Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 19:06
Fercera kako se ko snadje. Uglavnom si sam i možeš Raditi s njim sta Hoces. Iskreno svega ima.
Škola kaže da se intimni dio radi brže, što bi rekli, na foru.. Samo preletiti zbog intimnih osjećanja tih ljud.
E jbg ja ga ne mogu tako, volim ga sredit ko i sebe. Pričam s njima i fino im objasnim koliko je bitno da su cisti i uredni. Onda nema problema niti nekog neugodnog osjećaja. Uzeti tudju ćunu, grudi ili vaginu u ruku, isto mi je kao da uzmem jabuku sa stola. Ocistim fino ono krpom, pa vlaznom maramicom pa vodom pa posusim pa namažem.. Ljepota
a najbolje se osjećam kad procepim, da prostis, nekoga ko dugo nije imo stolicu. Ne pitaj kako
![]()
Dosta je ljudi koji psihicki nisu bas najbolji. Treba ga nagovarati da ga ocistisima jedan po pola Sata ga nagovaram. Usere se jadnik do peta. Ubacim ga pod tuš i lagano.
Onda ima jedan koji u prosjeku 15 puta na dan ima stolicu.. Zamisli kako je on crven i kako njega boli dok ga lagano uljem pepam. Guza mu bude crvena ko žar kad se spremi da se kukuruzi prže
Imam npr kolegicu koja srijedom i cetvrtkom radi jednog mog. Svakog skoro petka, kad mu dodjem, coek ima crvenu ćunu. Ne ocisti fino, ne odvoji kozicu od glavica i ostane prljavo. Tako dva dana i odmah treci se pojavi crvenilo, pa ga onda sredjuj, cisti, maži.. I taman mu to prodje Do nedjelje, bude dan, dva i opet ga ona ujebe.. I tako u krug.
Imal Jos pitanja?![]()
Svaka ti cast na ovom predivnom postu.
Vidi se da si covjek na svom mjestu.
Zaradio si kod Boga velike poene.
Iako sam agnostik, ali ne znam kako da se drugacije izrazim.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)