Strada i mračni tako
Gotham - chat
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- Status: Offline
- numka
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 101 times
Re: Gotham - chat
#00BF00 - njuder stavi, vidi što je lijepo zelenaspacebound wrote: 16 Apr 2020, 13:10Jesam, al nikako potrefit istu nijansu zelenemedvjed23 wrote: 16 Apr 2020, 13:03 ne mogu editovati postove, pa eto, ako moderaciji nije mrsko, nek farba nikove u uvodnom postu teme za igru..![]()
Error 404 - Signature not found
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9992 times
- Been thanked: 16873 times
Vec sam objasnila zasto je meni bilo cudno to, i to vise puta. I zaista sam vjerovala da je mafijas i da je svojim glasom pokusala iscupat zizi.Duminjo wrote: 16 Apr 2020, 13:13Vidjecemo..spacebound wrote: 16 Apr 2020, 13:10
Jasta je. Da je bila inspektor i mene istrazila, ne bi imala zasto prstom u mene upirat.
A Haj mi sad reci... Ako je bila sigurna za mrha i za zizi, zasto joj ne bi vjerovali i tebe sad okacili?
I ne ide ti u prilog tvoj Post u kojem optuzujes nju da je mafijas bas onog momenta kad je ona rekla da su mrh i zizi mafijaši![]()
Eto kao inspektor mogla ih je oboje istrazit. A recimo jos mi je veca nogucnost da je smajlic inspektor jer je u tebe uprla prst i rekla da je inspektor. Nikakav razlog nije imala da laze, znala je da je s njom vec gotovo, pa da bi se kao na taj nacin pokusala izvuci.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma

Nisam ni ja siguran da je mafija.. Al ko je ako nije ona?
Djeca nam se smiju, moj Reufe
Gledaj sta je i kako cijelo vrijeme pisala.. Branila mafiju a civile optuži la
- Duminjo
- Urednik foruma

Super.. Evo vjesajte mene i ako se ispostavi da sam Civil, sta ces onda ti? Ja jesam i za tu opciju. Samo da idemo daljespacebound wrote: 16 Apr 2020, 13:17Vec sam objasnila zasto je meni bilo cudno to, i to vise puta. I zaista sam vjerovala da je mafijas i da je svojim glasom pokusala iscupat zizi.Duminjo wrote: 16 Apr 2020, 13:13
Vidjecemo..
A Haj mi sad reci... Ako je bila sigurna za mrha i za zizi, zasto joj ne bi vjerovali i tebe sad okacili?
I ne ide ti u prilog tvoj Post u kojem optuzujes nju da je mafijas bas onog momenta kad je ona rekla da su mrh i zizi mafijaši![]()
Eto kao inspektor mogla ih je oboje istrazit. A recimo jos mi je veca nogucnost da je smajlic inspektor jer je u tebe uprla prst i rekla da je inspektor. Nikakav razlog nije imala da laze, znala je da je s njom vec gotovo, pa da bi se kao na taj nacin pokusala izvuci.
A ostace dovoljno jos civila da te objese
- numka
- Osvježenje foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

Pa Najgora varijanta ce biti ako space nije.. Onda je bas zajebala sa lejlom u vezi onoga.. A nije da joj se nije objasnilo zasto je lejla onako glasala, vec tvrdoglavo
Jer, ako space nije a Bude objesena, bicu i ja jer Sam je optužio. Normalno.. Onda ne znam Ima li jos dovoljno civila
Ako nije space, ko je?
- spacebound
- Urednik foruma

O meni pisete? Koga sam branila? De nadjite samo jedan post u kojem sam branila zizi ili mrha.
Hbg, zeznula sam se s lejlom, i sta cu sad
Hbg, zeznula sam se s lejlom, i sta cu sad
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

Al kad te pitam ko je mafijaš mozes li za nekoga reci da sumnjas na osnovu necega?spacebound wrote: 16 Apr 2020, 13:22 O meni pisete? Koga sam branila? De nadjite samo jedan post u kojem sam branila zizi ili mrha.
Hbg, zeznula sam se s lejlom, i sta cu sad![]()
A ne samo ko tebe optuži odmah i ti optužis njega.
Lejla ti rekla da je ona, ti odmah nju.. Ja ti reko da si ti, ti meni da sam ja... I sve na osnovu nicega.
Hocu reci, ne vodi to nicemu osim da se mi (ako si i ti Civil) poubijamo medjusobno.
Eto super.. Ja Sam nominovan jer puno pisem. NI JEDAN drugi dokaz nemate
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma ja.. Gore Sa mnom sumnjas opet na space, mene nominujes, sad se i za milerama pitaš
- spacebound
- Urednik foruma

Vec sam rekla da sam lejlu optuzila jer sam pogresno shvatila njeno nominovanje nakon posta koji je tome prethodio. Nemam pojma kad je ona mene optuzila jer ste svi upirali prstom u mene, neko prije, neko poslije. A tebe optuzih tek nakon onog sokninog posta, malo prije si mi postao sumnjiv. Ako sam nekad ranije nesto tebi uputila, sigurno sam se zezalaDuminjo wrote: 16 Apr 2020, 13:31Al kad te pitam ko je mafijaš mozes li za nekoga reci da sumnjas na osnovu necega?spacebound wrote: 16 Apr 2020, 13:22 O meni pisete? Koga sam branila? De nadjite samo jedan post u kojem sam branila zizi ili mrha.
Hbg, zeznula sam se s lejlom, i sta cu sad![]()
A ne samo ko tebe optuži odmah i ti optužis njega.
Lejla ti rekla da je ona, ti odmah nju.. Ja ti reko da si ti, ti meni da sam ja... I sve na osnovu nicega.
Hocu reci, ne vodi to nicemu osim da se mi (ako si i ti Civil) poubijamo medjusobno.
Eto super.. Ja Sam nominovan jer puno pisem. NI JEDAN drugi dokaz nemate![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4916 times
- Status: Online
Gdje mi je wheel????
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- numka
- Osvježenje foruma

Zašto si glasala protiv vješanja mrha?spacebound wrote: 16 Apr 2020, 13:35 Vec sam rekla da sam lejlu optuzila jer sam pogresno shvatila njeno nominovanje nakon posta koji je tome prethodio. Nemam pojma kad je ona mene optuzila jer ste svi upirali prstom u mene, neko prije, neko poslije. A tebe optuzih tek nakon onog sokninog posta, malo prije si mi postao sumnjiv. Ako sam nekad ranije nesto tebi uputila, sigurno sam se zezala![]()
Error 404 - Signature not found