Vidiš....Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 00:23
Sad Meksikanci trebaju insistirati na tom zidu, da ih ne zaraze jenkiji preko mjere.

Moderator: Krokodil Behko
Vidiš....Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 00:23
Sad Meksikanci trebaju insistirati na tom zidu, da ih ne zaraze jenkiji preko mjere.
Ševa zna nešto što doktori i precjednici ne znaju....Sheval wrote: 13 Apr 2020, 00:26 Bilo ispravno ili ne, vrijeme ce pokazati...ali ugodno je zivjeti bez tog nekog policijskog terora, bez presije.
A sta ce biti tek za 10-ak dana...kad se sve vrati u normalu...
Btw, NY ima i vise nego dovoljno respiratora.Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:11Jah ali kad počne redom premijera, princa, sviju, pa vide vrag odnio šalu odjednom veli svi naučnici ubrzano rade na rješenjima, sad im našli pare.Mirelam wrote: 13 Apr 2020, 00:03
Lijecenje ne proizvodi pare i tu je kvaka. Ljudi se radjaju i umiru po nekom ritmu, ali ovom pricom je sistem izbacen iz ravnoteze.
Sad se vidi i koliko nepotrebnih stvari imamo na planeti, jebote maski nemamo, jedan Njujork nema dovoljno respiratora.
Dabogdo da ih imaju svi na planeti i viška. Prenosim šta čujem na vijestima, u medijima, i onaj jedan hrvat se uživo javljao iz NY, što radi tamo, sa negativnim prognozama, govori da čak i osoblja fali, pa eto ako oni svi lažu onda ok.Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 00:44Btw, NY ima i vise nego dovoljno respiratora.Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:11
Jah ali kad počne redom premijera, princa, sviju, pa vide vrag odnio šalu odjednom veli svi naučnici ubrzano rade na rješenjima, sad im našli pare.
Sad se vidi i koliko nepotrebnih stvari imamo na planeti, jebote maski nemamo, jedan Njujork nema dovoljno respiratora.
Aj baš nam javi jel sve počelo ili su prolongirali. Da se orijentiramo.Sheval wrote: 13 Apr 2020, 00:35 Pisem o Norveskoj i o zvanicnoj odluci.
Mislim da ce vrtici naredne sedmice, ne znam jesam li taj detalj dobro upratio.
Ali, znam za 27.04.
Ma drami se vise nego sto je stvarno zajebano,Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:51Dabogdo da ih imaju svi na planeti i viška. Prenosim šta čujem na vijestima, u medijima, i onaj jedan hrvat se uživo javljao iz NY, što radi tamo, sa negativnim prognozama, govori da čak i osoblja fali, pa eto ako oni svi lažu onda ok.
Možda američke vijesti kažu drugačije.
Ne znam.
Znam da i Vučić priča da ima svega i viška a ako pitaš građane, druga je priča.
Kod nas je puno, jer čitav jug Srbije i Kosovo su prebačeni na Niš. I nije svejedno kad umre jedna, pa druga osoba koju znaš, pa kada te pozove jedan volonter i kaže da kod njegovog oca na poslu ima 6 zaraženih i da mu otac sa svima u kontaktu bio, pa drugi kaže da mu je majka koja radi u Geronto centru pozitivna na testu itd. A ja znam da su bili sa našim ljudima, kolegama, koji imaju hronična oboljenja, tipa dijabetes i sl. oni u kontaktu... Volela bih da je sve samo drama... Jeste, umiru više od nekih drugih bolesti ali niko ne bi želeo sigurno od nas da korona bude fatalna po nekog ko je nama blizak.Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 00:55Ma drami se vise nego sto je stvarno zajebano,Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:51
Dabogdo da ih imaju svi na planeti i viška. Prenosim šta čujem na vijestima, u medijima, i onaj jedan hrvat se uživo javljao iz NY, što radi tamo, sa negativnim prognozama, govori da čak i osoblja fali, pa eto ako oni svi lažu onda ok.
Možda američke vijesti kažu drugačije.
Ne znam.
Znam da i Vučić priča da ima svega i viška a ako pitaš građane, druga je priča.
Svi kukaju ne bi li sto vise navukli svega za sebe.
Napravila im vojska poljske bolnice, brod bolnicu dovukli, sve zjapi prazno.
80% respiratora nisu ni iz najlona izvadili.
srculence7 wrote: 13 Apr 2020, 01:33Kod nas je puno, jer čitav jug Srbije i Kosovo su prebačeni na Niš. I nije svejedno kad umre jedna, pa druga osoba koju znaš, pa kada te pozove jedan volonter i kaže da kod njegovog oca na poslu ima 6 zaraženih i da mu otac sa svima u kontaktu bio, pa drugi kaže da mu je majka koja radi u Geronto centru pozitivna na testu itd. A ja znam da su bili sa našim ljudima, kolegama, koji imaju hronična oboljenja, tipa dijabetes i sl. oni u kontaktu... Volela bih da je sve samo drama... Jeste, umiru više od nekih drugih bolesti ali niko ne bi želeo sigurno od nas da korona bude fatalna po nekog ko je nama blizak.Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 00:55
Ma drami se vise nego sto je stvarno zajebano,
Hertzulence, nismo se razumjeli.srculence7 wrote: 13 Apr 2020, 01:33Kod nas je puno, jer čitav jug Srbije i Kosovo su prebačeni na Niš. I nije svejedno kad umre jedna, pa druga osoba koju znaš, pa kada te pozove jedan volonter i kaže da kod njegovog oca na poslu ima 6 zaraženih i da mu otac sa svima u kontaktu bio, pa drugi kaže da mu je majka koja radi u Geronto centru pozitivna na testu itd. A ja znam da su bili sa našim ljudima, kolegama, koji imaju hronična oboljenja, tipa dijabetes i sl. oni u kontaktu... Volela bih da je sve samo drama... Jeste, umiru više od nekih drugih bolesti ali niko ne bi želeo sigurno od nas da korona bude fatalna po nekog ko je nama blizak.Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 00:55
Ma drami se vise nego sto je stvarno zajebano,
Nije to problem, ja mogu van zbog posla ali meni neradni vikend znači da odmorim... Mislim da takve mere moraju preduzeti, mada kršenja ima i to oni ne mogu kontrolisati. Pa nije kasno, opet na ovu brojku pozitivnih, stopa smrtnosti nije alarmantna. Narednog vikenda očekujem da će od četvrtka biti, zbog praznika, mada ljudi beže na selo, tamo nema nekih kontrola. A Nestorović je zamajenZagorka wrote: 13 Apr 2020, 01:38
U Srbiji su zajebane mjere i policijski sat koji je od petka do ponedjeljka?
Kako izguraš to vrijeme?
Vučić reče da sve što je došlo, došlo je iz Milana. Misli na prve slučajeve zaraze.
A kasno se sjetio uvesti mjere pa sad galopira.
I onaj Nestorović se obruka ko nikad.
I da, kad nekog znaš ko je obolio ili ko je umro, nije svejedno.
Mana je što u srbiji isto ko u bosni, ima teoretičara zavjere previše koji će ugroziti ove druge.
Odo guglat zamajen pa cu te napasti sto koristiš taj izraz....čekaj samo dok ga skontam...srculence7 wrote: 13 Apr 2020, 01:53Nije to problem, ja mogu van zbog posla ali meni neradni vikend znači da odmorim... Mislim da takve mere moraju preduzeti, mada kršenja ima i to oni ne mogu kontrolisati. Pa nije kasno, opet na ovu brojku pozitivnih, stopa smrtnosti nije alarmantna. Narednog vikenda očekujem da će od četvrtka biti, zbog praznika, mada ljudi beže na selo, tamo nema nekih kontrola. A Nestorović je zamajenZagorka wrote: 13 Apr 2020, 01:38
U Srbiji su zajebane mjere i policijski sat koji je od petka do ponedjeljka?
Kako izguraš to vrijeme?
Vučić reče da sve što je došlo, došlo je iz Milana. Misli na prve slučajeve zaraze.
A kasno se sjetio uvesti mjere pa sad galopira.
I onaj Nestorović se obruka ko nikad.
I da, kad nekog znaš ko je obolio ili ko je umro, nije svejedno.
Mana je što u srbiji isto ko u bosni, ima teoretičara zavjere previše koji će ugroziti ove druge.![]()
A sto NYC nema dovoljno ventova? Mozda sto je Bloomberg prodao na licitaciji hiljade ventova koje je uskladistio W.Bush svom jaranu za kikiriki koji je onda te ventove prodo po Africi ?Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:11Jah ali kad počne redom premijera, princa, sviju, pa vide vrag odnio šalu odjednom veli svi naučnici ubrzano rade na rješenjima, sad im našli pare.Mirelam wrote: 13 Apr 2020, 00:03
Lijecenje ne proizvodi pare i tu je kvaka. Ljudi se radjaju i umiru po nekom ritmu, ali ovom pricom je sistem izbacen iz ravnoteze.
Behko mozes li mi naci link na kojem se vidi dokument kojim je to Trump ukino krizni stab? Nemoj samo da bude CNN , da te postedim posla neces naci jer nije on ukino njih nego nisu mogli opravdat budzetska potrazivanja pa ih Kongres ukino a on potpisao budzet.Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 00:16Zagorka wrote: 12 Apr 2020, 23:49 Nekidan gledam neku emisiju na nat geo, staru par godina, ali je pustilo jer govori o virusima.
I ukazuje se na to kako se jako malo sredstava ulaže u istraživanja o virusima, sprječavanjima, zaštiti.
Ali fakat je sramotno mala cifra.
Jebote neko šuta loptu ili hoda po pisti i uzme za tili čas više.
I veli žena ako dođe do razvoja virusa, a doći će, svijet je neepreman za njega.
I evo tako i bi.
I sad svi oči uprli u naučnike, odjednom čekamo od njih rješenje a svaka budala nam bitnija od njih bila.
Pa i to što je bilo, Trump je ukinuo, nekoliko mjeseci prije.
Ma ima para za zid , samo krivo Demokratama sto su vikali gdje zid ? Pa kad on podje gradit gdje su Clinton i Bush stali , zaboli ih glava.Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:20Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 00:16
Pa i to što je bilo, Trump je ukinuo, nekoliko mjeseci prije.
Sračuno se zafaliće maltera za onaj zid.
Behko vec godinu Mexicka vojska i policija nedaju uci u Mexico iz pravca Latinske Amerike a i umanjili su sa dolascima,Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 00:23
Fuddo znasli ti ikog da voli ljude iz NYC, ja ga jos nisam sreo.Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 00:44Btw, NY ima i vise nego dovoljno respiratora.Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 00:11
Jah ali kad počne redom premijera, princa, sviju, pa vide vrag odnio šalu odjednom veli svi naučnici ubrzano rade na rješenjima, sad im našli pare.
Jak ti izvor, bolje sa Klixa clanak da si objaviohopjoppe5 wrote: 13 Apr 2020, 03:15 https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -bats.html
evo vama koji imate "cognitive dissoance" , na papiru kineze su "admitted" da je ovaj virus napravljen u laboratoriji i da je leaked iz wuhan lab
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests