibti, ya nour el - ain... 

- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Ma znas sta sam skonto. Sinoc povuk'o malo vise, nisam se napio ali ono taman. Ujutro izasao sa maskom i vratim se kuci ko p'jan. Je li moze biti da su se pod maskom alkoholna isparenja vracala nazad?HAVANA wrote: 11 Apr 2020, 17:01 Ja cu poludit od ove maske. Samo sat dva nek je nosim pocne me grlo boliti i curi mi nos? Sve sam konto da umisljam ali definitivno od nje.