Venera wrote: 16 Apr 2020, 15:50
pa svako, muz ili zena , je odgovorn za svoj brak, ja , kao ljubavnica nisam, to je tako jasno![]()

Slazem se.
Ti u toj kombinacije ne varas nikoga.
On je taj koji vara, samim time odgovoran za svoj brak.
Moderator: Krokodil Behko
Venera wrote: 16 Apr 2020, 15:50
pa svako, muz ili zena , je odgovorn za svoj brak, ja , kao ljubavnica nisam, to je tako jasno![]()
Skin wrote: 16 Apr 2020, 15:49sta to znaci cuvajteVeca wrote: 16 Apr 2020, 15:45 ...drage moje zen'ce, muzevi su vam jos uvijek lovcitrebalo bi lanac podebo kupit i pokatancit to, jerbo, tamo negdje u gradu, seta neka privlacna i slobodna zena, a oni vole da love!
...dobro cuvajte brakove i ljudove, svijet je pun kurvetina, koje zele da vam rasture uspjesne i fine brakove!![]()
nisam razumejla, o kojim starijim ljudimaZagorka wrote: 16 Apr 2020, 15:57 Brigo, govoris o ljudima starijim od tebe.
Stvari su se ponešto promijenile.
Nekad je bilo normalno tolerisat batine.
ah to, ali nisma rekla kad sma prvi put to uradilaZagorka wrote: 16 Apr 2020, 16:01 Pa tim što si se njima švalerisala. Za pretpostaviti je da su bili tvoje dobi i stariji. Sad majke ti reci da su svi bili ko mute dobi![]()
Julia-Klara wrote: 16 Apr 2020, 15:06 ja bih muza da je ko HAVANA![]()
E sad, jedna druga stvar mi poprilicno bode ov emoje lijepe oci, a ponavlja se nekoliko puta na forumu...
Venera stalno prica kako joj prilaze ozenjeni, traze je kao ljubavnicu, i sta ti ja znam. Meni to nije pokazatelj nicega lijepog, sorry.
Da mene 50% muskaraca koje znam nabaci da bi me pojebalo - ja bih se zapitala gdje grijesim.
Meni taj vid "dokaza" privlacnosti ne treba, hvala lijepo.
Meni licno bi bio razlog da promijenim pricu i ponasanje, jer bih mislila o sebi da mi kuJac viri iz ociju, da mi zato neko predlaze sex... Cuj prijateljicin muz - na guzicu bih joj rekla da je kreten, taman ni nju ni njega nikad vise ne vidjela.
Ali mozda je do mene, da sam ribetina ko Venera vjerovatno bi mi i prilazili s ponudama kao njojAl bi tek onda bilo krvi do koljena
![]()
eh to je interesantno, jer mozda je osoba tebe prevarila, ali te voli i voli svoj brakSkin wrote: 16 Apr 2020, 16:02 pa slazem se oko stigme, da. a oba spola varaju. ali svako ima svoj neki ref sistem vrijednosti. ali takodjer, i osude te ... treba biti iskren pa reci da jednostavno ne znas sta se moze desiti I da ne mozes pricati dok ne dodjes u tu situaciju. sve je za ljude. na srecu a i nazalost.
mozda je do tog aktivno trpnog glagolacin je posljedica, uzrok je problem, a kada do toga dodje u odnosu, meni je to veci problem nego to varanje.
eh, zato sam ja lijepo napisala ranije, ljubavcnici se birajuZagorka wrote: 16 Apr 2020, 16:05Julia-Klara wrote: 16 Apr 2020, 15:06 ja bih muza da je ko HAVANA![]()
E sad, jedna druga stvar mi poprilicno bode ov emoje lijepe oci, a ponavlja se nekoliko puta na forumu...
Venera stalno prica kako joj prilaze ozenjeni, traze je kao ljubavnicu, i sta ti ja znam. Meni to nije pokazatelj nicega lijepog, sorry.
Da mene 50% muskaraca koje znam nabaci da bi me pojebalo - ja bih se zapitala gdje grijesim.
Meni taj vid "dokaza" privlacnosti ne treba, hvala lijepo.
Meni licno bi bio razlog da promijenim pricu i ponasanje, jer bih mislila o sebi da mi kuJac viri iz ociju, da mi zato neko predlaze sex... Cuj prijateljicin muz - na guzicu bih joj rekla da je kreten, taman ni nju ni njega nikad vise ne vidjela.
Ali mozda je do mene, da sam ribetina ko Venera vjerovatno bi mi i prilazili s ponudama kao njojAl bi tek onda bilo krvi do koljena
![]()
U životu sam imala 2 prijateljice koje su u to uletjele.
Jedna mlada, naivna, lik je malo psiho, sakrio svoj zivot, izmanipuliso je da se zaljubi, kasno saznala za ženu i sve, pokušavala otići, kasnije ju je i tukao.
Druga je bila u vezi nekim likom od kakvog ja nebi cipele obrisala.
To nas je i udaljilo.
Baš sam je prestala poštovati. Jebote kad naiđe neko poznat kaže joj da se sagne u autu.
Znam da je njen život ali nisam mogla protiv osjećaja gađenja.
Vrlo ponižavajuće.
Zagorka wrote: 16 Apr 2020, 16:10 Brigo, ne stari ljudi, već starije generacije.
Nekad se podrazumijevalo. Pa pola mahale djedica (pola ih je umrlo) sijalo kopilad (ruzna rijec znam) po svijetu , većinom srpskim konobaricama a potom se gurali u prvi red u džamiji.
Žene prihvatale jer nisu imale izbor i jer nisu bile usamljene u tome.
Izlazi i druži se s mladom rajom. Stopa razvoda se drastično povećala, baš istraživanja pokazuju da žene iniciraju i da su razlozi nerijetko nevjera.
Skroz suprotno tome što ti tvrdiš.
pa moji ljubavnici su bili iskreni prema meni , nisu me lagali, sve sa psotovanjem u doticnim vezamaZagorka wrote: 16 Apr 2020, 16:14
Zašto misliš da sve moraš razumjeti? Ne mora ti sve biti jasno.
Nekad čovjek ne razumije vlastite osjećaje a ti bi da kristalno razumiješ tuđe.
Gadi mi se svaka osoba bez samopoštovanja.
Bilo bi bolje da sam joj nastavila biti neiskrena prijateljica?
Prestali su moji osjećaji za nju. Ja tad prekidam odnose.
Ne glumim joj iskrenog prijatelja jer to više nisam.
Znam da je teško shvatiti jer si bila s ljigavim osobama koje glume i lažu.
Ja to ne mogu. Prekidam.
haha veco veco.
Venera wrote: 16 Apr 2020, 16:13Zagorka wrote: 16 Apr 2020, 16:10 Brigo, ne stari ljudi, već starije generacije.
Nekad se podrazumijevalo. Pa pola mahale djedica (pola ih je umrlo) sijalo kopilad (ruzna rijec znam) po svijetu , većinom srpskim konobaricama a potom se gurali u prvi red u džamiji.
Žene prihvatale jer nisu imale izbor i jer nisu bile usamljene u tome.
Izlazi i druži se s mladom rajom. Stopa razvoda se drastično povećala, baš istraživanja pokazuju da žene iniciraju i da su razlozi nerijetko nevjera.
Skroz suprotno tome što ti tvrdiš.
druzim se sa svim generacijama
stopa danasnjih razvoda se povecava i iz drugih razloga, ne iskljucivo radi afera![]()
nikad afera, kao akt, nije iskljuciv razog razvoda braka![]()
zene vec dvije decenije doslovno iniciraju razvod braka, narocito u Zapadnnim sredinama, na Balkanu je to tek sad mozda aktuelno![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest