Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
pa meni zvizdi i dalje
i to nije kozmeticki problem, tvoj jeste
pravo musko sve ostavlja, masnice, oziljci, podocnjaci, sijede sve na vidjelo
I nisu podocnjaci, nego oci.
Pitaj onu tetu iz apoteke, meni je pomoglo
Ma jebote "pravo muško".. Mene boli a ja ne volim kad me boli
Nesto me jebe.. Probacu ovo Sa ledom i ledenom kasikom..
Dze nabavit kremu od hemeroida jbt
A ma bolan nije krema od hemoroida nego ista krema koja se koristi kad imas hemoroide. Odes u apoteku i trazis tu kremu.
A znas sta meni pomaze.. Krumpiir prepolovis i stavis na ocii.. imam i ja podocnjake nekada
A ma bolan nije krema od hemoroida nego ista krema koja se koristi kad imas hemoroide. Odes u apoteku i trazis tu kremu.
A znas sta meni pomaze.. Krumpiir prepolovis i stavis na ocii.. imam i ja podocnjake nekada
Ja mislio treba neko Sa hemeroidima da mi sjedne na glavu i kontam Maja se ponudila.
Dobro je
Ja mislio treba neko Sa hemeroidima da mi sjedne na glavu i kontam Maja se ponudila.
Dobro je
Dobro je
Dje ces nimet tako balahat
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Duminjo wrote: 11 Apr 2020, 21:35
Jarane.. Bilo Mi danas dosadno pa bezze postavio pitanje za podocnjake
Skuhas neki caj (zeleni npr.), izvadis vrecice i stavis na sat vremena u frizider. Stavljas na predel oči i podočnjaka i drzis bar 15 minuta. Works magic.
Ako je pitaj bv, onda preskoci.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Duminjo wrote: 11 Apr 2020, 21:35
Jarane.. Bilo Mi danas dosadno pa bezze postavio pitanje za podocnjake
Skuhas neki caj (zeleni npr.), izvadis vrecice i stavis na sat vremena u frizider. Stavljas na predel oči i podočnjaka i drzis bar 15 minuta. Works magic.
Ako je pitaj bv, onda preskoci.
Da nije to puno? Morel se nahladit ako se mece hladno po ocima?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio