Storme dragi lakse plocu izlit neg ovo. Nije ovo za nas.
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2766 times
- Been thanked: 22865 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine
- HAVANA
- Forumaš godine
To on mene ismijava jer u huji kažem, Kible ti...

#evidceszaovo

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sta kazu svabe, stopa smrtnosti 0,32?
Ako se pokaze kao takvo bice to jedna fina velika zajebancija
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
- HAVANA
- Forumaš godine
Sad i ja citam. Ono selo kod holandije. Ma haj vise znaj. Jebo lud zbunjenog.insomnia wrote: 11 Apr 2020, 23:13 Sta kazu svabe, stopa smrtnosti 0,32?
U regionu hrvati najbolje odgovorili na koronu. Najmanja stopa smrtnosti, najbolja skrb za pacijente. Takodjer kažu da je to zahvaljujući Berosu i Markoticki. Za razliku od nas oni na čelu i u kriznom stabu imaju ljekare. Mi ministricu financija. Super za nas 

- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2684 times
- Been thanked: 8294 times
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
Sto?Veca wrote: 11 Apr 2020, 22:37 ...sto se mene tice, prije neke operacije ili ako sam, nedo bogo u teskom stanju, nemam nista protiv da me Dr. vjernik operira i za me pomoli, ali molim u sebi!![]()
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
E moja Veco , poslije Propofol i Fentanyl moli ces se ti na stolu i neces se sjecat jos ces ispricat sve o sebi, a ti mislis to svi mrtvi ozbiljni samo o pacijentu pricaju u sali, muzika drma , ogovara se itd.Veca wrote: 11 Apr 2020, 22:49Merlin246 wrote: 11 Apr 2020, 22:43
Upravo tako.. Moze u sebi on reci Boze pomozi da ovo uspije npr al kad bi reko to naglaas![]()
To je onda show program![]()
...zamisli ja na op. stolu i on krene "u ime oca i sina..................ili insala, probudit ces se![]()
ja bih namah skocila sa onog stola i pobjegla!
...tek bih onda sebi rekla, pa Veco draga, kako ti onaj gore odredi!
![]()
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9796 times
- Been thanked: 16471 times
Izliječen ljekar dobojske bolnice koji je bio jedini zaraženi koronavirusom u gradu
Oporavio se ljekar dobojske bolnice, kojem je 26. marta potvrđeno prisustvo koronavirusa, saopćeno je iz te zdravstvene ustanove.
Odmah nakon pozitivnog testa hospitalizovan je u Službi za infektologiju bolnice u Doboju, gdje je bio do jučer.
"S obzirom na to da su mu u posljednja 24 sata potvrđena dva negativna testa u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, pacijent je otpušten iz Bolnice Doboj kao izliječen", saopćeno je iz te zdravstvene ustanove.
Bez obzira na negativnost testova, a po preporukama Ministarstva zdravalja i socijalne zaštite i Instituta za javno zdravstvo RS, nakon nestanka simptoma koronavirusa u određenom vremenskom periodu, te dobrog općeg stanja pacijenta, izliječeni pacijent mora da ostane u samoizolaciji u periodu od 14 dana.
Prema zvaničnim podacima, u dobojskoj regiji je 16 pozitivnih slučajeva na koronavirus i pet oporavljenih osoba.
klix.ba
Oporavio se ljekar dobojske bolnice, kojem je 26. marta potvrđeno prisustvo koronavirusa, saopćeno je iz te zdravstvene ustanove.
Odmah nakon pozitivnog testa hospitalizovan je u Službi za infektologiju bolnice u Doboju, gdje je bio do jučer.
"S obzirom na to da su mu u posljednja 24 sata potvrđena dva negativna testa u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, pacijent je otpušten iz Bolnice Doboj kao izliječen", saopćeno je iz te zdravstvene ustanove.
Bez obzira na negativnost testova, a po preporukama Ministarstva zdravalja i socijalne zaštite i Instituta za javno zdravstvo RS, nakon nestanka simptoma koronavirusa u određenom vremenskom periodu, te dobrog općeg stanja pacijenta, izliječeni pacijent mora da ostane u samoizolaciji u periodu od 14 dana.
Prema zvaničnim podacima, u dobojskoj regiji je 16 pozitivnih slučajeva na koronavirus i pet oporavljenih osoba.
klix.ba
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9545 times
- Been thanked: 11283 times
- Status: Online
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9545 times
- Been thanked: 11283 times
- Status: Online
Dabogdo da Jenkiji ozbiljno misle i uskoro pošalju sve nosaće, čajnizima pod prozor
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Skidanje vlastite odgovornosti za nedostatke koji prožimaju zdravstveni sistem u Americi, ne može biti povod da se optužuju Kinezi za nešto što svojim rukama nisu donijel na njihovo tlo, kako bi pokrenuli tobože neki biolioški rat protiv Amerikanaca.
Samo da se nadovezem i ameri i eu imali su skoro dva mjeseca da se pripreme sa ovo sto sad prozivljavaju jer su i znali bili upozoreni sta slijedi.SmokingMan wrote: 12 Apr 2020, 10:19 Skidanje vlastite odgovornosti za nedostatke koji prožimaju zdravstveni sistem u Americi, ne može biti povod da se optužuju Kinezi za nešto što svojim rukama nisu donijel na njihovo tlo, kako bi pokrenuli tobože neki biolioški rat protiv Amerikanaca.
- HAVANA
- Forumaš godine
Kinezi su za jaaako puno stvari itekako krivi. Mislim, svi smo mi go qrac i kreteni, stoka bezobzirna i pohlepna, al oni su posebna sorta.I treba ih dobro ustinut, previse im se dozvolilo radi necijih interesa.