Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nece, al je 4 sedmice karantin zajamčen. (trenutno)
U Tz ih dovode sa granica i trpaju u hotel Tuzla.
Dobijes sobu bez Tv-a i zaključaju te u njoj 4 sedmice, pa ti vidi hoces li doc ili neces.
A imaju li bar wifi... ?
Jok.
Imaju pravo na mob i svoju mrezu.
Moze im se hrana dostaviti, ali je kontrolišu na ulazu zbog alkohola koji nije dozvoljen.
Prilicno im lici na samicu.
Jok.
Moze im se hrana dostaviti, ali je kontrolišu na ulazu zbog alkohola koji nije dozvoljen.
Ma ne znam šta bih rekla.. ne znam kojim povodom im je trebalo sad putovati i biti u takvim uslovima... Ili šatorima . Ali eto proći će i taj period...
Onda ljudi koji rade neke bezveze poslove sa kojima jedva sklapaju kraj sa krajem. Kod nas inace vlada misljenje kako ti tamo drzava sve placa radio ne radio. Nema posla nema ni plate ili nemaju ualove za pomoc ili je ona tolika da ti ne moze biti ni za sta i onda eto ga u sator
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Jok.
Ma ne znam šta bih rekla.. ne znam kojim povodom im je trebalo sad putovati i biti u takvim uslovima... Ili šatorima . Ali eto proći će i taj period...
Ima dosta vozaca koji su radili za špedicije u EU.
Kako im je pao posao vratili ih kuci do daljnjeg.
Da dodam.
Prva grupa su bili studenti koji su nesto radili u EU.
Drugu noc su obili vrata od soba, izasli u hodnik i ponapijali se.
Dosla murija oduzela sve od alkohola, i uvela kontrole hrane koja se dostavlja. Gospodi rekla iduce sranje strpace ih u samice ili pod šatore.
Last edited by Mister No on 16 Apr 2020, 01:24, edited 1 time in total.
insomnia wrote: 16 Apr 2020, 00:36
Nece ti niko zabraniti. Samo onda nema nazad
Dobijes sobu bez Tv-a i zaključaju te u njoj 4 sedmice, pa ti vidi hoces li doc ili neces.
Znaci, kad krenem za Bosnu, televizor pod ruku, jebtito.
Pa sto im nedaju televizor gledat?
Nemaju sobe televizore.
Bas sam pricao sa jednim sto su ga strpali. Robija im je.
NoiR wrote: 16 Apr 2020, 01:23
de ba spusti taj hajp oko mrtvih u USA
Ejesi nasla strucnjaka
jesam, postavlja pitanja i koristi mozak, probaj i ti ponekad
i ne rise Tucker je jedan od boljih žurnalista, a ti si svoj komentar stavio 10 sekundi poslije mog posta, toliko koliko si uopšte pokušao pogledati video
i ne rise Tucker je jedan od boljih žurnalista, a ti si svoj komentar stavio 10 sekundi poslije mog posta, toliko koliko si uopšte pokušao pogledati video
Nemaju sobe televizore.
Bas sam pricao sa jednim sto su ga strpali. Robija im je.
Stvarno su esholsi.
Mogli su ih komotno i do Zenice, cuj hotel
Jbg.
Kaze super je kako im je bilo 2 dana pod satorom dok susmisljali sta ce sa njima.
Valjda ih sad smjestaju i u jos jedan hotel (Tehnograd). Mozda su im bar malo bolji uvjeti tu.
Ne znam samo zasto ih pate 4 sedmice???
Last edited by Mister No on 16 Apr 2020, 11:26, edited 2 times in total.
NoiR wrote: 16 Apr 2020, 01:28
Jeste, level risto djogo
Opasan novinar.
Za nene i deduke sa iq -6
aj ba ne rise, jesi uopšte bio ovdje u doba riste đoge ili si već guzove odveo za muriku
i idi onda snimaj kako se umire po bolnicama u esade i kako ljudipadaju mrtvi po ulici
koji si ti odron
aj ba ne rise, jesi uopšte bio ovdje u doba riste đoge ili si već guzove odveo za muriku
i idi onda snimaj kako se umire po bolnicama u esade i kako ljudipadaju mrtvi po ulici
koji si ti odron
Pa evo,
Ovaj post objasnjava zasto se tebi svidja fox
Dobro sam ja to skonto
Jebtito