Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mister No wrote: 11 Apr 2020, 16:17
Ateisti postanu vjernici sa prvom turbulencijom dok se voze u avionu.
Ma i prije. Vec na trajektu za peljesac kad puhne bura, ja ono nanino pocnem ucit. I nikad nisam potono. Slava mu i hvala.
Ti si bolan veliki mumin, a da i ne znas, sto je u neku ruku dobro. Radis, pomazes, ne krades, ne cinis zlo, nisi zavidan nikom, volis ljude...ti rocko zivis Islam.
To je i primarna svrha vjere, da od cojeka pravi dobrog insana, a ne da se koristi za nesta drugo.
Aa i meni su ovi vjernici koji u svaki sistem, i u svaku srž svog života ističu boga, na vrhu glave.
Ako je sve unaprijed predodređeno, zasto doktori postoje? Zašto onda zdravstveni sistem postoji? Treba ga ukinuti, skroz.
Zato sto ti je podario razum, pamet, i lijepo ti porucio na prvoj stranici,
Uci!
I onda su neki ljudi odlucili da uce, pa danas imas izmedju ostalog i doktore.
Ne valja bit iskljuciv, onda postoji opasnost da se insan u svemu izgubi pa postane pretjerano qrcevit,
A opasnost vreba na svakom koraku, i za sekundu sad te ima sad te nema, vidis sad ovog devera,
Kad mislis da si zajeban, imas svu moc svijeta, mislis da mozes kako hos...e nes rocko.
Jedan malesni viruscic, i hop, svi u podrum.
Eeeee
Ako je na prvoj stranici poručio UČI, pa otkud onda ovoliko nepismenih na Balkanu? A svi se kunu u Boga.
A ti koji su imali moć će imati i poslije virusa. Virus nece u njihov štek udariti, nemoj da misliš da hoće. A i ovaj virus su Kinezi proizveli, opet nema veze sa bogom.
Ovdje je najveći problem politika. Politika se upetljala i u zdravstveni i u obrazovni sistem. Eee onda ih možeš hebat. To ne može biti funkcionalno nema šanse.
Zato sto ti je podario razum, pamet, i lijepo ti porucio na prvoj stranici,
Uci!
I onda su neki ljudi odlucili da uce, pa danas imas izmedju ostalog i doktore.
Ne valja bit iskljuciv, onda postoji opasnost da se insan u svemu izgubi pa postane pretjerano qrcevit,
A opasnost vreba na svakom koraku, i za sekundu sad te ima sad te nema, vidis sad ovog devera,
Kad mislis da si zajeban, imas svu moc svijeta, mislis da mozes kako hos...e nes rocko.
Jedan malesni viruscic, i hop, svi u podrum.
Eeeee
Ako je na prvoj stranici poručio UČI, pa otkud onda ovoliko nepismenih na Balkanu? A svi se kunu u Boga.
A ti koji su imali moć će imati i poslije virusa. Virus nece u njihov štek udariti, nemoj da misliš da hoće. A i ovaj virus su Kinezi proizveli, opet nema veze sa bogom.
Ovdje je najveći problem politika. Politika se upetljala i u zdravstveni i u obrazovni sistem. Eee onda ih možeš hebat. To ne može biti funkcionalno nema šanse.
Dobro.
Samo bahato.
Jaci si od sudbine, nemre ti niko nista.
Vidiš kako.pametno Fudo kaže...Prema.tome, bolje ti je da i ti navjezbas koju suru
Ma iz Sacira@ ovih dana samo garaza progovara, nije mu vjerovati ni sekunde.
Vidis, dobro si.
Mozda u ovoj mojoj garazi imaju neke pozitivne struje, jebtito.
Kad se nalocem vako u kafani, skroz drugaciji budem.
A u garazi sve me neka dobrota obuzme.
Ma ima nesta
#stayathome
Trenutno 139 oporavljenih od korone u BiH.
Bice ovi dobro akoBogda
Ovo sam morao ubacit nebil i ja oso u OFF
I ovdje likuju... Sve je u padu, više oporavljenih nego zaraženih....
Opet, treba ostati oprezan, mnoge je države udario i drugi val.
Ja sam sve skloniji vjerovati, da nas podosta ili bar djelomično štiti cijepljenje nekad protiv tbc...
Krokodil Behko wrote: 11 Apr 2020, 10:02
Danas će u Srbiji, virus biti pobijeđen. Jer je policijski sat non-stop, pa kako bi ljudi sa simptomima i mogli otići doktoru? Ono baš, ubij kurira koji donosi loše vijesti.
Kamo srece da je policiski sat uveden 1 februara u cijelom svijetu, danas bi mi mogli piti kafu u kaficu sa prijateljima i pricati najmanje o koroni jer bi zaraza a samim i tim smrtnost bila daleko daleko manja. Ovo sto sad imamo u svijetu je genocid nad samim sobom. U ovoj prici covjek je virus i njega treba obuzdat, sprjecit.
E pa tome se uglavnom imamo zahvaliti liderima poput Vučića, Johnsona i njihovog Idola Trumpa.
Oni su ti koji su negirali ozbiljnost situacije.
Ima i pozitivnog u svemu.
Nema rata, nema imigranata i izivljavanja nad njima, nema ni politike, nista rocko...svak se o sebi zabavio.
Nesto mi ovih dana i oni sto se deru maga otanjali,
Sve se usralo of straha.
Ako, neka malo.
Ma i prije. Vec na trajektu za peljesac kad puhne bura, ja ono nanino pocnem ucit. I nikad nisam potono. Slava mu i hvala.
Ti si bolan veliki mumin, a da i ne znas, sto je u neku ruku dobro. Radis, pomazes, ne krades, ne cinis zlo, nisi zavidan nikom, volis ljude...ti rocko zivis Islam.
To je i primarna svrha vjere, da od cojeka pravi dobrog insana, a ne da se koristi za nesta drugo.