17 oporavljanihKrokodil Behko wrote: 15 Apr 2020, 17:55vila wrote: 15 Apr 2020, 10:15 Behko ajd budi dobar pa izbaci statistiku u bih
Je li se meni cini ili je zadnjih dana manji broj novih slucajeva?
Danas, svega 23. Ima nade.
1 mandrkno
Moderator: Krokodil Behko
17 oporavljanihKrokodil Behko wrote: 15 Apr 2020, 17:55vila wrote: 15 Apr 2020, 10:15 Behko ajd budi dobar pa izbaci statistiku u bih
Je li se meni cini ili je zadnjih dana manji broj novih slucajeva?
Danas, svega 23. Ima nade.
Krokodil Behko wrote: 15 Apr 2020, 17:59 Srbija na već standardnih 400+ novozaraženih dnevno i najlošije rade u regiji.
"Hrvati rade nepouzdane, brze testove. Imaju lažan broj negativnih nalaza, a bave se nama! Mi te jeftine testove nismo htjeli ni uzeti, odlučili smo raditi dijagnostiku s najboljim PCR testovima čiji se rezultati duže čekaju, ali su jedini tačni", rekao je Nestorović.
Samo onak pufffinsomnia wrote: 15 Apr 2020, 18:51 Strasno je koliko naucnici a bgm ni struka u stvari pojma nemaju o ovome.
Onaj ciko iz Marseja, revolucionar kaze moguce je da u Maju samo nestane sam od sebe![]()
Upravo tako. Samo onako pufff. Kaze nije to strano ponasanje virusima. Ali pazi to je lik sa zavidnom biografijom.Beni_dvosekundas wrote: 15 Apr 2020, 18:55Samo onak pufffinsomnia wrote: 15 Apr 2020, 18:51 Strasno je koliko naucnici a bgm ni struka u stvari pojma nemaju o ovome.
Onaj ciko iz Marseja, revolucionar kaze moguce je da u Maju samo nestane sam od sebe![]()
Daleko je, sve zavisi od ove azbahe ako nastavi ovako tesko u junu da neko dozvoli Italiju u svom dvoristu. Ako se poboljsa mozda privatni auta i mognu malo do mahale.. toje neko moje vidjenje..MunDZi wrote: 15 Apr 2020, 17:42 Aligator i ostali.
Kakve su vase prognoze za Evropu u junu?
U smislu normalnog zivota, putovanja iz zemlje u zemlju, kretanja, itd?
Spominjala sam to vec negdje - "najjaci" virus je onaj pocetni, nesto kao "zivotni vijek" (ali ne umire)Skin wrote: 15 Apr 2020, 18:59 gledala sam malo sta radi taj revolucionar, pomenuo si ga prije...
neki dan pomenuse na tv dw korona ima ciklus od 6-8 nedjelja...kakav ciklus, ne kontam
Evo sta kazu za špansku groznicu.Julia-Klara wrote: 15 Apr 2020, 19:03Spominjala sam to vec negdje - "najjaci" virus je onaj pocetni, nesto kao "zivotni vijek" (ali ne umire)Skin wrote: 15 Apr 2020, 18:59 gledala sam malo sta radi taj revolucionar, pomenuo si ga prije...
neki dan pomenuse na tv dw korona ima ciklus od 6-8 nedjelja...kakav ciklus, ne kontam
eh, kad jedan ciklus prodje prelazi se u drugi, koji je slabiji, i tako sve dok ne nestane, tj, postane nam "savladiv"
Jos uvijek se nadaju da ce se tako nesto desiti, pa stoga i spominju "nestanak" virusa
Haj sta faliHAVANA wrote: 15 Apr 2020, 19:56 Jebo alan ford i top listu nadrealista zajedno.![]()
https://zurnal.info/novost/22966/dvades ... namjestaja
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests