Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
jes ti ono kao faca koja je duhovita ovdje
titami grohotom
Jes ti ona wannabe brena sto kao ganja motore i lafo je zajebana koka u svom haustoru...aaaa
Mogu ja ovako hamo viT ti glave do sutra, nije problem.
vidim da ti nije problem jer si besposlen, pa lupetaš ko maksim po diviziji, širiš paniku u nadi da će ti to smanjit tvoj strah od smrti, de ba umire se, možeš i večeras, i sa i bez korone, što bi rekli vjernici, kako ti grah pao
nisam, brena je wannabe me koka, ja samo uživam u životu, probaj ponekad
Jes ti ona wannabe brena sto kao ganja motore i lafo je zajebana koka u svom haustoru...aaaa
Mogu ja ovako hamo viT ti glave do sutra, nije problem.
vidim da ti nije problem jer si besposlen, pa lupetaš ko maksim po diviziji, širiš paniku u nadi da će ti to smanjit tvoj strah od smrti, de ba umire se, možeš i večeras, i sa i bez korone, što bi rekli vjernici, kako ti grah pao
nisam, brena je wannabe me koka, ja samo uživam u životu, probaj ponekad
Gdje vas Nora nalazi
Taj pametni ExNihilo s kojim ce "forum dobiti na kvaliteti" je lik koji je dosao ovdje ko zensko (Noir) da vrijedja ljude. I jos ocekuje da ga tretiramo s postovanjem