Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Kako dovodis ove intelektualce sa kliksa
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9226 times
- Been thanked: 10963 times
Sad pročitah članak. Čak i kad se oporaviš, od tog virusa, ostaješ sa slabijim organima, srce, bubrezi, jetra pogotovo. Ovo nije samo respiratorni virus.insomnia wrote: 16 Apr 2020, 19:28Cekaj. Virus je joa uvijek tu. Nema lijeka, nema vakcine. Nista se nije promjenilo i cemu onda otvaranja?Krokodil Behko wrote: 16 Apr 2020, 19:11
Da nije neki stranački skup?
Mene ako pitaš, ja bih im udovoljio. Nek idu, nek se zaraze i umru. Manje će biti idiota.
Kao da ja ne bih volio da ovo prođe, ali ne može svanuti prije zore. Ne može biti, da je samo Trump u pravu, a predsjednici tolikih zemalja u krivu.
Obzirom na to, trebalo bi da do vakcine traju neki oblici mjera, maske, socijalna distanca, isl.
- insomnia
- Rđav kurac
Ma to nista nije potvrdjeno. Oni bukvalno nemaju veze o tome. Da trebalo bi ali zar nismo mogli tako odmah? Eno onaj iz lombardije na klixu kaze pocinju raditi fabrike i ostalo 4 maja.Krokodil Behko wrote: 16 Apr 2020, 19:41Sad pročitah članak. Čak i kad se oporaviš, od tog virusa, ostaješ sa slabijim organima, srce, bubrezi, jetra pogotovo. Ovo nije samo respiratorni virus.insomnia wrote: 16 Apr 2020, 19:28
Cekaj. Virus je joa uvijek tu. Nema lijeka, nema vakcine. Nista se nije promjenilo i cemu onda otvaranja?
Obzirom na to, trebalo bi da do vakcine traju neki oblici mjera, maske, socijalna distanca, isl.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13555 times
- Been thanked: 22302 times
- Status: Online
Opravis se al ukurcuKrokodil Behko wrote: 16 Apr 2020, 19:41Sad pročitah članak. Čak i kad se oporaviš, od tog virusa, ostaješ sa slabijim organima, srce, bubrezi, jetra pogotovo. Ovo nije samo respiratorni virus.insomnia wrote: 16 Apr 2020, 19:28
Cekaj. Virus je joa uvijek tu. Nema lijeka, nema vakcine. Nista se nije promjenilo i cemu onda otvaranja?
Eno u Koreji 141 slucaj pozitivan opet, a vec imali koronu.
Halali Huso materi.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
U fr osmi dan za redom opadaju brojke sa intenzivne. Nesto preko sest hiljada ljudi je trenutno tamo opadaju i brojke novih hospitalizacija evo drugi dan
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Otvaranje mora biti prije vakcine ali ćemo se morati privikavati na nova pravila igre.
Sljedeće dvije godine obavezno nošenje maski i rukavica za sve, a nekima i duže od toga. To za one koji hoće kao prije virusa. A biće vjerujem i alternativnih rjesenja.
Taman dok ne dođe novi virus iz bratske i komunisticke Kine.
Sljedeće dvije godine obavezno nošenje maski i rukavica za sve, a nekima i duže od toga. To za one koji hoće kao prije virusa. A biće vjerujem i alternativnih rjesenja.
Taman dok ne dođe novi virus iz bratske i komunisticke Kine.
. . . . . . . . .
- 220volt
- Na probnom
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pozitivan neznaci da je ponovo bolestan. Mozda moze jos uvijek prenjet virus ali tesko da se iko ponovo razboli ako je vec jednom prebolovo. Vec je pokazano da ovaj virus nije mnogo mutiro od kad se pojavio. A plus tu ima mnogo false-pozitivnih testova. Nista se nece znati dok se sve ne zavrsi.Fuddo wrote: 16 Apr 2020, 19:44Opravis se al ukurcuKrokodil Behko wrote: 16 Apr 2020, 19:41
Sad pročitah članak. Čak i kad se oporaviš, od tog virusa, ostaješ sa slabijim organima, srce, bubrezi, jetra pogotovo. Ovo nije samo respiratorni virus.
Halali Huso materi.
"Najbolje mi je tamo gdje nisam" - moj dedo
- 220volt
- Na probnom
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
To sad umiru ovi sto su prije tri sedmice zarazeni. Smrt uvijek kasni odprilike 3 sedmice za novim slucajevima.
"Najbolje mi je tamo gdje nisam" - moj dedo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Jok, eto zdrav je.220volt wrote: 16 Apr 2020, 20:05Pozitivan neznaci da je ponovo bolestan. Mozda moze jos uvijek prenjet virus ali tesko da se iko ponovo razboli ako je vec jednom prebolovo. Vec je pokazano da ovaj virus nije mnogo mutiro od kad se pojavio. A plus tu ima mnogo false-pozitivnih testova. Nista se nece znati dok se sve ne zavrsi.Fuddo wrote: 16 Apr 2020, 19:44
Opravis se al ukurcu
Halali Huso materi.
Dozvolite da se obratimo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14117 times
- Been thanked: 9742 times
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Kako da ne.220volt wrote: 16 Apr 2020, 15:28
Ne može vam naštetiti da izadzete na svjež zrak i suncate prsa i glavu. Više nego inače. Naročito kada su UV zraci najjači od 10:00 do 15:00. Samo se klonite ljudi i upijajte to sunce slobodno.
Ako vas ne ubije Covid 19 ubice vas rak koze.

Pun mi kofer strucnjaka.
- insomnia
- Rđav kurac
Niko u stvari ne zna o mogucem imunitetu. Danas sam spominjo sta sam cito. Npr kod onog sarsa iz 2008 ljudi koji su ga preboljeli su gubili steceni imunitet nakon dvije-tri godine220volt wrote: 16 Apr 2020, 20:05Pozitivan neznaci da je ponovo bolestan. Mozda moze jos uvijek prenjet virus ali tesko da se iko ponovo razboli ako je vec jednom prebolovo. Vec je pokazano da ovaj virus nije mnogo mutiro od kad se pojavio. A plus tu ima mnogo false-pozitivnih testova. Nista se nece znati dok se sve ne zavrsi.Fuddo wrote: 16 Apr 2020, 19:44
Opravis se al ukurcu
Halali Huso materi.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 560 times
- Been thanked: 1128 times
Sve sto je covjek rekao je tacno.Fuddo wrote: 16 Apr 2020, 20:07Jok, eto zdrav je.220volt wrote: 16 Apr 2020, 20:05
Pozitivan neznaci da je ponovo bolestan. Mozda moze jos uvijek prenjet virus ali tesko da se iko ponovo razboli ako je vec jednom prebolovo. Vec je pokazano da ovaj virus nije mnogo mutiro od kad se pojavio. A plus tu ima mnogo false-pozitivnih testova. Nista se nece znati dok se sve ne zavrsi.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Čuj nije mnogo mutirao a potvrđeno 8 mutacija. E malo li je 

- arzuhal
- Forum [Bot]
E jebiga, doktore Fudo, ne pričam izglave... Prekjučer došla žena na KCUS, ima simptome, pozitivna. Testiraju njenu odraslu cerku i sina: test pokaze da se prebolovali COVID-19! A nijedno nije ni kahnulo, nije uopće bilo bolesno. Postoje dvije izvjesne mogućnosti: ili je riječ o asimptomatskoj zarazi ili je test ...ac. Može biti oboje ili jedno od tog dvoga.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ovi u Koreji su bolesni opet.arzuhal wrote: 16 Apr 2020, 20:42E jebiga, doktore Fudo, ne pričam izglave... Prekjučer došla žena na KCUS, ima simptome, pozitivna. Testiraju njenu odraslu cerku i sina: test pokaze da se prebolovali COVID-19! A nijedno nije ni kahnulo, nije uopće bilo bolesno. Postoje dvije izvjesne mogućnosti: ili je riječ o asimptomatskoj zarazi ili je test ...ac. Može biti oboje ili jedno od tog dvoga.
Nisu samo antitijela.
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
I to je ono sto je covjek rekao u zadnjoj recenici: nista ne znamo dok ne bude kraj. Dosad su naucnici potvrdili da dosta znamo, ali haman da vise ne znamo o ovom virusu.Fuddo wrote: 16 Apr 2020, 20:45Ovi u Koreji su bolesni opet.arzuhal wrote: 16 Apr 2020, 20:42
E jebiga, doktore Fudo, ne pričam izglave... Prekjučer došla žena na KCUS, ima simptome, pozitivna. Testiraju njenu odraslu cerku i sina: test pokaze da se prebolovali COVID-19! A nijedno nije ni kahnulo, nije uopće bilo bolesno. Postoje dvije izvjesne mogućnosti: ili je riječ o asimptomatskoj zarazi ili je test ...ac. Može biti oboje ili jedno od tog dvoga.
Nisu samo antitijela.