hahahaha, necu te pipati

Moderator: Krokodil Behko
hahahaha, necu te pipati
nije mi bio privlacanMunDZi wrote: 16 Apr 2020, 14:53Jesi magnet za ozenjene.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:35
ama svi bi vi probali , ali ne smijete![]()
meni se desilo dva puta da me pita suprug od dugogodisnje prijateljice![]()
afere u nekim situacijama poprave brak, ucvrste brak, zvuci nevjerovatno, ali i to je moguce , tako da nisu uvijek afere tako negativne![]()
problem sa aferama je sakrivanje od partnera i griza savjesti , jer svi smo odgojeni u drustvima u kojim je brak morlana obaveza![]()
Pa sta je bilo?
Jesi li jaranici popravila brak?![]()
Oba puta ili samo jednom!
Ili si pustila da propadne!
uh, glasno se cerekaju i zagrel zenu, a istovremeno me prozdiru pogledomVeca wrote: 16 Apr 2020, 14:58Duminjo wrote: 16 Apr 2020, 14:35
to je drugo. kazes nikad se ne zna i opet kazes kako se nadas da se nece desiti.
nego ovi sto kazu sigurno da NECE NIKAD prevariti.. oni me zanimaju a nije da ih nema na ovoj anketi. najvise ih je![]()
...ja najvolim Ote!
...nikad, za nikad, kad ono BUC!!!![]()
Ma nevezano za temu uopste. Ja sam na ove teme davno ispisala.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:58spasce, prerano se radujes![]()
afere su uvijek nepravedno negativno dozivljene![]()
ja sam se danas raspisala, upravo sa ciljem, da podvucem, da afere nisu uvijek negativan dozivljaj u necijem zivotu
jeste cudan osjecaj ako pomislis "jao koliko mi suprug ili supruga ima ljubavnica/ka u braku" , od takog pitanja se ne mozemo "odlijepiti" , eh sad sve ovisi od osoba kao ce prihvatiti ili nece prihvatiti![]()
ja ne znam kako bi se ponasala u braku, npr. da prevarim muza , mora se prvo desiti takva situacija da bih bila u mogucnosti sebi obrazloziti![]()
Darling.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:58spasce, prerano se radujes![]()
afere su uvijek negativno dozivljene![]()
ja sam se danas raspisala, upravo sa ciljem, da podvucem, da afere nisu uvijek negativan dozivljaj u necijem zivotu
jeste cudan osjecaj ako pomislis "jao koliko mi suprug ili supruga ima ljubavnica/ka u braku" , od takog pitanja se ne mozemo "odlijepiti" , eh sad sve ovisi od osoba kao ce prihvatiti ili nece prihvatiti![]()
ja ne znam kako bi se ponasala u braku, npr. da prevarim muza , mora se prvo desiti takva situacija da bih bila u mogucnosti sebi obrazloziti![]()
nisam, polazim uvijek od toga, da supruge u brakovima znaju svog supruga , prije ili kasnije ce skontati
spacebound wrote: 16 Apr 2020, 15:03Ma nevezano za temu uopste. Ja sam na ove teme davno ispisala.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:58
spasce, prerano se radujes![]()
afere su uvijek nepravedno negativno dozivljene![]()
Nego samo podebljani dio i ti, nespojivo![]()
ma ja ne razmisljam kao ostatak svijeta ili samo brbljam otvoreno za ostatak svijetaMunDZi wrote: 16 Apr 2020, 15:03Darling.Venera wrote: 16 Apr 2020, 14:58 spasce, prerano se radujes![]()
afere su uvijek negativno dozivljene![]()
I'm afraid you missed the point.![]()
Jos ti zena lijepo podebljala recenicu.
Znaci hint je u toj recenici i tebi generalno, a ne u ovoj temi.
Slazem se da ne razmisljas.Venera wrote: 16 Apr 2020, 15:05
ma ja ne razmisljam kao ostatak svijeta ili samo brbljam otvoreno za ostatak svijeta![]()
JKJulia-Klara wrote: 16 Apr 2020, 15:06 ja bih muza da je ko HAVANA![]()
E sad, jedna druga stvar mi poprilicno bode ov emoje lijepe oci, a ponavlja se nekoliko puta na forumu...
Venera stalno prica kako joj prilaze ozenjeni, traze je kao ljubavnicu, i sta ti ja znam. Meni to nije pokazatelj nicega lijepog, sorry.
Da mene 50% muskaraca koje znam nabaci da bi me pojebalo - ja bih se zapitala gdje grijesim.
Meni taj vid "dokaza" privlacnosti ne treba, hvala lijepo.
Meni licno bi bio razlog da promijenim pricu i ponasanje, jer bih mislila o sebi da mi kuJac viri iz ociju, da mi zato neko predlaze sex... Cuj prijateljicin muz - na guzicu bih joj rekla da je kreten, taman ni nju ni njega nikad vise ne vidjela.
Ali mozda je do mene, da sam ribetina ko Venera vjerovatno bi mi i prilazili s ponudama kao njojAl bi tek onda bilo krvi do koljena
![]()
ne, njihov brak njihov problem
kriva sam
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests