Izgled nije presudan, ne poznajem nikoga osim moga ujaka koji se zaljubio u curu ner je imala svijetao ten i rumene obraze ali bila je nepristupacna i drska, najcesce je imala postapalicu -jeba mu magarac mater...a tupava ko noc, ujak joj i gace kupovo, nikud se nije znala maknuti iz kuce....a on je sbe smatrao jako pametnim covjekom, ja...kako da ne...poslije zenine smrti je zivio sa jednom poznatom brkatlm seoskom kurbetinom.....pare su bitne ali ne najbitnije, s parama se ipak sve nevolje lakse podnose...a ono jel mali stoji ili ne stoji....ha dok si mlad bitno je ali nije ni to presudno.....sta je covjek bez dobrote ali cinjenica je da ponekad i zvijer ima vise dobrote nego covjek...covjek bez dobrote je gori od zivotinje....ali ne u smislu dobar i budala su braca.....dobar covjek nije ogranicen, covjek je inace ogranicen jer nije savrsen nego moze samo teziti savrsenstvu i nesto postici....a dobar moze biti svatko tko zeli, naravno ako je mentalno zdrav....ali covjek grijesi jer je covjek i ne moze uvijek biti dobar ...dobri i mirni znaju itekako puknuti i svasta su u stanju ucinit....eno sam pisala dobar covjek, miran, odlicno odgojio svoju djecu ali...u trenu je puko pa prebio tudzu djecu.....eto...belaja i djeci a i njemu...ljudi su i slabi, sve je to covjek....a cinjenica je da vrijeme brze tece, i meni leti....