Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Veli mi kolegica da joj je sin noćio kod nekog druga na vikendici prije 13 dana a da je otac tog druga, koji ih je i vozio tamo, jutros saznao da je pozitivan na covid. I njen sin, a ni ona, neće to da prijave nadležnima.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Remzija wrote: 17 Apr 2020, 19:07
Veli mi kolegica da joj je sin noćio kod nekog druga na vikendici prije 13 dana a da je otac tog druga, koji ih je i vozio tamo, jutros saznao da je pozitivan na covid. I njen sin, a ni ona, neće to da prijave nadležnima.
Šta ću prijaviti, ništa ne znam. Ni kod kog je bio ni s kim tačno. Nadam se da će onaj ko treba tražiti kontakte tog čovjeka. A nije da mi nije naumpalo da prijavim.
Fuddo wrote: 17 Apr 2020, 18:53
Sad su zvanicno potvrdili da ovaj virus hara okolo jos od oktobra, zasto je odjednom podignuta ovolika pompa saznacemo na history kanalu za nekih 80 godina.
Mozda stvarno prave novi svjeCki poredak, haj mu znaj.
Ko je potvrdio?
Ja jedva cekam da testovi budu dostupni svima.
Ubjedjena sam da sam prebolovala koronu kraje oktobra i pocetkom novembra.
Remzija wrote: 17 Apr 2020, 19:16
Šta ću prijaviti, ništa ne znam. Ni kod kog je bio ni s kim tačno. Nadam se da će onaj ko treba tražiti kontakte tog čovjeka. A nije da mi nije naumpalo da prijavim.
I ovi testovi su zivo njesra,
Pogodi u 30% slucajeva, u 70% slucajeva zajebe.
Kakav je to test?
Neko nas sve skupa opasno zajebaje.
Sta se iza brda valja Bog sami zna.
Ne bi me izmenadilo da jedan dan osvanemo u kolektivnom gulagu. Pasteta i cetvrt hljeba na dan, i haj razligu.
Vozili ti se u avionu Amerikanac, Englez, Nijemac i Kinez....Sad, ja baš i ne znam kako je sve dalje bilo, uglavnom, ovaj naš Kinez isp'o najpametniji i sve ih zajeb'o.
Fuddo wrote: 17 Apr 2020, 19:25
I ovi testovi su zivo njesra,
Pogodi u 30% slucajeva, u 70% slucajeva zajebe.
Kakav je to test?
Neko nas sve skupa opasno zajebaje.
Sta se iza brda valja Bog sami zna.
Ne bi me izmenadilo da jedan dan osvanemo u kolektivnom gulagu. Pasteta i cetvrt hljeba na dan, i haj razligu.
Remzija wrote: 17 Apr 2020, 19:16
Kazes kolegica.
Radna?
Jel radis s tom zenom?
Radila. Ne radim više. Mislim da će muž njen reagovati. Prebolovao je H1N1 pa se boji. Nadam se. Nisam pametna. Ne znam ni što mi je to rekla. Možda baš hoće da ih prijavim
Radila. Ne radim više. Mislim da će muž njen reagovati. Prebolovao je H1N1 pa se boji. Nadam se. Nisam pametna. Ne znam ni što mi je to rekla. Možda baš hoće da ih prijavim
Sracunaj kad si s njom zadnji put bila u kontaktu.
Racunaj kao da ona ima koronu.