kako mislis ljubi

Moderator: Krokodil Behko
Pa cuj, aferom se ne mijesa u tudje brakove, joj tebe
A i prijateljica odbila samo zato sto on nije bio privlacan
Pa OK je potucati se s muzem od drugarice ako je fizicki privuce, ali nije OK reci prijateljici.
Veco, hvalaVeca wrote: 16 Apr 2020, 15:32Venera wrote: 16 Apr 2020, 15:16
ne, njihov brak njihov problem![]()
pravilo je : nikad se ne mjestati u tudje brakove![]()
...ja bih njemu yebala mater, a njoj ne bih nista rekla!...........ne volim u takvim stvarima biti pismonosa, najvjerojatnije ce cuti od nekog drugog!
...sto se Brige ticemalo mi je ovo previse "napada na nju..............zena je u srednjim godinama, kazu da dobro izgleda, inteligentna-SLOBODNA-a znamo svi kako je u danasnje doba tesko, u tim godinama, naci pravu vezu-KO OVDJE VARA, postavljam si pitanje
...ona zivi samo svoj zivot i uziva
...sta bi trebala, zabiti se u stan, negdje u cosak i camiti sledecih 40 godina?! -------------------taj koji vara je ON, de yebte malo njega!
![]()
vjerovali ili ne, ma kako ludo zvucalo, ali to nije mejsanje u neciji brak
hahaha, znam zvuci smijesno, ali svaki ljubavnik mi je reako "moja brak, moja briga"
Ne moze svaler ili svalerka rasturiti nesto sto je vec rastureno.Veca wrote: 16 Apr 2020, 15:45 ...drage moje zen'ce, muzevi su vam jos uvijek lovcitrebalo bi lanac podebo kupit i pokatancit to, jerbo, tamo negdje u gradu, seta neka privlacna i slobodna zena, a oni vole da love!
...dobro cuvajte brakove i ljudove, svijet je pun kurvetina, koje zele da vam rasture uspjesne i fine brakove!![]()
sta to znaci cuvajteVeca wrote: 16 Apr 2020, 15:45 ...drage moje zen'ce, muzevi su vam jos uvijek lovcitrebalo bi lanac podebo kupit i pokatancit to, jerbo, tamo negdje u gradu, seta neka privlacna i slobodna zena, a oni vole da love!
...dobro cuvajte brakove i ljudove, svijet je pun kurvetina, koje zele da vam rasture uspjesne i fine brakove!![]()
Skin wrote: 16 Apr 2020, 15:47 moralna dilema vise na muzu koji vara nego na zeni pomocu koje vara. tako misli “da se ona tu ne mijesa”
ali bio zicer, shega stvarno![]()
Bezuspjesan pokusaj sarkazma.Skin wrote: 16 Apr 2020, 15:49sta to znaci cuvajteVeca wrote: 16 Apr 2020, 15:45 ...drage moje zen'ce, muzevi su vam jos uvijek lovcitrebalo bi lanac podebo kupit i pokatancit to, jerbo, tamo negdje u gradu, seta neka privlacna i slobodna zena, a oni vole da love!
Znaci kriticno.
ma varaju i u dobrim brakovima, nista im ne fali, cak ni seks, ali dzaba, imaju afereMunDZi wrote: 16 Apr 2020, 15:49Ne moze svaler ili svalerka rasturiti nesto sto je vec rastureno.Veca wrote: 16 Apr 2020, 15:45 ...drage moje zen'ce, muzevi su vam jos uvijek lovcitrebalo bi lanac podebo kupit i pokatancit to, jerbo, tamo negdje u gradu, seta neka privlacna i slobodna zena, a oni vole da love!
Jer da nije rastureno, ne bi se trazila svalerka ili svaler.
Venera wrote: 16 Apr 2020, 15:41Veco, hvalaVeca wrote: 16 Apr 2020, 15:32
...ja bih njemu yebala mater, a njoj ne bih nista rekla!...........ne volim u takvim stvarima biti pismonosa, najvjerojatnije ce cuti od nekog drugog!
...sto se Brige ticemalo mi je ovo previse "napada na nju..............zena je u srednjim godinama, kazu da dobro izgleda, inteligentna-SLOBODNA-a znamo svi kako je u danasnje doba tesko, u tim godinama, naci pravu vezu-KO OVDJE VARA, postavljam si pitanje
...ona zivi samo svoj zivot i uziva
...sta bi trebala, zabiti se u stan, negdje u cosak i camiti sledecih 40 godina?! -------------------taj koji vara je ON, de yebte malo njega!
![]()
![]()
![]()
![]()
pricam neki dan sa rodicom iz Istre,( ona ima lijep brak) i kaze, znas, imam tri kolegice sa posla , ne traze vise buduce muzeve, imaju duze ili krace veze, a mozda i afere , i ne osudjume ih za toneki dana pricala sa mojim Banjalucanima, kaze mi prijatelj ( ima lijep brak, striji od mene par godina) , imam dvije priajtlejice, tovjih godina, kazu najvise veza imaju sa ozenjenim , ili sa rastavljenim muskracima
![]()
ja se nikome ne ispricavam, jer moje veze i afere nemaju cilj uradti nesto lose, vec obratno, uzivati u istim maksimlano
ako bi se desila prilika za nekoga za ozbiljnu vezu , naravno da bi bila presretna , a do tad, seksat cu se jer mi seks prija![]()
Veca, hvala na razumijevanjuVeca wrote: 16 Apr 2020, 15:54Venera wrote: 16 Apr 2020, 15:41
Veco, hvala![]()
![]()
![]()
pricam neki dan sa rodicom iz Istre,( ona ima lijep brak) i kaze, znas, imam tri kolegice sa posla , ne traze vise buduce muzeve, imaju duze ili krace veze, a mozda i afere , i ne osudjume ih za toneki dana pricala sa mojim Banjalucanima, kaze mi prijatelj ( ima lijep brak, striji od mene par godina) , imam dvije priajtlejice, tovjih godina, kazu najvise veza imaju sa ozenjenim , ili sa rastavljenim muskracima
![]()
ja se nikome ne ispricavam, jer moje veze i afere nemaju cilj uradti nesto lose, vec obratno, uzivati u istim maksimlano
ako bi se desila prilika za nekoga za ozbiljnu vezu , naravno da bi bila presretna , a do tad, seksat cu se jer mi seks prija![]()
...mojatibrigopridjinadrugoga......................poruka od Vece, sve dok si slobodna, zivi, uzivaj i suti!
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest