Samo da kažem.......
Moderator: VIP
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1046 times
- Been thanked: 947 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
živjelo viteštvo.. i život, i život dati za ljubav, a kamoli par minuta, koliko traje forumska svađica..
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9534 times
Meni bogami vise topli nedostaje na godisnjem vego vi 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Vrag
- Forum [Bot]
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
nana muljator, sinoc kaze tetka ni jednom se nije razboljela kako je ova korona startala, ne smije
🐽
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
...sta je, ne zelis istinu da cujes
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
- Vrag
- Forum [Bot]
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...uinat je i tovar crko!
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Evo, opet insuinacije i zakuhavanje.Veca wrote: 12 Apr 2020, 23:31Maja wrote: 12 Apr 2020, 23:22
Ja ba... niko vise forum ne prepoznaje, svakom nesto smeta a samo sto niste crkli kad onda nije radio.
Sutite porfavor.
...sta je, ne zelis istinu da cujes........................naravno da sam se pitala zasto ne mogu uci na forum, naravno da sam dugo tu i da volim ovaj forum ( mnogo drage raje) ali je i istina da se u zadnje vrijeme promijenio, plaho nesta-svasta-dopustate! ...direktno vrijedjanje, ito kakvo vrijedjanje, pitam se kakvi su to likovi i odakle im uopce ta "hrabrost-ulicarski rijecnik?! ............eh, kad ti to Veca kaze, znaci da je alarmantno!
![]()
![]()
Ko koga vrijedja?
Dozvolite da se obratimo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Haj sad svi kolektivno, kmeee, kmeee, kmeee...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4273 times
Ne treba, kada sam došla ovde, otvorim onu moju temu da se nađem tako i usput postavim nešto zanimljivo da se pročita i šta se desi?Mirelam wrote: 12 Apr 2020, 12:13 Treba li ovom forumu, socijalnoj mrezi, sta god ovo bilo, neki psiholog, psihijatar, sociolog, neko i nesta, ko bi mogao kao SOS telefon, da prica sa nama, da nas kanalise, da ljudi ne pustaju svasta u eter? Jebo me svak, nekad nesto procitam, pa ne mogu sebi da dodjem kada vidim kolicinu nase frustracije, neznanja, gluposti, bildanja ega kojim u RL ocigledno nismo u stanju da se nametnemo, nego ovdje prznimo i pravimo se pametni. Poznavaoci svega i svacega, namecemo jedan diskurs zasnovan na nekom quvcu-palcu, koji veze nema ni sa naukom, ni istorijom, ni teologijom, ma niscim, samo sa zeljom da se negdje pojavimo i nesto ko biva kazemo. Ono Srcule@ i Shark@ opasno zabusavaju.
Prvo su svi okrenuli na neko zezanje, ismevanje i slično... Kasnije su neki i pisali sa kakvim problemima se suočavaju ili njihovi prijatelji, jedno vreme sam im bila dostupna na pp, mail, ne želi svako u javnosti da kaže šta ga muči i ne treba, onda su neki zloupotrebljavali i za neke druge priče a oni koji su se najviše javljali, istu tu temu uglavnom koristili da bi provocirali
Povremeno su se ubacivali i sveznalci sa svojim analizama i itekako u nekom svom ataku bili podržani.
Nemam ja vremena za to sad, bavim se stvarno ozbiljnim problemima i bez da umanjujem vaše, mogu vas samo usmeriti i podržati ukoliko imate neke tegobe i ne možete da funkcionišete u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, da se javite stručnjaku u mestu u kome živite.
Ja sam naučila da zažmurim i da se napravim blesava za neke stvari jer zašto sebi stvarati dodatnu tenziju kad ovo svakako služi za razonodu a ne za edukaciju, zna se gde se usavršavamo
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Veca
- Uvijek slobodna!

...Fudo, ako ti stvarno mislis da sam ja jedan od otijeh likova, onda odyebi od mene! ...da vam ja sad ovdje prenosim kako se vrijedja?!
NECU!!! ...niti sam taj tip, a nisam bogumi ni uposlenik ovog foruma!

NECU!!! ...niti sam taj tip, a nisam bogumi ni uposlenik ovog foruma!
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
Bilo je vise na salu na kraju, nego stvarna namjera. Nadam se da to znas.srculence7 wrote: 12 Apr 2020, 23:43Ne treba, kada sam došla ovde, otvorim onu moju temu da se nađem tako i usput postavim nešto zanimljivo da se pročita i šta se desi?Mirelam wrote: 12 Apr 2020, 12:13 Treba li ovom forumu, socijalnoj mrezi, sta god ovo bilo, neki psiholog, psihijatar, sociolog, neko i nesta, ko bi mogao kao SOS telefon, da prica sa nama, da nas kanalise, da ljudi ne pustaju svasta u eter? Jebo me svak, nekad nesto procitam, pa ne mogu sebi da dodjem kada vidim kolicinu nase frustracije, neznanja, gluposti, bildanja ega kojim u RL ocigledno nismo u stanju da se nametnemo, nego ovdje prznimo i pravimo se pametni. Poznavaoci svega i svacega, namecemo jedan diskurs zasnovan na nekom quvcu-palcu, koji veze nema ni sa naukom, ni istorijom, ni teologijom, ma niscim, samo sa zeljom da se negdje pojavimo i nesto ko biva kazemo. Ono Srcule@ i Shark@ opasno zabusavaju.
Prvo su svi okrenuli na neko zezanje, ismevanje i slično... Kasnije su neki i pisali sa kakvim problemima se suočavaju ili njihovi prijatelji, jedno vreme sam im bila dostupna na pp, mail, ne želi svako u javnosti da kaže šta ga muči i ne treba, onda su neki zloupotrebljavali i za neke druge priče a oni koji su se najviše javljali, istu tu temu uglavnom koristili da bi provocirali![]()
Povremeno su se ubacivali i sveznalci sa svojim analizama i itekako u nekom svom ataku bili podržani.
Nemam ja vremena za to sad, bavim se stvarno ozbiljnim problemima i bez da umanjujem vaše, mogu vas samo usmeriti i podržati ukoliko imate neke tegobe i ne možete da funkcionišete u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, da se javite stručnjaku u mestu u kome živite.
Ja sam naučila da zažmurim i da se napravim blesava za neke stvari jer zašto sebi stvarati dodatnu tenziju kad ovo svakako služi za razonodu a ne za edukaciju, zna se gde se usavršavamo![]()
- Veca
- Uvijek slobodna!

...Vragu forum dotuziJo!