Gazprom na Stupu i dole dalje prema Rajlovcu isto Gazprom

Moderator: VIP

Gazprom na Stupu i dole dalje prema Rajlovcu isto Gazprom

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A sta ja znam koji dizel...onaj boljiBeni_dvosekundas wrote: 14 Apr 2020, 11:21opalili te po usima, koji dizel si sipala ?vila wrote: 14 Apr 2020, 11:17 Ja sam jucer natankala oba...do vrha
Ali cak nije ni pojeftinilo koliko bi trebalo
1.96 dizel
Koliko je kod vas?
D5 ( 10PPM) od 1,61 pa do 1,96
D4 (50 PPM) od 1,61 pa do 1,86
Super 95 od 1,56 pa do 1,96

dobro si , sacu ih po kuci furatMrH wrote: 14 Apr 2020, 11:26Ne moras trositi one lijepe adidaskeBeni_dvosekundas wrote: 14 Apr 2020, 11:22
ma jarane meni ovo sve isto al et samo sto radim od kuce i ne moram svaki dan pjesaciti 300m do firme![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja vise nista ne kontam
Joj Majo sad ce morati da se vjencaju radi forumaMaja wrote: 14 Apr 2020, 11:16Dobro. Kad posaljes javno cu vam se izviniti kunem se.storm wrote: 14 Apr 2020, 11:13
Pa ovo nije ni bio cilj nekome začepiti bilo šta, niti smo tajili da smo skupa, ni bilo šta.
I dobiti ćeš dokaz...
Ne moraš ba banirati, znamo i sami izaći![]()
Meni je malo dosta ovih prica.
Sad bi krenulo ovako, jedni bi cestitali, drugi vam ne bi vjerovali pa bi vas podjebavali, onda bi vi odgovorili i opet cirkus na forumu.
A juce sam vas sve upozorila na Samo da kazem da se uozbiljite na vrijeme.

Ne na koronu. Neka te s rajom.vila wrote: 14 Apr 2020, 11:30Ja vise nista ne kontam
Em me zajebli za gorivo em za vjencanje
Odoh lipo na koronu citat o čipovima![]()

ja oso da naspem reko haj za triest naspi, kae lik u po frke nemere ti stat za 30

Maja wrote: 14 Apr 2020, 11:16Dobro. Kad posaljes javno cu vam se izviniti kunem se.storm wrote: 14 Apr 2020, 11:13
Pa ovo nije ni bio cilj nekome začepiti bilo šta, niti smo tajili da smo skupa, ni bilo šta.
I dobiti ćeš dokaz...
Ne moraš ba banirati, znamo i sami izaći![]()
Meni je malo dosta ovih prica.
Sad bi krenulo ovako, jedni bi cestitali, drugi vam ne bi vjerovali pa bi vas podjebavali, onda bi vi odgovorili i opet cirkus na forumu.
A juce sam vas sve upozorila na Samo da kazem da se uozbiljite na vrijeme.

Ma bona ja sam ti ko imo nekih planova da uzmem kola kakva, nako do petnes tisuci. Dobro je pa nisam, valjalo bi to banci vratitvrhbosnica wrote: 14 Apr 2020, 11:04pa imate li ustedjevinegreeneyes wrote: 14 Apr 2020, 11:02
Brt moi, tek ce biti gadno. Nece raja imati para, a samim time ni ja haha. Sreca pa ja necu imati nekih rashoda, samo da izguram jos mjesec dva![]()
![]()