Jao šta sam na brzinu pročitao, kako je fudo stalno spominjao onih 1000 usd od države

As you have always $1000 with Us

Moderator: Krokodil Behko
Jao šta sam na brzinu pročitao, kako je fudo stalno spominjao onih 1000 usd od države
Dogovor "velikih" da hebu "male"(obični narod). Slijedeća boleština će im dati za pravo da nas čipuju, da nam rade šta žele. Dronovima te prate gdje si i šta si. Sutra ti šuplju prosipaju kako je to i poslije korone pod moranjem zbog sigurnosne situacije. Od mene mogu dobiti palicom po dronu.Krokodil Behko wrote: 14 Apr 2020, 00:39Revolucionar wrote: 13 Apr 2020, 22:57 Šta je ljudi prebolovalo ovaj Korona virus do sada to samo dragi Bog zna, a zahvaljujući Njemu i ozdravilo, i to bez Solaka, Novalića, Sebije i ostalih kvazi eksperata i stručnjaka, političkih podobnih i lojalnih kadrova..
Ljudi se trebaju zapitati da li je ova pandemija Božija kazna ili upozorenje, ili je pak proizvod ljudskog zla, kako god, ljudi volite se i pomažite jedni druge, manite se mržnje i zlobe koja ide u korist samo pohlepnim političarima. Gonite WHO i ostale satanističke grupe u tri lijepe. Šupljaci ogavni, hebo li vam maska familiju.
Dođoh do zaključka, da su neki političari ovo sve napravili?
Šta ti misliš o Trumpovoj izjavi, kako je ovo "kineski virus"?
Imaju u Austriji, prije ulaska u bolnicu rade testiranje, rezultat odmah bude.. sumnjam da ih Italija nema sa tolikim brojem zaraženih iz dana u dan da imaju vremena čekati nekoliko dana na rezultate, a i ostale zemlje u EU.NoiR wrote: 14 Apr 2020, 00:55lol, te testove ima Koreja, mislim da ih ni Italija još nema, ali eto zašto ih ne koriste u nasČupava wrote: 13 Apr 2020, 10:40 Ja ne znam kakve to testove u BiH koriste, iz nekih gradova šalju u labo u Sa ili u BL.
Zasto ne koriste testove gdje su rezultati odmah...![]()
![]()
a do sada nikog nije bolio džon koliko je ljudi umiralo godišnje od gripe, ili gladiOd gripe godišnje umire pola milijuna ljudi, a 3-5 milijuna ima težak tijek bolesti.
More li meni netko suvislo objadnit otkud vam ta teorija o cipovima???Revolucionar wrote: 14 Apr 2020, 08:03Dogovor "velikih" da hebu "male"(obični narod). Slijedeća boleština će im dati za pravo da nas čipuju, da nam rade šta žele. Dronovima te prate gdje si i šta si. Sutra ti šuplju prosipaju kako je to i poslije korone pod moranjem zbog sigurnosne situacije. Od mene mogu dobiti palicom po dronu.Krokodil Behko wrote: 14 Apr 2020, 00:39
Dođoh do zaključka, da su neki političari ovo sve napravili?
Šta ti misliš o Trumpovoj izjavi, kako je ovo "kineski virus"?
Pa ljudi o svkakavim glupostim razmisljaju kad imaju viska vremena moja vilovila wrote: 14 Apr 2020, 09:09More li meni netko suvislo objadnit otkud vam ta teorija o cipovima???Revolucionar wrote: 14 Apr 2020, 08:03
Dogovor "velikih" da hebu "male"(obični narod). Slijedeća boleština će im dati za pravo da nas čipuju, da nam rade šta žele. Dronovima te prate gdje si i šta si. Sutra ti šuplju prosipaju kako je to i poslije korone pod moranjem zbog sigurnosne situacije. Od mene mogu dobiti palicom po dronu.
Ustvari koji bi bio smisao toga?
Ne kuzin stvarno
Glupost.vila wrote: 14 Apr 2020, 09:25 Ja sam sinoc to komentirala sama sebi
Znaci vijest o koroni 65 posto komentarora prica o cipovima u vakcini...25 posto kaze obicna gripa i imas 10 posto koji se nadaju da ce mjere imati pozitivan ucinak brzo
Evo ne cipiraju...ja sam prvi dobrovoljac
Je me briga tko me prati
E svasta
Zanimljiva metoda liječenja.HAVANA wrote: 14 Apr 2020, 09:43 Aaaaa,nadjem jarana i bivseg komsiju na vijestima![]()
![]()
![]()
![]()
https://radiosarajevo.ba/metromahala/li ... I4muHMwtK0
Eto, onda će Big Brother znat kad si na poslu, kad u šopingu, kad sa mužem, kad sa ljubavnikom.vila wrote: 14 Apr 2020, 09:25 Ja sam sinoc to komentirala sama sebi
Znaci vijest o koroni 65 posto komentarora prica o cipovima u vakcini...25 posto kaze obicna gripa i imas 10 posto koji se nadaju da ce mjere imati pozitivan ucinak brzo
Je me briga tko me prati
E svasta
E da mi jeLaser wrote: 14 Apr 2020, 09:59Eto, onda će Big Brother znat kad si na poslu, kad u šopingu, kad sa mužem, kad sa ljubavnikom.vila wrote: 14 Apr 2020, 09:25 Ja sam sinoc to komentirala sama sebi
Je me briga tko me prati
E svasta![]()
Zna on svakakoLaser wrote: 14 Apr 2020, 09:59Eto, onda će Big Brother znat kad si na poslu, kad u šopingu, kad sa mužem, kad sa ljubavnikom.vila wrote: 14 Apr 2020, 09:25 Ja sam sinoc to komentirala sama sebi
Je me briga tko me prati
E svasta![]()
Ne treba brinuti o tome da će nas pratiti. A ako i prate, koga briga.