Kako sad ne misliš ništa, a eksplicitno navodiš da smo neotesani, spominješ seljakluk itd itd...Rockefeller wrote: 18 Apr 2020, 15:40 Ja ne mislim ništa o Štajerskoj ali sam morao napraviti paralelu da razumiješ. Uvijek sam se radije držao po strani nego pripadao bilo kakvom klanu pa tako i u tom primjeru.
Šta sam ja slabe volje vas pet napalo na me? Veco ti mi možeš biti prababa a toliko iskustva i mudrosti u životu nisi još pofatala da me prvo pitaš na šta sam mislio ako ti nije jasno nego i dalje letiš na prvu.
Ja jesam video naknadno ubacio pokušavajući ti objasniti šta sam mislio ali nema video ništa sa tim da ti reaguješ odmah i na prvu.
Šta sutra da ti dodjem i kažem kako ti je komšija ubio komšinicu ti bi komšiju prijavila na sud?
A to ne lupaj @storme se odnosilo na tvoju sarkastičnost jer si namjerno promašio moju poentu. Mogao si taj post i nenapisat.
Ne kažem da nema, ali ima barem toliko tih istih u tvom kraju.
Slično kao stereotip o gorenjcima, skrticama, a nigdje nisam bio tako ugošćen, u više navrata...
Da, bio sam sarkastičan, ali ozbiljan.
Iskren smijeh je teško kontrolirati, pa on bio glasan, tih, visokog ili niskog tonaliteta.
Sad, osobne preferencije su nebitne. A komentirao sam, jer postavljaš granice što je iskreno, a što nije... Po tebi.
Slično, kako smo ti svi preko trojana, neotesani... Svašta.