iskra bi sad bila bez momka da ti je poslušala savjetLedena wrote: 17 Aug 2011, 22:51 naucila sam da nista ne treba forsirati, pusti neka ide svojim tokom i sve ce doci na svoje.. samo sabur..
naučila sam da se treba borit protiv iskri
Moderator: VIP
iskra bi sad bila bez momka da ti je poslušala savjetLedena wrote: 17 Aug 2011, 22:51 naucila sam da nista ne treba forsirati, pusti neka ide svojim tokom i sve ce doci na svoje.. samo sabur..

Protivu varnica je dobra kecelja od kravlje kože

Sta je sad problem? Ko vam sad zachatava forum ako smo mi na trosjedu?dadojović wrote: 11 Apr 2020, 22:40 252 teme su u pričaoni, gdje se može čatati i off se toleriše. Dakle, 252 teme. Imamo i chat. Uz to imamo još stotinjak tema, gdje se i do sada tolerirao off ( igrice na primjer)
Svaki forumaš može otvoriti temu gdje je chat dopušten. Može otvoriti stotinu tema za chat. Može svaki dan otvoriti novih stotinu tema za chat.
I kako onda dođemo u situaciju da su ostale teme začatane?
Je li ti sad "cisci" zrak da pises sta si dragom skuhala, obukla ujutro ali da ne zaboravis tigrasti sal i da opet imas ponudu za posaogospođa Brams wrote: 11 Apr 2020, 23:12 Ne znam, i ja se to pitam, valjda neki misle da nas sve treba zanimat njihova interna zajebancija i razgovori![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jesam li stare ti? Kako ba, cija si? Jesi ti ona mala sto smo jahali konje u visokom i kupali se u potoku a prljo te ujo za guzicu?

Rodjo, njima je sad gore sto mi necemo da se svadjamo sa njima nego sve.MrH wrote: 11 Apr 2020, 23:19Sta je sad problem? Ko vam sad zachatava forum ako smo mi na trosjedu?dadojović wrote: 11 Apr 2020, 22:40 252 teme su u pričaoni, gdje se može čatati i off se toleriše. Dakle, 252 teme. Imamo i chat. Uz to imamo još stotinjak tema, gdje se i do sada tolerirao off ( igrice na primjer)
Svaki forumaš može otvoriti temu gdje je chat dopušten. Može otvoriti stotinu tema za chat. Može svaki dan otvoriti novih stotinu tema za chat.
I kako onda dođemo u situaciju da su ostale teme začatane?
Je li ti sad "cisci" zrak da pises sta si dragom skuhala, obukla ujutro ali da ne zaboravis tigrasti sal i da opet imas ponudu za posaogospođa Brams wrote: 11 Apr 2020, 23:12 Ne znam, i ja se to pitam, valjda neki misle da nas sve treba zanimat njihova interna zajebancija i razgovori![]()

Moramo siriti ljubav, svi smo mi nasi. Zivio sipad.Fuddo wrote: 11 Apr 2020, 23:24Rodjo, njima je sad gore sto mi necemo da se svadjamo sa njima nego sve.MrH wrote: 11 Apr 2020, 23:19
Sta je sad problem? Ko vam sad zachatava forum ako smo mi na trosjedu?
Je li ti sad "cisci" zrak da pises sta si dragom skuhala, obukla ujutro ali da ne zaboravis tigrasti sal i da opet imas ponudu za posao
Najjaci smo.
Trosjed je nas!!!
Zivio Sipad!

Hannibal wrote: 11 Apr 2020, 23:28 joj remzu treba zvat na trosjed. eno frajer napravio neki powerbank i kaze za ovaj projekat morate biti drogirani![]()

Ma rodjo sad sam ozbiljan stvarno.Fuddo wrote: 11 Apr 2020, 23:24
Rodjo, njima je sad gore sto mi necemo da se svadjamo sa njima nego sve.
Najjaci smo.
Trosjed je nas!!!
Zivio Sipad!

Users browsing this forum: Anestzijaaa and 2 guests