Moderator: VIP
Kako si pogodila, da me je bolio zub?Lijepo je imati nekoga svog blizu... Kad te te boli zub i ne mozes spavati, da se probudi na svako tvoje okretanje u krevetu, upita:"Boli li?"
Suti Behko, kad poludjela nisam neku noc... Desna mi natekla neko vece nisam oka sklopila, jedva cekala da svane i da mi zubarka kaze da zum mora biti izvadjen, ali jok! Zub zdrav ko drijen, ali napada me paradontoza,i zubnomeso pobudalilo...Sad je dobro,ali lijepo je kad je neko kraj tebe, pogotovo neko ko ti je najbliziKrokodil Behko wrote:Kako si pogodila, da me je bolio zub?Lijepo je imati nekoga svog blizu... Kad te te boli zub i ne mozes spavati, da se probudi na svako tvoje okretanje u krevetu, upita:"Boli li?"
Ali mene je zaista noćas bolio zubJulia-Klara wrote:Suti Behko, kad poludjela nisam neku noc... Desna mi natekla neko vece nisam oka sklopila, jedva cekala da svane i da mi zubarka kaze da zum mora biti izvadjen, ali jok! Zub zdrav ko drijen, ali napada me paradontoza,i zubnomeso pobudalilo...Sad je dobro,ali lijepo je kad je neko kraj tebe, pogotovo neko ko ti je najbliziKrokodil Behko wrote:Kako si pogodila, da me je bolio zub?Lijepo je imati nekoga svog blizu... Kad te te boli zub i ne mozes spavati, da se probudi na svako tvoje okretanje u krevetu, upita:"Boli li?"
Hoćeš li ih sve zadržati?Hana84 wrote:Oshtenila mi se nocas kuja poslije punih 6 sati na svijet je doslo petero pasa. Tri muskica i dvije zenke !
Prelijepi su i svi su debeljuce.
Hana84 wrote:Oshtenila mi se nocas kuja poslije punih 6 sati na svijet je doslo petero pasa. Tri muskica i dvije zenke !
Necu, vec su svi ranije rezervisani, a ne bi ni mogla. Zivim u stanu, a za ove rase treba puno truda , od svakodnevnog cesljanja po tri puta do njegovanja pelca, ociju. Znam da ce mi biti tesko rastati se od njih, jer ih tek od majke mogu razdvojiti kad su dva mjeseca stari, a bas tada su i najsladji.gejsha wrote:Hoćeš li ih sve zadržati?Hana84 wrote:Oshtenila mi se nocas kuja poslije punih 6 sati na svijet je doslo petero pasa. Tri muskica i dvije zenke !
ja se ovoga bojim,znala sam covjeka koji je umro od pogresne gljive,nema sanse da me ko natjera da pojedem koju iz sume,Ideja wrote:hojla wrote:a danas sam bio u šumi...gljive sam nabrao....vrganje jeno dvi kile....mmmmmmmovo me podsjeti na ratno vrijeme kada me daidža zbao iznenaditi svojim iznenadnim dolaskom. Dolazio bi kao prečicom kroz šumu i donosio pregršt gljiva, od kojih samo znam prepoznati bijele, vrganje, tzv. jajnjače i lisičarke. Bilo je nekih s zelenim i svijtlosmedjim klobukom. Kad bih ih upržila i zalila pavlakom
Nema tog mesa koje se može porediti s tim okusom
Users browsing this forum: ElTriconi, Mutevelija and 13 guests