... I nastavi, kucesto tako sređen... Vracaj se
Off je, ali prve ste počele

Moderator: Krokodil Behko

Pa na poslu si profesionalac - doktor a ne hodzaIskra wrote: 11 Apr 2020, 22:48Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:41 Kazes svaki covjek pa i doktor ima pravo na iman.. Od kud dodjosmo na ljudska prava de samo mi reci

Otud da se Doktor ima zamjera spominjanje Boga. Da razjasnim...ne vjerujem da će ijedan liječnik.ikada reći pacijentu, Do Boga je, u smislu da diže ruke.od.njega. Nikada.
Ako ne razumiješ sta je Iman, guglaj. To je moj vokabular, i neću ga mjenjati ni radi koga
Ako ćemo izvlačiti iz konteksta....sad bih ti mohmgla reći
A šta tebi smeta moj iman? Ha?
Drži se teme.
 (a medicinski jezik nije arapski nego latinski) .. Valjda bi smisao razgovora trebao biti da te kolega, sugovornik, shvati a ne da ti pokazes svoj arapski vokabular
  (a medicinski jezik nije arapski nego latinski) .. Valjda bi smisao razgovora trebao biti da te kolega, sugovornik, shvati a ne da ti pokazes svoj arapski vokabular  
Iskra wrote: 11 Apr 2020, 22:48Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:41 Kazes svaki covjek pa i doktor ima pravo na iman.. Od kud dodjosmo na ljudska prava de samo mi reci

Otud da se Doktor ima zamjera spominjanje Boga. Da razjasnim...ne vjerujem da će ijedan liječnik.ikada reći pacijentu, Do Boga je, u smislu da diže ruke.od.njega. Nikada.
Ako ne razumiješ sta je Iman, guglaj. To je moj vokabular, i neću ga mjenjati ni radi koga
Drži se teme.

Ma i ja vjerujem u Boga al kad bih to cula momentalno bi u komu palaVeca wrote: 11 Apr 2020, 22:49Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:43
Upravo tako.. Moze u sebi on reci Boze pomozi da ovo uspije npr al kad bi reko to naglaas
To je onda show program
...zamisli ja na op. stolu i on krene "u ime oca i sina..................ili insala, probudit ces se
ja bih namah skocila sa onog stola i pobjegla!
...tek bih onda sebi rekla, pa Veco draga, kako ti onaj gore odredi!

Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:54Pa na poslu si profesionalac - doktor a ne hodzaIskra wrote: 11 Apr 2020, 22:48
Drži se teme.(a medicinski jezik nije arapski nego latinski) .. Valjda bi smisao razgovora trebao biti da te kolega, sugovornik, shvati a ne da ti pokazes svoj arapski vokabular

Jer si moje, najmoje...
  Jer si moje, najmoje... 
storm wrote: 11 Apr 2020, 22:53 Elhamdullilah, ja razumijem kad kaže, tako mi dina i imana... I nastavi, kucesto tako sređen... Vracaj se

Jer si moje, najmoje...
  Jer si moje, najmoje... 

Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:56Ma i ja vjerujem u Boga al kad bih to cula momentalno bi u komu palaVeca wrote: 11 Apr 2020, 22:49
...zamisli ja na op. stolu i on krene "u ime oca i sina..................ili insala, probudit ces se

TbjrbIskra wrote: 11 Apr 2020, 22:59storm wrote: 11 Apr 2020, 22:53 Elhamdullilah, ja razumijem kad kaže, tako mi dina i imana... I nastavi, kucesto tako sređen... Vracaj se
Za večeras da nabubas Elham, Havana će te ujutro ispitati, ja ne mogu moram.ici na obuku iz sijanja krompira by Ibrahim ..

Hajde ne mucaj, disi duboko..samo langzam.Iskra wrote: 11 Apr 2020, 22:58Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:54
Pa na poslu si profesionalac - doktor a ne hodza(a medicinski jezik nije arapski nego latinski) .. Valjda bi smisao razgovora trebao biti da te kolega, sugovornik, shvati a ne da ti pokazes svoj arapski vokabular

Ko ne shvati,lijepo.puta i lijepo mu objasnim. A Bogu hvala u Bosni me svi razumiju. Aoo.promjenim prebivalište, logično mi je da se ja prilagodim sugovornik i jezičnom području ali za sada to ne moram i ne praktikujem.
Slijedeći?
 jok SLIIIJEDECI
 jok SLIIIJEDECI  

Jer si moje, najmoje...
  Jer si moje, najmoje... 
Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 23:03Hajde ne mucaj, disi duboko..samo langzam.Iskra wrote: 11 Apr 2020, 22:58
Ko ne shvati,lijepo.puta i lijepo mu objasnim. A Bogu hvala u Bosni me svi razumiju. Aoo.promjenim prebivalište, logično mi je da se ja prilagodim sugovornik i jezičnom području ali za sada to ne moram i ne praktikujem.
Slijedeći?
I u Bosni se kaze SLJEDECI ako postavljas pitanje koji je iduci.jok SLIIIJEDECI

Jer si moje, najmoje...
  Jer si moje, najmoje... 

De zasij to stare ti a kad zavrsis ganjaj i oca i sina do mile volje.Veca wrote: 11 Apr 2020, 22:49Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:43
Upravo tako.. Moze u sebi on reci Boze pomozi da ovo uspije npr al kad bi reko to naglaas
To je onda show program

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Je li savladao sure El-Ihlas, El-Felek i En-Nas. ?Iskra wrote: 11 Apr 2020, 22:59storm wrote: 11 Apr 2020, 22:53 Elhamdullilah, ja razumijem kad kaže, tako mi dina i imana... I nastavi, kucesto tako sređen... Vracaj se
Za večeras da nabubas Elham, Havana će te ujutro ispitati, ja ne mogu moram.ici na obuku iz sijanja krompira by Ibrahim ..

Bjezmo, sve doktora i lingvisticara, zbilja smo off...

Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 23:03Hajde ne mucaj, disi duboko..samo langzam.Iskra wrote: 11 Apr 2020, 22:58
Slijedeći?
I u Bosni se kaze SLJEDECI ako postavljas pitanje koji je iduci.jok SLIIIJEDECI

Jer si moje, najmoje...
  Jer si moje, najmoje... 
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests