insomnia wrote: 12 Apr 2020, 11:23 Obavezno. Promjeniti sve sto se mladoj ne svidja. Za dvi godine ce ti reci kako nisi isti onaj u kog se zaljubila

Moderator: spacebound
insomnia wrote: 12 Apr 2020, 11:23 Obavezno. Promjeniti sve sto se mladoj ne svidja. Za dvi godine ce ti reci kako nisi isti onaj u kog se zaljubila
Ima i togainsomnia wrote: 12 Apr 2020, 11:23 Obavezno. Promjeniti sve sto se mladoj ne svidja. Za dvi godine ce ti reci kako nisi isti onaj u kog se zaljubila
To je već neka druga tema.Zagorka wrote: 12 Apr 2020, 23:38 Insan bi trebo sagledati sebe pa neke stvari nekad radi sebe samog promijeniti, ako vidi da ga ne vode hajru. Pa makar bio samac.
Da, prilagođavanje mora postojati. Zato sam i napisao šta je uopšte zdrav kompromis, a da u tom procesu ne izgubimo sebe?srculence7 wrote: 12 Apr 2020, 23:00 Ja ne mislim da je promena žrtvovanje ali u bilo kom odnosu je neophodno prilagođavanje i onoj drugoj strani, nemoguće je da sa nekom osobom imamo istovetne želje, interesovanja, navike i slično... Zato ona bude nekako nužna u nekoj vezi ukoliko ne želimo biti egocentrični i ukoliko nam je stalo da to potraje.![]()
Pametno, kad si drugima manje seksi, i njoj bi isto bio.Hannibal wrote: 12 Apr 2020, 23:02 meni je zena jednom trazila da budem manje seksi da me ostale zene ne bi stalno gledale. na to nisam mogao da pristanem, morao sam da je ostavim
Razumijem, prošao sam i sam kroz tu fazu, a nije još uvijek gotova.Zagorka wrote: 13 Apr 2020, 12:49
Pa dobro.....i je i nije....nadovezujem se....obično se svi smatramo boljima nego jesmo i kao nista ne treba dirati.....ni radi sebe a kamoli radi familije isl.....
Samo sam jednom srela ženu koja preispituje svoje odgojne metode pa mi došlo da je zagrlim.
Nek nisam sama.
Sve ono što možeš učiniti a da se ne osećaš ozlojeđen zbog toga ili da ti šteti na bilo koji način i da postigneš neko zadovoljstvo, isto važi i za drugu stranualmir90 wrote: 13 Apr 2020, 07:09Da, prilagođavanje mora postojati. Zato sam i napisao šta je uopšte zdrav kompromis, a da u tom procesu ne izgubimo sebe?srculence7 wrote: 12 Apr 2020, 23:00 Ja ne mislim da je promena žrtvovanje ali u bilo kom odnosu je neophodno prilagođavanje i onoj drugoj strani, nemoguće je da sa nekom osobom imamo istovetne želje, interesovanja, navike i slično... Zato ona bude nekako nužna u nekoj vezi ukoliko ne želimo biti egocentrični i ukoliko nam je stalo da to potraje.![]()
Ja ne preispitujemZagorka wrote: 13 Apr 2020, 12:49
Pa dobro.....i je i nije....nadovezujem se....obično se svi smatramo boljima nego jesmo i kao nista ne treba dirati.....ni radi sebe a kamoli radi familije isl.....
Samo sam jednom srela ženu koja preispituje svoje odgojne metode pa mi došlo da je zagrlim.
Nek nisam sama.