Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
Re: Korona virus
Čitam u Švedskoj drastično pao broj umrlih...navodno su na 20 u zadnja 24h.
Sad, da iznenađuje, i ne. Jer iako nemaju zabrana, samoiniciativno su se držali poprilično preporuka. No vidjeti ćemo konačnu bilancu.
Sad, da iznenađuje, i ne. Jer iako nemaju zabrana, samoiniciativno su se držali poprilično preporuka. No vidjeti ćemo konačnu bilancu.
Habibti, ya nour el - ain... 

- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
- Status: Offline
Navijam da uspiju. Pokazali bi neke stvari svijetu.storm wrote: 13 Apr 2020, 18:40 Čitam u Švedskoj drastično pao broj umrlih...navodno su na 20 u zadnja 24h.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13956 times
- Been thanked: 23050 times
- Status: Online
Nije jos, sprema teren.arzuhal wrote: 13 Apr 2020, 18:37 Trump otpustio onog blentavog Faučija, sad će i u USA počet nabolje, ako Bog da![]()
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9659 times
- Been thanked: 11397 times
arzuhal wrote: 13 Apr 2020, 18:41Navijam da uspiju. Pokazali bi neke stvari svijetu.storm wrote: 13 Apr 2020, 18:40 Čitam u Švedskoj drastično pao broj umrlih...navodno su na 20 u zadnja 24h.
Nisu uspjeli.
Imaju 500+ mrtvih više od ostatka vikinga, a prije desetak dana, bili su u egalu.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Šta, nisu uspjeli? Ne mjere oni stvari kao drugi, imaju sasvim drugi plan.Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 19:01
Nisu uspjeli.
Imaju 500+ mrtvih više od ostatka vikinga, a prije desetak dana, bili su u egalu.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Švedi su odlučili da virus radi svoje, oni svoje. Napravili su razrede: starije od 80 i ne primaju na liječenje, prihvataju tu žrtvu. I sve tako. Neka se čuva svako, ako to želi i hoće.
Pregrmiti epidemiju pa se vratiti poslovima.
Zato još ništa ne znamo. Ako uspiju u toj nakani, bit će spremni dočekat drugi talas koji dolazi najesen. Velike su šanse da ćemo mi nagrebat tada.
U Americi je drukčije, oni bi mogli nahebat i sad, i tad, i na zimu i na proljeće...
Zato još ništa ne znamo. Ako uspiju u toj nakani, bit će spremni dočekat drugi talas koji dolazi najesen. Velike su šanse da ćemo mi nagrebat tada.
U Americi je drukčije, oni bi mogli nahebat i sad, i tad, i na zimu i na proljeće...
I ja mislim da nisu...Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 19:01
Nisu uspjeli.
Niti su ekonomiju sačuvali, niti ljude.
Po meni, ovaj pad samo svijesti ljudi, glavnini, duguju.
Oni koji navijaju za taj model, mislim da bi se predomislili, da je u tih 500+ netko njima blizak.
Ima sad svakakvih teorija oko izbora strategije, a sve su političke

Habibti, ya nour el - ain... 

Skandinavcima ma moze sve pomrt od 65 pa do vrha zaboli njih.storm wrote: 13 Apr 2020, 19:11I ja mislim da nisu...Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 19:01
Nisu uspjeli.
Niti su ekonomiju sačuvali, niti ljude.
Po meni, ovaj pad samo svijesti ljudi, glavnini, duguju.
Oni koji navijaju za taj model, mislim da bi se predomislili, da je u tih 500+ netko njima blizak.
Ima sad svakakvih teorija oko izbora strategije, a sve su političke![]()
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2793 times
- Been thanked: 23113 times
Aaaa, jel ovo suplja? Navodno u madjarskoj vako...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
wtf, 52 gosta na temi? 
Istina je vjerovatno. Orban je usvojio rigorozne zakone, koji će trajati nepoznato dugo, a u Briselu već pripremaju set kazni za tu zemlju, zbog ukidanja demokratije.

Istina je vjerovatno. Orban je usvojio rigorozne zakone, koji će trajati nepoznato dugo, a u Briselu već pripremaju set kazni za tu zemlju, zbog ukidanja demokratije.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Strucnjak, de mi reci kako ce biti u Dalmaciji u junu?arzuhal wrote: 13 Apr 2020, 19:10 Švedi su odlučili da virus radi svoje, oni svoje. Napravili su razrede: starije od 80 i ne primaju na liječenje, prihvataju tu žrtvu. I sve tako. Neka se čuva svako, ako to želi i hoće.

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nikad mi nece biti jasno sto su Svabama trebale te hrkljus zemlje u uniji.Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 20:14 wtf, 52 gosta na temi?
Sad ce neko reci ekonomija ovo ono, kao da im nisu mogli pokupovat sve, bez da ih nesta pitaju i natezu se sa njima ko sto sad moraju.
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
Neš moć otić, kako god bilo.MunDZi wrote: 13 Apr 2020, 20:17Strucnjak, de mi reci kako ce biti u Dalmaciji u junu?arzuhal wrote: 13 Apr 2020, 19:10 Švedi su odlučili da virus radi svoje, oni svoje. Napravili su razrede: starije od 80 i ne primaju na liječenje, prihvataju tu žrtvu. I sve tako. Neka se čuva svako, ako to želi i hoće.
U Americi je drukčije, oni bi mogli nahebat i sad, i tad, i na zimu i na proljeće...![]()
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
U Francuskoj mjere izolacije ostaju do 11 maja
Poslije toga ce se vjerovatno ici na postepeno otvaranje skola i obdanista i lagano popustanje
Poslije toga ce se vjerovatno ici na postepeno otvaranje skola i obdanista i lagano popustanje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- HAVANA
- Forumaš godine
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1218 times
- Been thanked: 3862 times
Zaboravio si sumak.arzuhal wrote: 13 Apr 2020, 18:28 Bijeli luk, biber, soda-bikarbona, rakija, čubro, mrkva narendana, so, cink, zapis, ricinusovo ulje, Azitromicin, crveni luk, nišador, cimet, med, limun, votka i još nekog trunja - to se sve izmješa i po jedna supena kašika ujutru natašte, poslije ručka i pred spavanje. Prijeki lijek protiv korona virusa.
Prenesite svima!
![]()

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 20:23Nikad mi nece biti jasno sto su Svabama trebale te hrkljus zemlje u uniji.Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2020, 20:14 wtf, 52 gosta na temi?
Sad ce neko reci ekonomija ovo ono, kao da im nisu mogli pokupovat sve, bez da ih nesta pitaju i natezu se sa njima ko sto sad moraju.
Loša im bila politika prijema. Mislili su da će usklađivanje zakonodavstva sa EU, riješiti sve i približiti te seljačke zemlje pravoj Evropi, ali ćorak.
Zaboravili bili riječi rahmetli nadvojvode Ferdinanda, koje je govorio u rijetkim trenucima, kad su ga htjeli slušati. Sine veli: Ko igra za Mađare i zanemaruje taktiku, karijeru završava na nižerazrednom Balkanu.
Uistinu je rekao:
Pretpostavljam da prepoznaješ u njegovim stavovima, preteče EU prava i zakona.Zalagao se za davanje veće autonomije etničkim skupinama unutar carstva i rješavanju njihova nezadovoljstva, to se posebice odnosilo na Čehe u Bohemiji, Hrvate u Trojednoj Kraljevini Hrvatske, Slavonije i Dalmacije, te ostale južne Slavene u Bosni i Hercegovini.[11] Ta je ideja protiv njega okrenula mađarske političare, koji su svim snagama branili svoju politiku Velike Ugarske i mađarizacije slavenskih naroda. Franjo Ferdinand je gledao Mađare sa antipatijom. 1904. godine Franjo Ferdinand je o Mađarima napisao: "Svi Mađari su rulja, bez obzira na to da li su ministar ili vojvoda, kardinal ili građanin, seljak, husar, sluškinja, ili revolucionar."
A Mađari se nisu ništa promijenili u više od 100 godina

Ubiše Srbi najnaprednijeg političara u Evropi.
- HAVANA
- Forumaš godine
- arzuhal
- Forum [Bot]
Eo upravo ide na FTV "Odgovorite ljudima", pa pricaju kako imaju ideju, vec napisan prijedlog da se zabrani kretanje u druge opstine, napustanje mjesta prebivalista...