Ma kardinal

Moderator: Krokodil Behko
Ma kardinal
ja kao ljubavnica isto dobro biram aefricare, ne moze svaki ni sa mnomMunDZi wrote: 16 Apr 2020, 14:15Moguce da nemam pojma o cemu pricam, jbg nemam iskustva u polju svaleranja.Veca wrote: 16 Apr 2020, 14:01
...daj ba, onda nemas pojma o cemu pricas, to su uglavnom persone, prije i sada, koje su situirane!![]()
Pa dobro, nije u redu da situiran gospodin ili gospodja kruzi ulicom i pokupi nekog jeftinog s ulice ili obicne javne kuce.
Ti s parama nadju sofisticiranije svalerke ili svalere jer mogu priustiti.
Auuuu sta mu receVenera wrote: 16 Apr 2020, 14:17HAVANA< pa radi cega postoje afere ako nije i radi vagina i penisa , izmejdu ostlalih razlogaHAVANA wrote: 16 Apr 2020, 14:12
Ama bona to se zna.25 godina me gleda,dise sa mnom,zna kacu prdnut da izvines.Samo mi jos taj belaj treba.I sta cu i da ga zabijem,ko naka posebna vagina? To bona zna u kuci kod obicnih stvari kad podjem slagat,nisam jos ni slago,ono vec odgovara.Nisam,necu,goni.
Dobro mi.Ja i kad bi to uradio,odma bi ja to fino s vrata reko,jesam,jebaji ga.moro.
To bi ba osjetilo cini mi se prije nego bi i doso kuci.Znas onaj cirkus prico sam,idem svaki dan na bazen,saunu...I haj reko da se izmasiram,nekih cura tamo radi,masaza,nisam nikad...Sat vremena.Izaso ja i u bazen.Aaaa eto one s recepcije,pa gdje ste vi,trazim vas,nigdje vas...
Kontam koji ti je qrac,cuj gdje sam.Kaze zena je zvala,nema ga,kako nema,da mu se nije sta desilo,idi trazi ga,dje je,joooj...
Znaci nikad me nazvala nije,nit me nesta zove dok radim a svaki dan idem na bazen.Jel ona rukice spustila da masira to je odma uzbunu napravilo,idi trazi,da nije umro,srce ga opalilo,dje jeeee?
Osjetite vi to,nakav sejtan ima namirise odma.
![]()
![]()
vagine vam vjerovatno izgledaju sve iste na kalup, ali bome , penisi su jasno razliciti![]()
ne ulaze osobe u afere iskljucivo radi isprobavanja novih genitalija, vec im je seks oblik zabave, kao sto ces ti promjeniti tim , a ostanes u istom sportu![]()
pa kad se zalete i prebrzo ragirajuHAVANA wrote: 16 Apr 2020, 14:15Cuj ne znam,kako ne znam,znam.Guze,ne vade.Povazdan samo kontaju kako ce se sakrit,da ih ne ufati,kljucaj telefone...Na kraju se razvedu i ozene tu naku,par njih...I prodje 2,3 mjeseca,ide zivot,idu racuni,iskako se i izjaho...Kaze jedan jaran, jebo mater kud se razvedoh,isti qrac.Sa onom jos ljepse bilo.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:07
jah, ne znas nikoga da vara u braku![]()
ne uvlacim te, samo se pravis malkice naivan![]()
![]()
Oprosti.
Prija oboma. Jer da ne prija ne bi se upustali u isto.Venera wrote: 16 Apr 2020, 13:58 ali vidi, svalerki to prija, ima odlican seks , ona nije u aferi radi njega, vec radi sebe, on ododje cist, popeglan, okupan , zena se pobrinula za njega, moje je da oboje zadovoljimo, nemamo glabovolje, super nam zajedno, eto to je moje iskustvo, i opet bih usla u aferu ako mi se osoba dopadne![]()
Pametno zapazanje.Venera wrote: 16 Apr 2020, 13:58 zaljubljianje se moze desiti na obje strane, zato se ne smije previse ocekivati od takvih afera![]()
I sta je bilo na kraju?Venera wrote: 16 Apr 2020, 13:58 meni se samo jedan dopao za duzi tip veze , ali ne iskljucivo radi seksa, vec drugih osobina![]()
a nisam skropija, sa zamisli da jesam, kakva bih bila
Pa zabavljaj se ko ti brani.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:17HAVANA< pa radi cega postoje afere ako nije i radi vagina i penisa , izmejdu ostlalih razlogaHAVANA wrote: 16 Apr 2020, 14:12
Ama bona to se zna.25 godina me gleda,dise sa mnom,zna kacu prdnut da izvines.Samo mi jos taj belaj treba.I sta cu i da ga zabijem,ko naka posebna vagina? To bona zna u kuci kod obicnih stvari kad podjem slagat,nisam jos ni slago,ono vec odgovara.Nisam,necu,goni.
Dobro mi.Ja i kad bi to uradio,odma bi ja to fino s vrata reko,jesam,jebaji ga.moro.
To bi ba osjetilo cini mi se prije nego bi i doso kuci.Znas onaj cirkus prico sam,idem svaki dan na bazen,saunu...I haj reko da se izmasiram,nekih cura tamo radi,masaza,nisam nikad...Sat vremena.Izaso ja i u bazen.Aaaa eto one s recepcije,pa gdje ste vi,trazim vas,nigdje vas...
Kontam koji ti je qrac,cuj gdje sam.Kaze zena je zvala,nema ga,kako nema,da mu se nije sta desilo,idi trazi ga,dje je,joooj...
Znaci nikad me nazvala nije,nit me nesta zove dok radim a svaki dan idem na bazen.Jel ona rukice spustila da masira to je odma uzbunu napravilo,idi trazi,da nije umro,srce ga opalilo,dje jeeee?
Osjetite vi to,nakav sejtan ima namirise odma.
![]()
![]()
vagine vam vjerovatno izgledaju sve iste na kalup, ali bome , penisi su jasno razliciti![]()
ne ulaze osobe u afere iskljucivo radi isprobavanja novih genitalija, vec im je seks oblik zabave, kao sto ces ti promjeniti tim , a ostanes u istom sportu![]()
moji parterni nisu nikad bili dosadni, ipak postoji neki nivo priajtlejstva, respketa, a seks je tu primaran, ali je vazno da je osobama dobroMunDZi wrote: 16 Apr 2020, 14:24Oprosti.
Zbog politicke korektnosti spominjat cu od sad oboje.![]()
Prija oboma. Jer da ne prija ne bi se upustali u isto.Venera wrote: 16 Apr 2020, 13:58 ali vidi, svalerki to prija, ima odlican seks , ona nije u aferi radi njega, vec radi sebe, on ododje cist, popeglan, okupan , zena se pobrinula za njega, moje je da oboje zadovoljimo, nemamo glabovolje, super nam zajedno, eto to je moje iskustvo, i opet bih usla u aferu ako mi se osoba dopadne![]()
![]()
Svako radi ono sto mu godi.
Pametno zapazanje.Venera wrote: 16 Apr 2020, 13:58 zaljubljianje se moze desiti na obje strane, zato se ne smije previse ocekivati od takvih afera![]()
Vidi se da iskustvo govori iz tebe.![]()
I sta je bilo na kraju?Venera wrote: 16 Apr 2020, 13:58 meni se samo jedan dopao za duzi tip veze , ali ne iskljucivo radi seksa, vec drugih osobina![]()
Jeste li se uzeli!![]()
Nikad ne reci nikad.Odma bi ja to da stane ovo sto imam,da se nesto promijeni,da ne ide...Razvedes se i cao.Al mator sam ja,vrecu govana smo zajedno prosli i sleper meda pojeli.Kad nije za 25 godina sjebano,nadam se da nece ni biti.
Ama razumijem.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:20
ja kao ljubavnica isto dobro biram aefricare, ne moze svaki ni sa mnom![]()
kao sto rekoh, afere su zanimljie, iako donose i odredjenu dozu mjesanja emocija![]()
pa i u afere se ne ulazi iskljucivo radi genitalijaHAVANA wrote: 16 Apr 2020, 14:25Pa zabavljaj se ko ti brani.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:17
HAVANA< pa radi cega postoje afere ako nije i radi vagina i penisa , izmejdu ostlalih razloga![]()
Kad sam trazio zenu,nisam trazio vaginu,mora tu biti malo vise od vagine.A to je najteze naci.Vagina ima hejbet.To je najmanji problem.
Sta je sad stracan?
Jok eto prevari zenu rad njene dobre dushe.Fina mi kaze ova,dobra,nacitana...Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:31pa i u afere se ne ulazi iskljucivo radi genitalijaHAVANA wrote: 16 Apr 2020, 14:25
Pa zabavljaj se ko ti brani.Kad sam trazio zenu,nisam trazio vaginu,mora tu biti malo vise od vagine.A to je najteze naci.Vagina ima hejbet.To je najmanji problem.
![]()
drugo, mnogo ovisi od osoba kako ce istu aferu dozivjeti i prakticirati, niej to puko seksanje kao sto pokusavate neusjpesno tvrditi![]()
ipak, hemija se mora desiti i kad si trazio zenu, da se ne lazemo![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests